Адвокат зі шлюборозлучних справ в Москві: низькі ціни на послуги - Союз московських адвокатів

  1. Прайс лист
  2. Співпраця з адвокатами з розлучень і аліментів «Союзу московських адвокатів» - це:
  3. Під час поділу майна - без допомоги адвоката не обійтися!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Союз московських адвокатів» надає юридичну допомогу в проведенні шлюборозлучного процесу в Москві. Ми надаємо повний спектр юридичних послуг .

юридичних послуг

Наші адвокати зі шлюборозлучних справ нададуть вам наступну юридичну допомогу:

Крім того, ми допоможемо скласти шлюбний договір і вирішити всі проблеми, пов'язані з встановленням та справлянням аліментів. Адвокати розкажуть про те, що і як необхідно робити.

Ми є одними з кращих в сфері надання юридичних послуг, пов'язаних з вирішенням спорів в шлюбі і забезпеченням захисту інтересів сторони під час розлучень. Це стало можливим завдяки досвіду наших адвокатів зі шлюборозлучних справ.

Прайс лист

Найменування Ціна Усна консультація від 3000 руб. Консультація з вивченням письмових документів від 5000 руб. Консультація з підготовкою письмового висновку від 15000 руб. Складання претензії, скарги, клопотання від 5000 руб. Участь в суді 1-ї інстанції (одне судове засідання) від 12000 руб.

Більш докладні розцінки на юридичну допомогу наведені в розділі «Ціни» .

Співпраця з адвокатами з розлучень і аліментів «Союзу московських адвокатів» - це:

  • консультації протягом усього процесу розлучення,
  • допомога в оформленні всіх необхідних документів,
  • посередництво між позивачем та відповідачем (ведення переговорів),
  • глибоке знання закону і багатий досвід,
  • конфіденційність.

консультації протягом усього процесу розлучення,   допомога в оформленні всіх необхідних документів,   посередництво між позивачем та відповідачем (ведення переговорів),   глибоке знання закону і багатий досвід,   конфіденційність

Перш ніж звернутися до суду з позовом про розірвання шлюбу, доцільніше спочатку звернутися за консультацією до адвоката .

Кваліфікований фахівець не тільки пояснить порядок розірвання шлюбу, але також розповість і про можливі наслідки такого відповідального кроку, а також пояснить права подружжя і дітей після розірвання шлюбу, підкаже про можливі проблеми, які можуть виникнути при розірванні шлюбу, і можливо, попередить цим неприємні наслідки.

Багато подружжя не здогадуються, чим можуть обернутися поспішні дії, пов'язані з розірванням шлюбу.

Як, правило, часто виникають суперечки, що стосуються правового режиму майна подружжя. Безумовно, правильніше укладати шлюбний договір - до укладення шлюбу або під час нього. Дана дія дозволить в подальшому уникнути судових позовів, або зменшити їх вірогідність.

Під час поділу майна - без допомоги адвоката не обійтися!

По-перше, адвокат зі шлюборозлучних справ є фахівцем в цій галузі права, відповідно, він неодноразово брав участь в судах і знає, якою є судова практика, на що можуть розраховувати боку в результаті розгляду позову, підкаже шляхи виходу з ситуацій, які здаються часом безвихідними.
По-перше, адвокат зі шлюборозлучних справ є фахівцем в цій галузі права, відповідно, він неодноразово брав участь в судах і знає, якою є судова практика, на що можуть розраховувати боку в результаті розгляду позову, підкаже шляхи виходу з ситуацій, які здаються часом безвихідними

По-друге, адвокат з розлучень може виступити в ролі об'єктивного і неупередженого посередника, який допоможе подружжю домовитися і укласти мирову угоду, не дарма ж існує прислів'я: «Краще поганий мир, ніж хороша війна!». Подружжю в справах про поділ спільно нажитого майна, як правило, простіше домовитися, коли інтереси хоча б одного з них представляє адвокат зі шлюборозлучних справ.

Останнім часом збільшилася кількість справ, пов'язаних зі стягненням аліментів, вихованням дітей, визначенням їх місця проживання, встановленням батьківства, оскарженням батьківства. Часто суперечки виникають між особами, які є біологічними батьками і не є подружжям, так званими «цивільними» подружжям. Ці суперечки специфічні за своєю природою і вимагають часом максимального юридичного досвіду і терпіння.

Зустрічаються випадки, коли позивачі або відповідачі вдаються до різних заходів для досягнення виграшу справи, не враховуючи при цьому навіть інтереси дитини.

Самостійно відстоювати свої права в таких ситуаціях без допомоги адвоката - складно. Судовий розгляд засноване на принципі змагальності сторін. Суд виносить рішення тільки на підставі доказів, досліджуваних в судовому засіданні, і дуже важливо в суді першої інстанції уявити максимальне число доказів, щоб були аргументи на випадок незгоди з рішенням і його оскарженням в вищестоящому суді.

Визначити коло доказів і надати ефективну допомогу в їх збиранні може лише адвокат!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online