»Швидка зачіска в грецькому стилі ВІДЕО

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Я вже писав про зачіски в грецькому стилі в статті Стильна грецька зачіска за п'ять хвилин ФОТО ВІДЕО . Судячи з усього, стаття сподобалася - багато її читають і дивляться ролик.

Сьогодні продовження теми. Теж грецька зачіска - проста і швидка під відеоролик. Майстер - дуже приємна дівчина Поліна. Вона розповідає все ясно і зрозуміло і показує техніку на собі.

Про всяк випадок коротенько, якщо Ви не знаєте, що таке грецька зачіска. У Стародавній Греції, за тисячу років до нашої ери, був по-справжньому культ таких зачісок.

Зачісками займалися спеціально навчені раби. І щоб «секрет фірми» не йшов до чужинців кожен раб знав тільки одну просту операцію. Це нагадувало сьогоднішній конвеєр. Або операції в клініці МНТК очі.

Волосся обов'язково подвівалісь, так що якщо у Вас від природи волосся пряме, Вам потрібно плойка. Грецька зачіска обов'язково має на увазі збирання волосся ззаду. Іноді використовується стрічка, але це не строго обов'язково.

Ще зауважу, що зачіска робиться дуже швидко і не вимагає якихось особливих навичок. Якщо Ви колись займалися власними зачісками, то цю грецьку зачіску Ви зробите максимум за 10 хвилин.

Ну, власне, Ви все побачите на відео. Просто щоб Ви мали уявлення про грецьку зачісці я опублікую кілька фотографій моделей саме з класичними грецькими зачісками. А після подивіться відео - майстер клас.

А після подивіться відео - майстер клас

схоже

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online