Вартість оренди квартир у Москві на Новий рік не опуститься нижче 2000 рублів - експерт

  1. Аналітики: Ціни на вторинне житло в 2019 році зростуть на 10%

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бажають забронювати собі квартиру в Москві до Нового року мають поквапитися.
Якщо в звичайні будні дні подобова оренда квартир цікавить перш за все планових туристів і ділових людей, як правило, на відрядження, то в передсвяткові та святкові дні в столиці їдуть відпочити. Багато хто віддає перевагу затишок і тишу знімних квартир казенності і, найчастіше, дискомфорту, готелів і хостелів. До того ж, за ціною це виявляється нерідко набагато дешевше. Однак, в свята логічно слід очікувати стрибок цін на ринку орендного житла.

Аналітики: Ціни на вторинне житло в 2019 році зростуть на 10%

Ринок нерухомості вважають одним з найбільш нестабільних, адже ціна квадратного метра на житло залежить від безлічі факторів: політичної і економічної нестабільності, іпотеки, вартості нафти, ... Вартість «добових» квартир залежить від багатьох факторів - географічне розташування, кількість кімнат, внутрішня обстановка і респектабельність. Не дивно, що 2-х кімнатна квартира в центрі Москви в передноворічні дні може коштувати до 15 тисяч рублів на добу. У той час, як в Чертаново «одиничка» обійдеться від 2,2 тисячі рублів.
Експерти припускають, що вартість оренди квартир на новий рік не опуститься нижче 2 тисяч рублів. У ці дні в Москву з'їжджаються охочі відзначити свято зі столичним розмахом на Червоній площі під бій кремлівських курантів. В цьому відношенні наймана квартира на кілька днів буде найкращим варіантам. Господарі житла дуже часто відмовляють молодіжним компаніям, які хочуть забезпечити себе «впискою» на Новий Рік. Після таких постояльців квартира нерідко потребує капітального ремонту. Крім цього, є ризик зв'язатися з шахраями або просто безвідповідальними людьми, які також можуть завдати матеріальної шкоди власникам житла.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online