В Азербайджані затверджені держмита за заміну закордонного паспорта і посвідчення особи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Президент Азербайджану Ільхам Алієв затвердив поправки до закону «Про держмито», що передбачають збільшення розмірів мит у зв'язку з повторною видачею закордонного паспорта і посвідчення особи при їх втраті або пошкодженні, повідомляє «Інтерфакс-Азербайджан».

Згідно з внесеними до закону поправок, які вступлять в силу з 1 січня 2018 року, розмір держмита при видачі посвідчення особи протягом 10 робочих днів складе 15 манатів (раніше - 5 манатів) протягом 3 робочих днів - 35 манатів (25 манатів), в протягом одного робочого дня - 45 манатів (35 манатів).

Згідно з внесеними до закону поправок, які вступлять в силу з 1 січня 2018 року, розмір держмита при видачі посвідчення особи протягом 10 робочих днів складе 15 манатів (раніше - 5 манатів) протягом 3 робочих днів - 35 манатів (25 манатів), в протягом одного робочого дня - 45 манатів (35 манатів)

Розмір держмита при отриманні нового закордонного паспорта при його втраті або пошкодженні складе від 20 до 170 манат в залежності від віку його одержувача. Дані держмита будуть стягуватися при отриманні закордонного паспорта протягом 10 днів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online