ЖК на лівому березі Києва з ціною квадратного метра до 14 тис. Гривень

  1. ЖК Art Парк
  2. ЖК Welcome Home
  3. ЖК Praga-2
  4. ЖК Житловий будинок-2

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автор: Марина Рогальська

Невеликий бюджет не привід відмовитися від планів купити квартиру в Києві. Завжди можна розглянути варіанти в нових комплексах на лівому березі столиці - середня вартість квадратного метра, наприклад, в Дарницькому і особливо Деснянському районі традиційно найнижча серед усіх столичних районів. Для прикладу 3 m 2 підібрав кілька житлових комплексів на лівому березі, де квадратний метр коштує до 14 тисяч гривень.

ЖК Art Парк

Перший в нашій добірці - ЖК Art Парк , Який будують в Дарницькому районі, за адресою вул. Бориспільська, 67. Тут пропонують однокімнатні квартири за ціною 13 200 грн / кв. м. Двокімнатні - 12 900 грн / кв. м. Квартира в три кімнати обійдеться в 12 500 грн за квадратний метр. Є і дворівневі трикімнатні рішення, їх вартість також 12 500 грн / кв. м. Комплекс відносять до комфорт-класу.

У ЖК заплановано будівництво 19 будинків, загальна кількість квартир - 2874. Будинки будуть різної висоти від 11 до 26 поверхів. Зводять будівлі за монолітно-каркасною технологією. Заповнення зовнішніх стін - керамічна цегла, утеплення - за методом скріпленої фасаду пінополістиролом. Опалення буде централізоване. Квартири до продажу пропонують без обробки. У комплексі передбачений підземний паркінг на 800 парко-місць. Територію ЖК обіцяють зробити закритою від сторонніх.

Поки будують перші два будинки. Їх обіцяють ввести в експлуатацію в 3 кв. 2019 роки (перший будинок) і в 1 кв. 2020 роки (другий будинок).

ЖК Welcome Home

Пропонують лояльні ціни на квартири в ЖК Welcome Home . Комплекс розташований в Дарницькому районі, за адресою вул. Ревуцького, 48.

В даному комплексі в бюджет «до 14 тис. Грн за кв. м »вписуються трикімнатні квартири, тут ціна квадратного метра становить 13 900 в національній валюті. Наприклад, квартира площею 76,64 кв. м може обійтися покупцеві в 1,07 млн ​​грн.

м може обійтися покупцеві в 1,07 млн ​​грн

ЖК позиціонують в економ- класі. Він включає два будинки заввишки в 27 поверхів на 641 квартиру. Крім трикімнатних, тут пропонують одно- і двокімнатні квартири, але вони коштують дорожче. Зводять будинки з залізобетонних плит. Опалення тут буде централізоване. Територію обіцяють зробити закритою.

Заявлений введення в експлуатацію всього комплексу - 3-4 квартал 2018 р

ЖК Praga-2

Під параметри нашого пошуку підходить і вартість житла і в ЖК Praga-2 . Комплекс будують в Деснянському районі за адресою вул. Милославська, 20.

Як заявлено на сторінці РК в пошуковику нерухомості ЛУН.ua , Вартість квадрата в розглянутому комплексі становить 13 850 грн / кв. м. У продажу є одно-, дво- і трикімнатні квартири.

У продажу є одно-, дво- і трикімнатні квартири

Комплекс економ-класу представляє собою трьох секційний будинок змінної поверховості (81012 поверхів). Будівництво ведеться за монолітно-каркасною технологією. Для зведення зовнішніх стін використовують блоки з газобетна. Фасад будинку утеплять мінеральною ватою і обштукатурять. Опалення в даному ЖК буде централізоване.

Проектом передбачено підземний паркінг на 150 місць. Квартири будуть передаватися покупцям з чорновою обробкою. Зараз будують першу секцію, її планують ввести в експлуатацію в другому кварталі 2019 року.

ЖК Житловий будинок-2

Потрапив в наш рейтинг ЖК «Житловий будинок-2» розташований в 20-му мікрорайоні житлового масиву Вигурівщина на Троєщині. Територіально він відноситься до Деснянському району, точна адреса вул. Миколи Закревського, 101б.

Мінімальна ціна на квадрат в даному комплексі відзначена в дворівневих квартирах площею від 90 кв. м - 13 974 грн. Вартість квадратного метра дворівневої квартири меншої площі - 14 110 грн. Розцінки на інші планування вище, але ненабагато, наприклад, однокімнатні продають від 15 350 грн / кв. м, двокімнатні - 14 760 грн / кв. м, трикімнатні - 14 180 грн / кв. м.

м

Комплекс відносять до економ-класу. Будинок висотою в 26 поверхів будують по панельній технології із залізобетонних плит. Фасад буде утеплений мінеральною ватою. Опалення централізоване. Інвестори отримають квартири з чорновою обробкою.

Заявлений введення в експлуатацію комплексу 4 квартал 2018года.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online