HIM: тисячі кілометрів в дорозі і всього лише п'ять пісень

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ville Valo Фото: Yle

Цими вихідними в столиці Китаю Пекіні пройшов фестиваль під відкритим небом. Головною зіркою фестивалю мала стати фінська рок-група HIM, яка вперше гастролює в Китаї.

Популярність HIM досягла піку на початку тисячоліття. Однак у той час у західних рок-груп практично не було можливостей гастролювати в Китаї. В країні не проводилося великих рок-фестивалів, а рок-музику вважали сумнівною.

В даний час на китайських рок-фестивалях щорічно виступають десятки зарубіжних і китайських рок-груп. Зростаючий китайський ринок цікавить іноземних артистів. До 70 фінських артистів гастролювали в Китаї.

Перший концерт групи HIM пройшов першого травня в Шанхаї, але все пішло врозріз з попередніми планами. Виникали проблеми з комунікацією. Організатори не прийняли вегетаріанську дієту музикантів, і не могли пояснити, скільки приблизно триває концерт.

- У Шанхаї під час концерту відключили електрику. Нам сказали, що концерт триватиме годину, але після 25 хвилин нас прогнали з естради, - каже соліст HIM Вілле Вало.

У суботу HIM повинен був виступати на рок-фестивалі Strawberry в Пекіні, але на місто несподівано обрушилася сильна піщана буря, яка зірвала дах з павільйону, де повинні були виступити музиканти. Концерт HIM був скасований з міркувань безпеки.

- Ми проїхали тисячі кілометрів і виконали всього лише п'ять пісень за 25 хвилин. На щастя у нас в готелі бар, - заявив соліст групи HIM Вілле Вало службі новин Yle.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online