Експерти розповіли, в яких регіонах найдорожчі і найдешевші квартири (інфографіка)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Найдорожче житло обійдеться у Львові, а найдешевше квартиру можна придбати в Луцьку.

Дані інфографіки показують середні ціни на покупку однокімнатних квартир в багатоквартирних будинках старої споруди, розташованих на околиці обласних центрів України.

Середні ціни на однокімнатні квартири в будинках старого житлового фонду різних регіонів України

Середні ціни на однокімнатні квартири в будинках старого житлового фонду різних регіонів України

В інфографіку зафіксовані середні ціни на покупку однокімнатних квартир в багатоквартирних будинках старого житлового фонду України. Показники можуть різнитися, оскільки залежать від площі, планування і стану ремонту житлового об'єкта.

Найбільш висока вартість придбання житла маленької площі відзначена в Києві - $ 33000. Серед інших міст центральної частини України максимально дорого купити квартиру можна в багатоквартирних будинках старої споруди Дніпра - за $ 23000. мінімальні середні показники простежуються в Полтаві - $ 13000.

У Західній частині України найдорожче придбати однокімнатну квартиру можна в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Львова - за $ 22000. недороге житло виставлено на продаж в Луцьку - за $ 11000.

У Східній частині України середній діапазон цін на покупку житлових об'єктів варіює в межах $ 14000- $ 25000. Купити однокімнатну квартиру за найвищою вартості можна в Харкові - за $ 25000. найбільш низькі показники виявлені в Запоріжжі - $ 14000.

У Південній частині України найвищі ціни на покупку однокімнатного житла в багатоквартирних будинках старої споруди простежуються в Одесі - $ 30000. Придбати квартиру за найнижчою вартістю можуть покупці в Херсоні - за $ 13000.

У Північній частині України купити житло найдорожче можна в Рівне - за $ 15000. Недорогі однокімнатні квартири виставлені на продаж в Чернігові - за $ 11000.

Дізнатися більше інформації про динаміку цін на вторинне житло в різних областях країни, а також поділитися своєю думкою з цього приводу можна на форумі ринку нерухомості.

джерело: domik.ua

Хочете бути в курсі подій в Україні і світі, стежте за нами в Фейсбук і на каналі в Telegram .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online