Виробництво акрилових вкладишів.

  1. Технологія виробництва акрилових вкладишів в ванну.
  2. Що необхідно для відкриття виробництва вкладишів.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ванни з плином часу досить сильно зношуються - цьому сприяє не дуже хороше якість води, її надмірна жорсткість, використання агресивних хімічних складів для миття ванни, які згубно впливають на емальовану або акрилову поверхню Ванни з плином часу досить сильно зношуються - цьому сприяє не дуже хороше якість води, її надмірна жорсткість, використання агресивних хімічних складів для миття ванни, які згубно впливають на емальовану або акрилову поверхню.

Заміна ванни є досить клопіткою справою, особливо якщо стара ванна зроблена з чавуну. Для демонтажу старої ванни необхідно як мінімум розібрати плитку, чавунну ж ванну, яка має чималою вагою, необхідно ще і винести з дому.
Подібні труднощі з'явилися поштовхом до створення акрилових вкладишів для ванни. Якщо ви хочете відкрити підприємство, яке спеціалізується на виробництві акрилових вкладишів для ванн, і має достатню кількість інвестицій, рекомендуємо вам прочитати цю статтю.

Технологія виробництва акрилових вкладишів в ванну.

Акрилові вкладиші для ванни є відмінним засобом реставрації поверхні старого вироби. Вони підходять для ванн з будь-якого матеріалу, будь то чавун, сталь або акрил. Акриловий вкладиш для ванни, будучи альтернативою акрилових ванн, має переваги перед другими - він набагато краще тримає тепло за рахунок того, що накладається в якості другого шару на основний виріб.

Акриловий вкладиш для ванни, будучи альтернативою акрилових ванн, має переваги перед другими - він набагато краще тримає тепло за рахунок того, що накладається в якості другого шару на основний виріб

Процес виробництва акрилових вкладишів в ванну.

Технологія виробництва акрилових вкладишів для ванни збігається з технологією виробництва акрилових ванн - і те, і інше проводиться зі спеціальних акрилових заготовок, просто процес виробництва вкладиша на цьому закінчується, а корпус майбутньої акрилової ванни піддається посиленню скловолокном і епоксидними смолами. В якості сировини для виробництва акрилових вкладишів в ванну використовується листової шестімілліметровой акрил австрійського виробництва. Даний вид сировини є найбільш якісним, що сприяє довголіттю кінцевої продукції і її високим споживчим якостям.

Устаткування, на якому виробляються акрилові вкладиші для ванни, проводиться німецькою фірмою Geiss. Для вкладиша кожного виду потрібен верстат з персональної матрицею, кількість верстатів, встановлених на вашому підприємстві, буде залежати від того, наскільки широкий асортимент акрилових вкладишів для ванн ви будете пропонувати.

Акрилові вкладиші виготовляються методом вакуумної термоформовки. Акриловий лист поміщається в обладнання, де піддається нагріву, причому температури впливу на певні точки листа різні. Після досягнення акрилом певної температури відбувається «вдування» заготовки вакуумом в матрицю верстата, потім слідує процес остудженому, після чого продукція може бути відвантажена на склад або замовнику.

Що необхідно для відкриття виробництва вкладишів.

Якщо ви хочете відкрити підприємство виробляє акрилові вкладиші для ванни, ви повинні приділити особливу увагу якості сировини, обладнання і дотримання технологій виробництва. При недотриманні тих чи інших стандартів технології виробництва, ви знижуєте якість акрилового вкладиша, що в свою чергу не додасть популярності вашого підприємства.

Для відкриття підприємства вам необхідно придбати обладнання компанії Geiss. У набір необхідного обладнання входять: вакуумно-формувальне обладнання, форми для вакуумного обладнання. Ціна обладнання складе від 10 млн. Руб. до 20 млн. руб. Меншого розміру інвестицій можна домогтися, якщо придбати б / у-обладнання, в разі, якщо ви плануєте робити кілька різних форм акрилового вкладиша для ванн, розмір вкладень значно збільшиться.

Даний вид підприємства є повноцінним заводом, тому не обійтися без відповідної площі приміщення і дозволу на функціонування, таких як висновок санітарно-епідеміологічної служби, сертифікати відповідності.

Середній розмір інвестицій, які ви витратите на відкриття подібного підприємства, складе 40 млн. Руб. Однак, в разі грамотної організації функціонування вашого підприємства, ви отримаєте прибутковий бізнес і станете власником великого заводу.

Що б автоматизувати закупівлі і продажу, вести точний облік витрат і доходів, рекомендується використовувати сучасний, але в той же час простий софт .

Постачати продукцію вашої компанії можна в будівельні магазини, крім цього, ви можете найняти штат співробітників, які будуть займатися установкою акрилових вкладишів для ванни безпосередньо від вашого підприємства. Рекламу про вашу організацію найбільш оптимально розмістити в будівельних каталогах, будівельно-торгових центрах, а також на листівках, розклеєних на дошках оголошень і біля під'їздів будинків (зверніть увагу на те, що клеїти подібні листівки біля новобудов недоцільно).

Рекламу про вашу організацію найбільш оптимально розмістити в будівельних каталогах, будівельно-торгових центрах, а також на листівках, розклеєних на дошках оголошень і біля під'їздів будинків (зверніть увагу на те, що клеїти подібні листівки біля новобудов недоцільно)

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online