NEWSru.com :: Інтернет-компанія "ВКонтакте" звинуватила своїх екс-співробітників в підробці підпису Павла Дурова

Інтернет-компанія "ВКонтакте" звинуватила своїх екс-співробітників в підробці підпису Павла Дурова

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відома російська інтернет-компанія "ВКонтакте" звинуватила своїх екс-співробітників братів Перекопських в підробці підпису засновника соціальної мережі Павла Дурова.

Із заявою про те, що автограф Дурова на додаткових угодах до трудових договорів Іллі та Ігоря Перекопських є підробленими, в ході попередніх слухань у Куйбишевському районному суді Санкт-Петербурга виступив представник "ВКонтакте" Олександр Коркін. Відзначимо, що на підставі даних паперів Перекопські вимагають в суді від "ВКонтакте" виплат в розмірі понад 32 млн рублів.

"Проведена незалежна судова експертиза, яка показала, що підпис на додаткових угодах підроблена від імені Дурова іншою особою з наслідуванням. Тому ми просимо ці документи виключити з числа доказів, пред'явлених позивачами", - сказав Коркін, якого цитує ІТАР-ТАСС. Він додав, що заяву про фальшивість підпису Дурова буде направлено до суду найближчим часом.

Ілля і Ігор Перекопські були співробітниками "ВКонтакте" з моменту заснування. Після свого звільнення в січні 2014 року Ілля Перекопський став консультантом фонду UCP - одного з акціонерів "ВКонтакте". В кінці квітня він подав позов до "ВКонтакте" на 20 млн рублів, мотивуючи це тим, що подібна компенсація прописана в трудових угодах, пише РБК .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online