Новосибірці вийдуть на загальноросійський мітинг ошуканих пайовиків 25 серпня

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

© Влад Некрасов. Наметовий табір ошуканих пайовиків в Новосибірську 2017 рік © Влад Некрасов

Узгоджена акція розпочнеться о 16:00 на набережній Обі біля пам'ятника Олександру III. У заході візьмуть участь ошукані пайовики з Новосибірська, Абакана, Омська, Красноярська, Томська та інших сибірських міст, повідомили Тайге.інфо організатори.

«У нас немає ніякого політичного умислу, не варто ніякої за нами партії і ми не перебуваємо ні в яку опозицію. Я 8 років обдурений пайовик, і вибори губернатора тут ні до чого », - зазначив один з активістів Віктор Кутаков.

141383

Акція приурочена до введення поправок до федерального закону про пайове будівництво. Зміни, на думку Кутакова, привели лише до додаткового захисту забудовників, а не громадян.

Планується, що учасники мітингу звернуться до сибірського повпред президента Сергію Меняйло.

В офіційному реєстрі ошуканих пайовиків Новосибірської області, за даними на серпень 2018 року, значиться 1384 людини. Регіональна влада обіцяли здати 29 довгобудів до 2020 року. за оцінками новосибірського обкому КПРФ, число кинутих інвесторів становить 30-40 тис. чоловік. У партії нагадали, що в липні російська влада відмовилася погоджувати мітинги пайовиків через Чемпіонат світу з футболу, тому акції довелося перенести на серпень.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online