ЖК Черемушки 2

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ЖК «Черемушки-2» - трисекційний, восемнадцатіетажний з підвальним поверхом.

На 2-17 поверхах житлового будинку розташовані житлові квартири. У кожній секції по 6 квартир на поверсі (Секція №1 - 4 однокімнатних та 2 двокімнатних; Секція №2 - 3 однокімнатних, 2 двокімнатних, 1-трикімнатна; секція № 3-4 однокімнатних та 2 двокімнатних).

Кількість квартир у другому пусковому комплексі ЖК «Черемушки» - 288 квартир. З них:

На першому поверсі житлового будинку запроектовані об'єкти під комерційні приміщення : Приміщення стоматології, нотаріуса, банку, салону краси, два непродовольчих магазину. Вісімнадцятий поверх займають творчі майстерні.

Паркінг: підземна   автостоянка   на 39 машиномісць Паркінг: підземна автостоянка на 39 машиномісць

У п'яти хвилинах ходьби від житлового комплексу знаходиться станція метро «просп. Перемоги ».

Зовнішні стіни, виконані з пористих блоків, по комфортності наближаються до дерев'яних і мають високу здатність поглинання звуку, а також забезпечує максимальну ефективність по теплопровідності.

Для забезпечення схоронності тепла встановлюються енергозберігаючі вікна.

Прийнята горизонтальна прихована система трубопроводів опалення в квартирах, яка забезпечує найбільш оптимальний розподіл температури в приміщенні. Для підтримки постійного напору в системі водопостачання встановлюються автоматично включаються насоси.

Енергопостачання житлового комплексу забезпечується за другою категорією. На розподільні щити, встановлені в кожній квартирі, заводиться провід великого перерізу, що дозволить експлуатувати достатню кількість побутової техніки.

Забезпечується телефонізація будинку з можливістю підключення інтернету та TV.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online