блатні татуювання

  1. Тюремні татуювання. Історія виникнення
  2. Види блатних татуювань
  3. Татуювання «персні» - значення в кримінальному світі
  4. Розташування блатних татуювань
  5. Популярні татуювання на передпліччі
  6. Жінки в тюремних татуюваннях
  7. Відео: татуювання у Російських в'язницях

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Татуювання не завжди були так широко поширені як зараз. Коли зображення на шкірі безпосередньо пов'язувалося з зоною, з взяттям під арешт. Це обумовлено тим, що в кримінальному світі є свої татуювання, які несуть певні значення. Причому, в середовищі сиділи в тюрмі, татуювання мають великим значенням. Не можна самостійно наколоти те чи інше зображення, воно повинно відповідати дійсності. Бажають здаватися крутіше, ніж вони є насправді, ризикують отримати по повній програмі, якщо їх обман буде розкритий.

Тюремні татуювання. Історія виникнення

За однією з версій, прообразом сучасних татуювань стало клеймо, яке стало уряд на каторжників, які відбувають термін в засланні в Сибіру. Це дозволяло на завжди залишити слід на тілі переступили закон, що дозволяло надалі стежити за ними. За іншою версією, малюнок на шкірі використовувався представниками кримінального світу для передачі повідомлень спільникам.

За татуюванням можна дізнатися багато інформації, корисної в блатному світі. Наприклад, число «ходок», статті, за якими «мотали» строк, а також особисті якості людини. Блатні татуювання, фото яких можна знайти у великій кількості, не можна зводити.

Блатні татуювання, фото яких можна знайти у великій кількості, не можна зводити

Блатна татуювання на пальцях у вигляді перснів

Види блатних татуювань

За найпростішого способу угруповання блатні татуювання можна розділити на три різновиди:

  • регалкі. назва даного різновиду татуювань походить від слова «регалії». До них відносяться зображення, які підкреслюють вагу людини в кримінальному світі. Їх зображення відрізняється красою і технікою виконання. Такі татуювання не роблять просто так, їх потрібно заслужити;
  • нахабу. Такого роду малюнки наносять тим, хто зробив ганебний за мірками блатного світу проступок. Їх не можна звести і виправити. Подібні татуювання є покаранням для людини, ними «таврують». До цієї групи можна віднести відому татуювання «щур», що в кримінальному світі позначає людини, який краде у своїх;
  • портачкі. Походить назва цього розділу кримінальних татуювань від слова «псувати» або «партачити». Робляться такі татуювання непрофесійними майстрами, часто по волі самого власника зображення. Не завжди відповідають статусу ув'язненого, за що їх і видаляють насильно.

Не завжди відповідають статусу ув'язненого, за що їх і видаляють насильно

Блатні татуювання на тілі людини

Важливо! Одна з найвідоміших татуювань тюремного світу - зірка , наколота на колінах . Позначає вона то, що дана людина не встане на коліна. За розповідями деяких представників кримінального світу, володаря такої татуювання можуть жорстоко побити у в'язниці доглядачі і охорона, для того, щоб перевірити правдиво чи зображення. Блатні татуювання, значення яких пов'язане зі стійкістю духу, можуть привести свого власника до таких неприємних ситуацій.

Зек в блатних татуюваннях

Татуювання «персні» - значення в кримінальному світі

Татуювання блатного характеру можуть розташовуватися на різних частинах тіла. Однак татуювання у вигляді персня актуальні й донині. Їх значення безпосередньо залежить від того, що саме на них зображено. Нижче наведені найбільш популярні різновиди таких татуювань:

  • білий хрест на чорному тлі позначає, що людина відбуває термін за грабіж;
  • чорний квадрат позначає, що власник татуювання відсидів весь термін, без умовно-дострокового звільнення;
  • зображення кота на пальці несе значення «корінний мешканець в'язниці», наколюється злодіям, які відбувають не перший термін. Існує думка, що така блатна татуювання, ескізи якої прості, приносить удачу ;
  • зображення сонця , серця і якоря відноситься до романтично налаштованим мешканцям в'язниці. Може означати залишену на волі любов, а в деяких випадках підкреслює характер власника.

Може означати залишену на волі любов, а в деяких випадках підкреслює характер власника

Блатні татуювання у іноземного укладеного

Розташування блатних татуювань

Крім пальців, татуювання тюремного характеру можу розташовуватися і на тильній стороні долоні , Передпліччя. рук на зоні відводиться особливе місце, так як вони завжди на виду. Тому на тильній стороні долоні, над кісточками пальців можна побачити хрести, що позначають кількість відсиджувань, а над ними - символ коханої жінки.

відгук:

Татуювання блатного світу - це не те, що можна порадити. У мене є татуювання з котом, хто потрібно - той зрозуміє. Мені подобається, але вона несе особливий сенс в моєму оточенні. Але і для людей, далеких від кримінального світу татуювання виглядає невинно, що мене влаштовує.

Віктор, Кіров.

Віктор, Кіров

Блатні татуювання на спині у укладеного

Популярні татуювання на передпліччі

Татуювання в області передпліччя можуть бути різними, однак варто відзначити кілька, особливо поширених і небезпечних. Агресивно налаштовані особистості воліють набивати зображення черепа і кісток, копіюючи піратів . Це підкреслює їх незалежність і схильність до садизму. Таке татуювання також позначає, що людина володіє жорстокий характер. В продовження піратської теми, на зоні існує зображення морського вовка з ножем і сережкою у вусі. Це означає зайву різкість, садистські нахили і безпринципність.

Окремо стоять зображення, що відносяться до релігії. Так, є вид татуювань, які включають в себе образ Христа поруч зі словом «свобода». Причому часто це супроводжено язиками полум'я або багаттям. Такі зображення мають таке позначення: надія на звільнення згоріла, як не залишилося нічого і від віри людини.

Такі зображення мають таке позначення: надія на звільнення згоріла, як не залишилося нічого і від віри людини

Ще варіант блатних татуювань зека

Жінки в тюремних татуюваннях

Чоловіки, які відбувають термін або вже відсиділи у в'язниці часто наносять зображення жінок, часом оголених. Не завжди це пов'язано з сексуальної складової. Наприклад, татуювання, що зображає оголену дівчата, що сидить на гарматі може позначати переплетення смерті і любові.

Це цікаво. Татуювання в тюрмах наносять не тільки чоловіки. існують і чисто жіночі значення татуювань. Так, перстень круглої форми, наполовину чорний, наполовину білий позначає жінку, відсиділа за крадіжку.

Так, перстень круглої форми, наполовину чорний, наполовину білий позначає жінку, відсиділа за крадіжку

Блатні татуювання у укладеного

Оголена жінка також може вважатися символом удачі. Тим більше, якщо вона зображена на колесі фортуни. Таке зображення воліють наносити на груди . А жінка та диявол , Обнімаються на зображенні, можуть позначати, що ув'язнений отримав судимість через жінку.

відгук:

Татуювання отримав під час першої і єдиної ходки. Нічого серйозного, просто перстень. Трохи шкодую про це, але в той же час, це нагадує про частину мого життя і допомагає не повторювати помилок.

Артем, Москва.

Відео: татуювання у Російських в'язницях

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям: Оцініть статтю, для нас це дуже важливо:

Тих, хто проголосував: 13 чол.
Середній рейтинг: 4.1 з 5.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online