Міський інформаційно-сервісний портал г. Иваново 37.RU

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

29 Июня 2018, 15:14

Як стати власником далекосхідного гектара

Жителі Іванівській області вже в курсі, що кожен з них може стати володарем землі на Далекому Сході - "далекосхідним гектаром". Під «далекосхідним гектаром» розуміється один гектар землі на території одного муніципального району в наступних регіонах: Амурська, Магаданська, Сахалінська області, Єврейська автономна область, Камчатський, Приморський і Хабаровський краї, Республіка Саха (Якутія), Чукотський автономний округ.

Під «далекосхідним гектаром» розуміється один гектар землі на території одного муніципального району в наступних регіонах: Амурська, Магаданська, Сахалінська області, Єврейська автономна область, Камчатський, Приморський і Хабаровський краї, Республіка Саха (Якутія), Чукотський автономний округ

29 Июня 2018, 10:50

«Особистий кабінет» Росреестра - ваш помічник

Ритм сучасний життя вимагає від нас мобільності і більшої активності, саме цим і пояснюється популярність інтернету, завдяки якому можна бути в курсі всіх світових новин, придбати товари, а також отримати практично будь-яку послугу, в тому числі і держустанов.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online