Онлайн-турнір FIFA 18 VK CUP подивилися понад 10 млн осіб

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Загальна кількість переглядів матчів онлайн-турніру FIFA 18 VK CUP в соціальній мережі «ВКонтакте» перевищила 10,5 млн

Загальна кількість переглядів матчів онлайн-турніру FIFA 18 VK CUP в соціальній мережі «ВКонтакте» перевищила 10,5 млн. За фіналом змагань спостерігали майже 2 млн користувачів соціальної мережі. У турнірі взяли участь передплатники 32 найбільших спільнот «ВКонтакте», сумарна аудиторія яких перевищує 86 млн чоловік.

Тріумфатором турніру стало інформаційне співтовариство GOAL24, де цілодобово висвітлюються футбольні події. Друге місце зайняла розважальна сторінка «Паперовий літачок». У трійку призерів також увійшли одне з найбільших спільнот про ігри - IGM. Прямі трансляції велися в офіційному співтоваристві команди «ВКонтакте» про ігри та кіберспорт - VK Gaming. Глядачі прямого ефіру могли передбачати переможців матчів за допомогою репоста і коментарів, а також давати поради учасникам змагань по поліпшенню гри.

«Для нас це захоплюючий експеримент, і ми раді взяти в ньому участь. Такий масштабний кіберспортивний онлайн-турнір - незвичайний досвід і для нас, і для учасників змагання. Неважливо, наскільки класний контент роблять ті чи інші спільноти «ВКонтакте» - в цьому поєдинку вирішується не лайки і репости, а забиті голи, і підсумки турніру це підтверджують », - зазначив керівник маркетингового напряму« Ігри та кіберспорт »соціальної мережі« ВКонтакте »Олександр Щепілов.

Онлайн-турнір FIFA 18 VK CUP проводився 29-30 вересня і був приурочений до виходу нової частини футбольного симулятора FIFA 18. Реліз гри на PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, PlayStation 3 і Xbox 360 відбувся 29 вересня.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online