Скільки коштують юридичні послуги італійських адвокатів і чому консультація адвокатів в Італії не може бути безкоштовною

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В інтернеті часто-густо зустрічаються сайти, на яких пропонується безкоштовна юридична консультація італійських адвокатів В інтернеті часто-густо зустрічаються сайти, на яких пропонується безкоштовна юридична консультація італійських адвокатів. Послуги «гратіс» пропонуються, як на італійському, так і на багатьох іноземних мовах, в тому числі і російською.

«Безкоштовний сир в мишоловці?», - подумаєте ви і будете абсолютно праві.

Хто ж захоче надавати свої послуги безкоштовно? Ніхто! Жоден професійний адвокат у Італії не надасть безкоштовної юридичної консультації онлайн з кількох причин:

  1. це заборонено Кодексом професійної етики, який також забороняє італійським адвокатам використовувати безкоштовні консультації в якості приманки для «отримання» клієнта в подальшому;
  2. це заборонено законом: рішення Касаційного суду № 23287/10 було винесено стосовно кількох адвокатів, які на громадських засадах відкрили юридичне бюро з «першої безкоштовної юридичної консультації». Верховний суд постановив, що безкоштовна консультація італійського адвоката , Як у власному бюро, так і в інтернеті, заборонена;
  3. на розгляд кожного питання потрібно в середньому 2-5 годин (х��ба таку роботу фахівець буде виконувати безкоштовно?)

Звичайно, також потрібно бути дуже обережними при виборі італійського адвоката, який пропонує в інтернеті платну юридичну консультацію, так як на ділі може виявитися, що по той бік усього лише недосвідчений юрист, який ще не має достатньої практики або шахрай - «професіонал».

Як же з'ясувати, справжній або фальшивий, досвідченому чи адвокат?

Якщо ми говоримо про сайт, то адвокат в Італії зобов'язаний вказувати на своєму інтернет-ресурсі номер платника ПДВ (P. IVA) і реєстраційний номер, під яким він внесений до реєстру адвокатів. Найчастіше, цю інформацію можна знайти в «підвалі» сайту або в контактах. Певного місця немає, головне - інформація повинна бути видимою.

Перевірити, чи дійсно зареєстрований італійський адвокат в Ордені адвокатів , Можна на сайті Національної Ради адвокатів , Вказавши прізвище та місцезнаходження адвокатського ордена, де адвокат зареєстрований .

Ну ось, тепер ми розібралися, хто і як може здійснювати юридичні консультації в інтернеті і надавати адвокатські послуги в Італії в цілому. Залишається головне питання: скільки коштують юридичні консультації та послуги італійських адвокатів?

Вартість юридичних послуг адвокатів в Італії визначалася згідно тарифів, встановлених Декретом Міністерства юстиції 2004 року, але Законодавчий Декрет №1 / 2012 набрав чинності 24 січня 2012 року, скасував тарифну систему Вартість юридичних послуг адвокатів в Італії визначалася згідно тарифів, встановлених Декретом Міністерства юстиції 2004 року, але Законодавчий Декрет №1 / 2012 набрав чинності 24 січня 2012 року, скасував тарифну систему. Простіше кажучи, до наступного міністерського декрету вартість адвокатських послуг буде підкорятися принципом: «як домовишся».

Однак, італійські адвокати продовжують застосовувати старі тарифи:

  • гонорар адвоката (обчислюється з діапазону мінімальних і максимальних тарифів, залежно від складності та важливості справи, необхідних зусиль, витраченого часу, матеріального становища клієнта).

У цивільній справі винагороду адвоката залежить від суми позову, в кримінальному процесі - від рівня судового органу (мировий суддя, суд 1 інстанції, суд присяжних, апеляційний суд, касаційний суд) і тяжкості злочину. Крім того, існують відмінності по «роботі» адвоката на судовому слуханні, як в діях, так і в винагороду - в одному випадку на судовому засідання потрібно тільки присутність захисника, в іншому - його інтелектуальні активні дії щодо захисту клієнта.

Щоб отримати більш повну інформацію про судові витрати
і дізнатися, скільки коштує подати судовий позов до Італії , Рекомендуємо вам ознайомитися з сумою судового мита, яка залежить від вартості позову і типу судового розгляду.

Текст доповнений в травні 2014 р

«Нові тарифи на послуги італійських адвокатів в 2014 г.»

«Безкоштовний сир в мишоловці?
Хто ж захоче надавати свої послуги безкоштовно?
?ба таку роботу фахівець буде виконувати безкоштовно?
Як же з'ясувати, справжній або фальшивий, досвідченому чи адвокат?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online