Торговий центр Grand Mall Varna (Варна, Болгарія)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо Вам коли-небудь доведеться побувати в Варні (зазвичай в аеропорту Варни приземляються ті, хто їде на море на Золоті Піски), то обов'язково відвідайте торговий центр   Grand Mall Varna Якщо Вам коли-небудь доведеться побувати в Варні (зазвичай в аеропорту Варни приземляються ті, хто їде на море на Золоті Піски), то обов'язково відвідайте торговий центр Grand Mall Varna . Він насправді гранд, як наш Dream Town, тільки не такий безглуздий (в плані цінової політики і «новизни» колекцій).

Там постійно діють знижки, коли в магазин привозять нову колекцію, стара залишається і з кожним днем ​​ціна на річ стає все нижче, аж до -90%. Так що можна з легкістю придбати спідницю ZARA за 7 лев (35 грн), тільки тому що вже вересень і тиждень тому приїхала осіння колекція.

Є хороший магазин недорогий і якісної біжутерії SIX, який я помітила ще в Празі.

Магазин взуття під пафосною назвою Paolo Botticelli, по типу нашого Carlo Pazolini. Але вся різниця в тому, що ціни на взуття осудні до неосудності, немає жодного цінника, де була б вказана ціна вище 200 лев (1000 грн) на нову колекцію осінь-зима, при тому, що якість хороша і вибір просто неосяжний !! !

У вересні в Zare вже була колекція, речі з якої до нас добрели тільки минулого тижня, дорожче в півтора рази. Загалом якщо їдете на море, захопіть з собою зайві 200 євро, і їх вистачить на те, щоб купити 3 пари взуття, спідницю з нової колекції, 3 пари сережок, колечко, подушку, 2 кофти, 4 футболки, 2 обруча, сумку, ще спідницю, подарунок і залишаться гроші на ситний обід У вересні в Zare вже була колекція, речі з якої до нас добрели тільки минулого тижня, дорожче в півтора рази

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online