Стаття 41. Патронаж над дієздатними громадянами.

  1. Наступна стаття »

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1. На прохання повнолітнього дієздатного громадянина, який за станом здоров'я не може самостійно здійснювати і захищати свої права і виконувати обов'язки, над ним може бути встановлено піклування у формі патронажу.
2. Піклувальник (помічник) повнолітнього дієздатного громадянина може бути призначений органом опіки та піклування тільки за згодою такого громадянина.
3. Розпорядження майном, що належить повнолітньому дієздатній підопічному, здійснюється піклувальником (помічником) на підставі договору доручення або довірчого управління, укладеного з підопічним. Вчинення побутових та інших угод, спрямованих на утримання і задоволення побутових потреб підопічного, здійснюється його попечителем (помічником) за згодою підопічного.
4. Патронаж над повнолітнім дієздатним громадянином, встановлений відповідно до пункту 1 цієї статті, припиняється на вимогу громадянина, який перебуває під патронажем.
Піклувальник (помічник) громадянина, що перебуває під патронажем, звільняється від виконання покладених на нього обов'язків у випадках, передбачених статтею 39 цього Кодексу.

Наступна стаття »
До тексту закону »
1

Читайте також

Популярні документи

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online