За Росії прокотилася хвиля масових акцій протесту проти кремлівської корупції (фото)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ілюстрація / REUTERS

26 березня по всій Росії проходять акції проти корупції, приводом для яких стало розслідування Фонду боротьби з корупцією про бізнесах прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

У Москві на неузгодженої акції проти корупції затримали понад 130 осіб , В тому числі організатора акції Олексія Навального. Поліція продовжує затримувати протестувальників, застосовуючи до них кийки. За інформацією головного управління МВС по Москві, в неузгодженої акції проти корупції взяли участь близько 7-8 тисяч осіб.

пізніше ЗМІ повідомили про більш ніж 500 затриманих .

У Санкт-Петербурзі на мітинг проти корупції на Марсовому поле прийшли близько 10 тисяч осіб . Частина мітингувальників потім вирушили на Двірцеву площу. Ізнестно про затримання двох осіб за антиурядові плакати. Під час мітингу невідомий запустив димову шашку. Поліція поки не втручалася в те, що відбувається.

Поліція застосувала димові шашки проти учасників антикорупційного мітингу в Краснодарі , Затримані були близько десяти чоловік.

Також у багатьох інших містах ходи і мітинги також відбулися - і багато хто з них були досить численними .Так виглядали акції в Новосибірську, Єкатеринбурзі, Йошкар-Олі, Іркутську, Барнаулі та багатьох інших містах Росії.

Так проходили акції в Новосибірську.

Акції протестів у Іркутську.

У Челябінську натовп дійшла до головної площі та будівлі регіонального Законодавчих зборів. Протестуючі кричали "Геть корупцію!" і "Путін злодій!".

Схожі акції пройшли в Барнаулі, Томську, Хабаровську.

Протести у Владивостоці і Єкатеринбурзі.

В Омську на антикорупційний мітинг зібралося дуже багато людей. Близько двох тисяч чоловік.

Також люди вийшли на акції протестів в таких містах, як Новокузнецьк, Тюмень, Саратов і Курган.

Так повідомляв УНІАН, У Росії жоден з федеральних каналів не став переривати заплановані передачі, щоб повідомити про багатотисячні антикорупційних акціях , Які пройшли в Москві і в десятках міст по всій країні, в тому числі, масові затримання в центрі Москви.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online