Надання юридичних послуг адвоката в Москві

  1. обслуговування громадян
  2. обслуговування організацій

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Наші адвокати, маючи величезний досвід ведення справ, надають реальну кваліфіковану правову допомогу громадянам та юридичним особам в найскладніших життєвих ситуаціях.
Наші адвокати, маючи величезний досвід ведення справ, надають реальну кваліфіковану правову допомогу громадянам та юридичним особам в найскладніших життєвих ситуаціях

  • арбітражний адвокат
  • Податковий адвокат
  • Адвокат по стягненню боргів
  • Бізнес-медіація
  • Оскарження дій держорганів
  • Адвокат з питань банкрутства
  • Захист ділової репутації
  • Адвокат при оскарженні угод
  • Адвокат по стягненню збитків
  • Корпоративний адвокат
  • Юридичне супроводження
  • Абонентське обслуговування

всі послуги

обслуговування громадян

Громадянам надаються юридичні послуги в різних сферах цивільного і кримінального права:

  • представництво законних інтересів в суді, в тому числі без участі довірителя у цивільних справах в судах всіх інстанцій, а також в державних установах та інших організаціях;
  • всі види послуг з житлових спорів, стягнення боргів, розділу майна, спадковим і сімейних справах, земельних спорів; розірвання і визнання недійсними всіх видів договорів довічного утримання, дарування, купівлі-продажу нерухомого майна (квартир, гаражів, дач, будинків та ін.);
  • допомога при складанні різних документів, скарг, запитів тощо;
  • консультування з усіх цивільно-правових питань;
  • захист в кримінальному судочинстві в органах дізнання, на досудовому слідстві і в судах всіх інстанцій по всіх категоріях кримінальних справ.

Адвокати Московської міської колегії адвокатів також дають усні та письмові юридичні консультації з цивільного, сімейного, житлового, трудового, спадкового, кримінального, податкового та адміністративного права, майнових спорів, супроводу угод з нерухомістю та інших питань; складають претензії, скарги, заяви, позовні заяви, цивільно-правові договори;

Звертаємо увагу відвідувачів сайту, що у нас надається послуга «ОСОБИСТИЙ АДВОКАТ».

Дана послуга передбачає постійну (цілодобову) включаючи вихідні та святкові дні постійну юридичну підтримку громадянина або організацій, які уклали договір на абонентське юридичне обслуговування. Сенс даної послуги полягає в тому, що особистий адвокат максимально включений в суть Ваших проблем і реагує негайно в тому випадку, якщо Вам потрібні були термінова консультація по будь-якого роду юридичних питань або послуги адвоката на місці, а також представництво Ваших інтересів у цивільних і кримінальних справах. Крім того, при укладанні договору на постійне юридичне обслуговування, в договорі може бути обумовлено також обслуговування членів сім'ї довірителя або співробітників доверітеля- юридичної особи на пільгових умовах.

Для громадян особистий адвокат - це незамінний консультант в будь-якій області права, послуги якого необхідні при проведенні операцій з нерухомістю, вирішенні прав про спадкування майна, складання юридичних документів, захисту громадянських прав, врегулювання суперечок з приватними особами та будь-якими організаціями, включаючи державні організації та правоохоронні органи.

Юридичним особам Особистий адвокат надає повний юридичний супровід комерційної діяльності підприємства, підтримку в регулюванні взаємини компанії з клієнтами, податковими органами, різного роду державними і приватними юридичними особами; складає офіційні юридичні документи, бере участь в ділових переговорах, при підписанні комерційних контрактів; представляє інтереси довірителя у цивільних, арбітражним і кримінальних справах.

обслуговування організацій

Юридичне обслуговування давно стало нормою в економічного діяльності будь-якого підприємства, оскільки в сучасній обстановці абсолютно неможливо уявити бізнес на всьому його шляху становлення і розвитку без надійної юридичної підтримки. Адвокати АК №23 Московської міської колегії адвокатів пропонує повний юридичний супровід діяльності Вашої компанії. Адвокати АК №23 Московської міської колегії адвокатів надають будь-які консультації з юридичних питань, що випливають з господарської діяльності клієнта, надають довідки щодо законодавства, тобто пропонує повне юридичне обслуговування організацій.

Ми здійснюємо юридичний супровід угод купівлі-продажу, оренди нерухомого майна, представництво при реєстрації прав на об'єкти нерухомості, а також будь-яке інше юридичне обслуговування випливає їх господарської діяльності підприємства, включаючи участь в судових суперечках як в арбітражних судах, так і в судах загальної юрисдикції.

Адвокати Московської міської колегії адвокатів - це професійна етика, багата практика, індивідуальний підхід, тематична угруповання справ, перевірені часом алгоритми роботи, концентрація уваги на конкретній проблемі. Високий професійний потенціал і адвокатів значно збільшує можливість досудового (претензійного) і (або) судового дозволу Вашої проблеми.

Звертаючись до адвокатів Московської міської колегії адвокатів, Ви отримуєте реальну можливість оперативно відстояти порушені права і інтереси, відновити справедливість і досягти бездоганного результату без посилань на недосконалість чинного законодавства.

Задайте будь-яке питання прямо зараз, використовуючи онлайн-форму .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online