Купівля орендованої ділянки землі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відповідно до земельного кодексу Російської Федерації, орендований земельну ділянку може перейти у власність громадянина на платній основі. Для викупу земельної території потрібно виконати підготовку кадастрових документів, з якими в подальшому звернутися до власника в особі районної адміністрації.

Спочатку необхідно подати заяву до районного муніципалітет, надавши при цьому паспорт, договір оренди, виписку з кадастру і ксерокопію плану кадастру.

Щоб отримати виписку з кадастру ви зіткнетеся з межування і постановкою на облік даної території землі. Всі ці процедури виконуються після звернення в Федеральне управління єдиного обліку ділянок землі, кадастру і картографії з письмовою заявою і викликом спеціаліста по кадастровим робіт для проведення необхідних заходів і видачі необхідної технічної документації.

Крім технічної документації кадастрова палата вимагатиме надання акту про погодження з власниками прилеглих території процедури межування кордонів, а також пояснення в письмовому вигляді при невідповідності фактичної площі з тієї, що прописана в орендному договорі.


Крім технічної документації кадастрова палата вимагатиме надання акту про погодження з власниками прилеглих території процедури межування кордонів, а також пояснення в письмовому вигляді при невідповідності фактичної площі з тієї, що прописана в орендному договорі

Спираючись на надані документи, в місцевому муніципалітеті вам видадуть постанову на перехід ділянки землі у власність. Постанова містить в собі вартість до оплати, на підтвердження якої вам потрібно буде пред'явити районної адміністрації копію квитанції.

Реєстрування права на власність відбувається в Федеральному управлінні єдиного обліку і реєстрації угод нерухомого майна. Для цього вам треба заповнити заяву за встановленою формою, пред'явити паспорт громадянина, постанову, а також квитанцію, що підтверджує факт оплати переданого ділянки і процедури реєстрації прав на власність, виписки з кадастру.

Відповідно до законно реєстрування права власності відбудеться протягом календарного місяця. В результаті вам буде видано свідоцтво, яке підтверджує право власності і з цього моменту ви будете вважатися законним власником земельної території.

Якщо продаж земельної ділянки сталася в результаті проведеного аукціону під індивідуальне будівництво житла, перехід права власності на нього має різницю в тому, що процедура межування і пов'язані з нею витрати оплачуються вами. Оскільки земельні наділи, які представлені на торгах або аукціонах проходять процедуру межування і постановки на єдиний кадастр.


Дивіться інші статті і прес-релізи компаній:
Шпалери з натуральних матеріалів
Радіальний даховий вентилятор
Вірусний маркетинг: стратегія і особливості
Просування сайтів
Все про вибухозахищених кабельних вводах
Який кави можна замовити в кав'ярні

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online