Порядок здачі документів в архів при ліквідації підприємства

  1. Здача документів в архів при ліквідації
  2. Особливості здачі документів
  3. Спеціалізований архів документів
  4. Архівна обробка документації при ліквідації
  5. Здача кадрових документів в архів
  6. Надання архівних послуг
  7. Виникли питання? Дізнавайтеся по телефону +7 (495) 920-82-91

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ліквідація підприємства - досить складний і болісний процес: за відносно короткий час необхідно виплатити заборгованості підрядникам і постачальникам, остаточно розрахуватися з персоналом, звірити звітність з податковими органами

Ліквідація підприємства - досить складний і болісний процес: за відносно короткий час необхідно виплатити заборгованості підрядникам і постачальникам, остаточно розрахуватися з персоналом, звірити звітність з податковими органами. Окремим пунктом в цьому довгому списку обов'язків стоїть здача документів в архів при ліквідації організації.

Здача документів в архів при ліквідації

Яким повинен бути ваш перший крок при підготовці документів до здачі в архів, якщо підприємство ліквідується? Для початку вам варто ознайомитися з інформацією, представленою в архівному законодавстві РФ.

Особливості здачі документів

Потрібно чітко розуміти, що здача документів в архів при ліквідації підприємства - процес досить тривалий, що вимагає знання маси нюансів. Так, якщо на базі ліквідованого підприємства створюється інша організація, архів ліквідованого підприємства надходить до правонаступника, тобто в створювану організацію. Якщо ж правонаступник відсутній, необхідно визначитися, чи є підприємство, яке ліквідується джерелом комплектування держархіву.

Спеціалізований архів документів

У тому випадку, якщо підприємство не має правонаступника, якщо у неї немає вищестоящої організації, паперу передаються в спеціалізований архів документів з особового складу. Якщо такого архіву немає, здійснюється не просто здача документів в архів при ліквідації ТОВ, але передача паперів в державні архіви.

Архівна обробка документації при ліквідації

Здача документів в архів при ліквідації підприємства передбачає необхідність повної архівної обробки документації. Можна зайнятися обробкою документів самостійно, але, як показує практика, недосвідчені співробітники витрачають дуже багато часу, не досягаючи оптимального результату. Тому все більш затребуваними стають послуги професійних архівістів, зокрема, співробітників архівного Центру.

Здача кадрових документів в архів

Здача кадрових документів в архів при ліквідації організації практично завжди супроводжується додатковими вимогами з боку державного архіву. Фахівці Архівного Центру знайомі з цими вимогами: ми гарантуємо вам, що підготовлена ​​нами до здачі документація буде прийнята державним (і будь-яким іншим) архівом.

Надання архівних послуг

Крім того, наші фахівці надають і інші архівні послуги. Зокрема, ми готові відсканувати особливо цінні документи, створити електронний архів. Незалежно від того, чи цікавить вас здача кадрових документів в архів при ліквідації організації або ви хочете створити електронний архів вашої компанії, звернення в Архівний Центр стане кращим виходом з положення, адже ми готові не тільки запропонувати вам широкий спектр архівних послуг, порадувати вас бездоганним якістю нашої роботи, але і здивувати вас приємними цінами. Звертайтеся!

Виникли питання? Дізнавайтеся по телефону +7 (495) 920-82-91

або надішліть запит на [email protected]

Виникли питання?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online