Новий спосіб змусити боржника повернути борг! / Новий спосіб змусити боржника повернути борг!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Коли до нас з проханням дати в борг грошей звертається друг чи подруга - ну як можна відмовити, адже, хто знає - може бути, і не за горами той день, коли і нам доведеться звернутися з точно таким же проханням до своїх друзів! І це прекрасно, коли борги повертаються вчасно і в строк! Але, на жаль, не завжди ситуація з грошовим боргом дозволяється таким чином, щоб обидві сторони залишилися задоволені. І нерідко люди звертаються за допомогою до юристів, часто справа доходить навіть до суду - і все це робиться для того, щоб повернути ті гроші, які були колись люб'язно передані друга чи подруги в борг.

Способів змусити боржника повернути гроші існує чимало - наприклад, як ми вже говорили, можна звернутися за допомогою до юриста, який пояснить, як діяти, можна подати в суд позовну заяву про стягнення боргу. Також, всім відомо про колекторські організації, які займаються збором боргів. Але сьогодні ми хочемо розповісти вам про абсолютно новому і найпростіший спосіб нагадати своєму другові про борг і, як то кажуть, змусити його заплатити за рахунками. Стало доступним додаток Splittpay, якому присвячено інтернет - ресурс http://splittpay.com/ . Йдеться про програму, почати користуватися яким можна, встановивши його на мобільний телефон.

Як же за допомогою Splittpay можна змусити одного заплатити за рахунком? Все дуже просто. Наприклад, ви йдете з компанією друзів в кафе або піцерію, щоб насолодитися смачною вечерею. І ось, настає той момент, коли офіціант приносити рахунок. Ось тут ви берете свій телефон, запускаєте встановлений додаток Splittpay, фотографуєте чек, вибираєте друзів, з якими ви хочете розділити наданий офіціантом чек і відправляєте їм нагадування про борг. Як то кажуть, все геніальне - просто!

Як же за допомогою Splittpay можна змусити одного заплатити за рахунком?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online