«Холідей Класик» поміняє формат магазинів в Барнаулі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

2173 перегляду

Протягом лютого компанія «Холідей» поміняє формати декількох своїх магазинів в Барнаулі і Алтайському краї.

Замість «класичних» «Холідея» покупців будуть обслуговувати дискаунтери, розповів регіональний директор компанії «Холідей Класик» Павло Желюк Замість «класичних» «Холідея» покупців будуть обслуговувати дискаунтери, розповів регіональний директор компанії «Холідей Класик» Павло Желюк. Зараз в магазинах «Холідей Класик» йде реконструкція. До березня «Холідей» поміняє формат 10 магазинів в Алтайському краї. З них п'ять працюють в Барнаулі. У деяких компанія змінить конфігурацію торгового залу. Але головне - вони запропонують інший асортимент: той, який представляють в своїх діськаунтерах .

Желюк пояснює, що мережі важко конкурувати за ціною з федеральними компаніями, тому вони відбудовуються особливим пропозицією і форматом магазину.

В кінці 2017 року стало відомо, що «Холідей Класик» продав частину своїх брендів «Стрічці» , За винятком «Холден дискаунтер ». Цю мережу підприємство планує розвивати самостійно.

Retail.ru

Поділитися публікацією: Джерело: Retail.ru Підписуйтесь на наш канал в Telegram і Яндекс.Дзен , Щоб першим бути в курсі головних новин Retail.ru.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online