ЖК «Новосілля: Міські квартали» визнаний кращим в Ломоносовському районі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

КК «Новосілля»

Експерти в області нерухомості оцінили житлові комплекси різних районів Петербурга і Ленінградської області. Результати були представлені порталом BSN.ru.

Перше місце серед проектів житлового будівництва району Ломоносова було присуджено проекту КОТ «Новосілля: Міські квартали». Експерти відзначили Новосілля, як найбільш сприятливий для проживання проект, що відрізняється якістю і комфортом за п'ятьма критеріями: інфраструктура, транспортна доступність, співвідношення ціни і якості, екологічність, надійність. Проект КОТ «Новосілля: Міські квартали» зводиться прямо на кордоні з Красносельський районом СПб, в Аннінському міському поселенні. З 2012 року в рамках проекту вже здані і заселені три черги будівництва.

Загальна житлова площа всіх проектів, з урахуванням проектованих, складе 500 тис. «Квадратів». Крім житла забудовник облаштовує квартали необхідними спортивними і соціальними об'єктами, будує дороги і проїзди, спортивні та дитячі майданчики займається редевелопмент території, - реконструйована котельня і побудована ще одна нова, побудована водонасосну станцію, об'ємом 10 000 м3, побудована підстанція потужністю 25 МВт. На території Новосілля побудовані і працюють два дитячі садки і будується школа на 525 місць.

ЖК «Новосілля: Міські квартали» - забудовник ТОВ "Керуюча компанія" Новосілля ", проектна декларація на сайті n-gk.ru/about-the-project/documents/

Довідка про компанію УК «Новосілля»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online