Єпископа звинуватили в харассмент Аріани Гранде на похоронах Арети Франклін

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Після церемонії прощання зі співачкою Аретой Франклін єпископа Чарльза Елліса стали звинувачувати в харассмент: він обіймав поп-виконавицю Аріану Гранде, не даючи їй відсунутися і торкаючись пальцями її грудей. Гранде намагалася вибратися з його обіймів, зберігаючи веселий вид, але виглядало це досить незручно. Не допомогла справі і жарт священнослужителя про ім'я співачки. Єпископу дуже швидко довелося просити вибачення і за те, і за інше.

Єпископу дуже швидко довелося просити вибачення і за те, і за інше

Священнослужителю, який вів церемонію прощання на похоронах Арети Франклін, довелося вибачатися після звинувачень в тому, що він неналежним чином доторкався до співачки Аріани Гранде, коли говорив глядачам про те, як до неї ставиться. Арета Франклін, яку називали «королевою соулу», померла в середині серпня від раку підшлункової залози . Її похорон відбулися 31 серпня в Детройті.

Гранде була однією з гостей церемонії. Вона виконала один з головних хітів Арети Франклін, пісню A Natural Woman. Після виступу єпископ Чарльз Елліс, ведучий церемонії, покликав її до себе на подіум і пожартував над її ім'ям, пише USA Today . Він порівняв звучання імені співачки з назвою страви з мексиканського ресторану.

Моя дочка сказала мені: «Тату, тобі 60, ти старий». Коли я вперше почув ім'я «Аріана Гранде», то подумав, що це якась нова страва в Taco Bell.

При цьому він обіймав Гранде, торкаючись пальцями її грудей. Співачка намагалася відсунутися і щось сказати, але коли вона засміялася над його жартом, Елліс скористався цим, щоб посунути її до себе ближче. Потім вони обнялися, і на цьому їхня коротка зустріч закінчилася.

У соцмережах події, які розгорталися протягом декількох секунд, викликали чимало обурення.

Хоча сама Гранде не коментувала те, що трапилося, єпископ вирішив принести їй свої вибачення. Він визнав, що міг вести себе неналежним чином, але заявив, що домагання точно не входили в його наміри.

У мене б ніколи не виникло наміри помацати груди будь-якої жінки ... Не знаю, напевно, я просто обійняв її. Може бути, я перейшов межі дозволеного, може бути, поводився надто по-свійськи або фамільярно, але я ще раз прошу вибачення.

Заодно Елліс вибачився за жарт про ім'я співачки. Він визнав, що вона могла зачепити американців, для яких один з рідних мов - іспанська, і ім'я «Аріана Гранде» звучить для них звично, а жарти про мексиканську їжу звучать стереотипно.

Я особисто і щиро пошу вибачення у Аріани і у її фанатів, а також у всього іспаномовного спільноти. Коли ведеш програму на дев'яту годину, намагаєшся якось оживити її, додаєш жарти тут і там.

В кінці серпня польської компанії, що виробляє енергетики, теж довелося вибачатися за те, що можна було сприйняти як неналежні натяки. Проблема, на думку тих, хто критикував компанію, була в рекламі з натяком на оральний секс .

У жовтні 2017 року десятки голлівудських актрис звинуватили в харассмент продюсера Харві Вайнштейна. Це дало життя руху #MeToo, яке продовжує боротися проти домагань. Однак недавно з'явилися дані про те, що в той же період актриса Азія Ардженто, теж висловив звинувачення на адресу Вайнштейна, сама відкупилася від позову про домагання до неповнолітнього акторові .

Читайте на Medialeaks: Хлопчик випадково знайшов машинку для стрижки і довів маму до сліз. Зате сім'я зможе економити на шампунях

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online