Збанкрутілих забудовник знову готовий зайнятися проектом селища «Чисті ставки»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Конкурсний керуючий компанії «БМУ-7» заявив про готовність повернутися до проекту котеджного селища «Чисті ставки» в передмісті Барнаула

Конкурсний керуючий компанії «БМУ-7» заявив про готовність повернутися до проекту котеджного селища «Чисті ставки» в передмісті Барнаула. За його словами, забудовник-банкрут може погасити свої борги перед кредиторами, пише « капіталіст ».

Спочатку планувалося продати земельні ділянки під забудову з аукціону, однак пізніше торги скасували. За інформацією електронного торговельного майданчика «Сбербанк-АСТ», в документах на цю землю були присутні помилки. Як кажуть представники самої компанії-забудовника, скасування торгів пов'язана з рішенням «БМУ-7» продовжити освоєння майданчика.

«У 2013 році я запропонував власнику проект оздоровлення, в тому числі« БМУ-7 », провідного забудову селища« Чисті ставки ». Він був схвалений і зараз чекає свого фінансування, - наводить слова виконуючого директора «БМУ-7» Максима Белоконева портал « Нерухомість Алтаю ». - На даний момент борги «БМУ-7» погашені, процес ліквідації підприємства припинився ».

Загальна вартість проекту забудови «Чистих ставків» оцінювалася ще в 2009 році майже в 7 млрд рублів. Інвестором тоді виступала група компаній «Моноліт», що знаходилася під контролем нині збанкрутілого агрохолдингу «Смарагдова країна». «Будівельно-монтажне управління-7» було також визнано банкрутом на вимогу підрядників і постачальників в серпні 2014 року - в компанії на шість місяців відкрили конкурсне виробництво.

Котеджне селище «Чисті ставки» розташований на правому березі Обі в 6 км від центру Барнаула, в селищі Фірсова. Згідно з проектом, тут на 200 га планувалося побудувати одно- і двоповерхові котеджі і таунхауси економ-класу для проживання 5 тис. Чоловік.

Зображення: altayrealt.ru


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online