Перепланування однокімнатної квартири в двокімнатну

  1. Що дозволено законом, а що заборонено

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багато хто вважає, що однокімнатна квартира коштує набагато менше, ніж квартира з великою кількістю кімнат Багато хто вважає, що однокімнатна квартира коштує набагато менше, ніж квартира з великою кількістю кімнат. Але також варто врахувати, що при придбанні житла величезну роль грає район, площа самої квартири, дата побудова будинку і ще багато іншого. Звичайно, в молодому віці дуже складно заробити на велику, простору житлову площу. До того ж, на перших порах однокімнатна квартира - це відмінне рішення житлового питання. Але проходить час, сім'я стає більше, а для великої родини потрібно багато місця в просторому і великому житло. І багато хто замислюється про придбання квартири побільше.

Сьогодні багато людей вирішуються розділити свою однокімнатну і зробити з неї двушку. Це не так складно, як здається. Але тут дуже важливо врахувати, що крім будівельних матеріалів та інших аспектів, варто звернути особливу увагу на те, як до цього ставиться законодавство. Адже незнання законодавчих актів, не звільняє людину від відповідальності за його дії.

Що дозволено законом, а що заборонено

Людина, який вирішив перепланування , Повинен обов'язково звернутися до грамотного і досвідченого фахівця. До речі, ви можете це зробити на нашому сайті, що дуже зручно. Достатньо всього лише заповнити спеціальну форму внизу. Тільки кваліфікований і компетентний фахівець зможе роз'яснити всі тонкощі цього складного і проблематично справи. Кожен випадок перепланіровочних робіт повинен розглядатися в індивідуальному порядку, адже все залежить від серії будинку, року і ще дуже великої кількості аспектів і нюансів. Існує різні варіанти:

• Можливість поділу одного приміщення на дві кімнати. Це один з найоптимальніших варіантів перепланування вашої квартири. Але тут вкрай важливо враховувати, що розмір приміщення повинен бути не менше 18 метрів квадратних. Але в такому випадку, в одній з кімнат у вас не буде вікон, звичайно для спальної кімнати це цілком прийнятно. Головною перевагою такого рішення є те, що у вас тепер квартира з двома повноцінними кімнатами, окрема кухня та коридор. І ще це абсолютно не забороняється законодавством Російської Федерації.

• Ще одним з найпопулярніших рішень є поєднання двох кімнат, найчастіше об'єднують кухню і іншу кімнату • Ще одним з найпопулярніших рішень є поєднання двох кімнат, найчастіше об'єднують кухню і іншу кімнату. Виходить одне велике приміщення. Це саме проблемне перепланування квартири з точки зору закону. Адже якщо вдуматися, то доведеться прибрати стіну, яка є несучою, вона розділяє кімнату і кухню. Тому щоб втілити таку мрію в реальність, необхідно отримати спеціальний дозвіл, якого домогтися буває вкрай проблематично. Якщо ваша квартира знаходиться на верхніх поверхах, то існує можливість зробити отвір в такий опорній стіні. Також можна отримати дозвіл щоб такий отвір був значних розмірів, але тоді зміцнення має бути відповідне. Крім того, коли кімната стане більше дев'яти метрів, вона може отримати звання житлового приміщення. Крім того, важливо враховувати якого типу у вас плита. Якщо газова, то ви можете навіть не розраховувати на даний дозвіл. Дозвіл спокійно отримують ті у кого варто електрична плита.

• Найоригінальнішим варіантом планування по праву вважається, коли кухня переноситься в коридорне приміщення, а сама кухня стає повноцінною кімнатою. Головним мінусом є навіть не те як на це дивиться наше законодавство, а то, що таким чином ви повністю порушуєте всі санітарні норми. Крім того, ви більше не зможете придбати газову плиту, і у вас не буде нормального освітлення, тобто денного світла.

• Ще сьогодні люди намагаються зробити з кухонь і санвузлів повноцінну кімнату, але це категорично заборонено нашим законодавством. Це дуже складне питання, і найчастіше такі зміни в плані житлового приміщення просто не можуть бути дозволені. Але існує можливість втілити таку мрію в реальність, за умови, що ви живете на першому поверсі, але це теж не є показником.

Идеи вашего дома. Ремонт і перепланування

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online