Міграційна служба звернулася до іноземців, які перебувають в Азербайджані

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

БАКУ, 30 березня - 1NEWS.AZ

Державна міграційна служба Азербайджану звернулася до іноземців та осіб без громадянства, які перебувають на території країни.

Як повідомили 1news.az в прес-службі Державної міграційної служби, відповідно до указу Президента Азербайджану Ільхама Алієва від 5 березня 2013 року про внесення змін до положення про застосування закону «Про реєстрацію за місцем проживання та місцем знаходження» з 1 квітня 2013 року міграційна служба почне реєстрацію іноземців та осіб без громадянства за місцем проживання.

Для цього приїхали в Азербайджан іноземці та особи без громадянства, або ж особа, яка надає їм житло, протягом 3 днів має звернутися по пошті, через інтернет або ж безпосередньо до Міграційної служби, розташовану в Бинагадинский районі Баку, за адресою - Бинагадинский шосе, 202 (біля станції метро «Азадлиг проспекті») для реєстрації за місцем проживання.

Для реєстрації за місцем проживання потрібно:

1 - Заява-анкета про реєстрацію за місцем проживання, що заповнюються іноземцем або особою без громадянства

2 - Копія паспорта іноземця або його замінює, з яким він в'їхав на територію Азербайджану, або ж копія документа, що підтверджує особу особи без громадянства.

Іноземці та особи без громадянства, заповнивши анкету-заяву для реєстрації за місцем проживання, повинні відправити її разом з копією паспорта на електронну адресу Міграційної служби - [Email protected]

Ті, хто отримав повідомлення про свою реєстрацію іноземці та особи без громадянства після цього вважаються пройшли реєстрацію за місцем проживання.

Довідки за телефонами - 919, 562 56 23, 562 57 73, 562 57 74, 562 57 90, 562 57 93, 562 46 82.

З формою анкети - заяви можна ознайомитися на сайті Міграційної служби Азербайджану.

Тимур Рзаєв, В.Т.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online