Отримай відповідь: скільки коштує орендувати житло в Дніпрі (ФОТО)

  1. Соборний і Центральний райони
  2. Шевченківський та Чечелівське райони
  3. Новокодакскій район
  4. останні новини Дніпра

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ціни на оренду нерухомості в Дніпрі неухильно ростуть.

У зв'язку з цим інформатор вирішив щомісяця повідомляти вам, скільки коштує орендувати житло, і яка різниця в цінах на нерухомість в різних районах міста.

Соборний і Центральний райони

Найнижчі ціни в Соборному районі на оренду частини будинку або кімнати. За оренду половини будинку на перетині вул. Гоголя та вул. Гусенка в районі Нагорного ринку просять 1500 гривень, плюс комунальні (тільки електроенергія). Зручності в цьому приміщенні - на вулиці, з техніки є тільки холодильник, інтернет присутній. Пропонують також кімнату в будинку на пр. Гагаріна за 1200 грн / міс., Плюс комунальні. Туалет тут також на вулиці. Стан усіх квартир цієї цінової категорії - радянський.

2-кімнатна квартира в цьому районі обійдеться від 2 тисяч гривень на місяць, плюс комунальні за квартиру без ремонту і з мінімумом техніки. Ціна на «двушки» з ремонтом в хорошому стані стартує від 5 500 гривень без урахування комунальних послуг. Чим ближче до центру - тим вище ціна: 1-кімнатна квартира в центрі без євроремонту буде коштувати мінімум 4 500 тисячі гривень.

Оренда «трійок» стартує від 4,5 тисячі гривень за квартиру, розташовану в віддаленому місці Соборної району. Квартири з ремонтом, всією технікою і меблями коштуватимуть 6 тисяч гривень на місяць без комунальних, і вище. Трикімнатна квартира в безпосередній близькості від центру з мінімальним ремонтом обійдеться від 5 000 гривень в місяць без комунальних послуг.

Ціна на оренду 3-х кімнатних квартир в нових будинках з повним євроремонтом обійдеться мінімум в 12 500 гривень на місяць, причому квартира буде розташована приблизно в районі ж / м Перемога-4, тобто, досить віддалена від центру.

Ціна на оренду 3-х кімнатних квартир в нових будинках з повним євроремонтом обійдеться мінімум в 12 500 гривень на місяць, причому квартира буде розташована приблизно в районі ж / м Перемога-4, тобто, досить віддалена від центру

Шевченківський та Чечелівське райони

Ціна однокімнатної квартири на 9 поверсі без ремонту з мінімальним набором меблів починається від 1 800 гривень на місяць, плюс комунальні. Жити в такій квартирі вам, швидше за все, буде незатишно - все приміщення цієї цінової категорії вкрай погано впорядковано. Дешевше цієї ціни знайти житло неможливо.

Ціна за однокімнатну квартиру з осудними умовами в Шевченківському і Чечелівське районі варіюється від 2 800 до 5 000 гривень. Чим далі від центру ви орендуєте квартиру - тим нижче буде її ціна. В районі 12 Кварталу (ТЦ «Терра») стандартна ціна за однокімнатну квартиру з ремонтом - 3 500 - 4 000 гривень.

Двокімнатні квартири коштують від 2 500 гривень на місяць без урахування комунальних послуг. За 3 500 - 4 000 гривень в місяць в цих районах можна орендувати квартири з хорошим ремонтом і повним набором необхідної побутової техніки.

Від 4 000 гривень в місяць доведеться віддати орендарям за трикімнатну квартиру в Чечелівське і Шевченківському районах. Добре обладнані квартири з усією необхідною технікою і меблями коштуватимуть від 6 000 гривень.

Новокодакскій район

Ціна на однокімнатні квартири і флігелі (прибудова до будинку) тут стартує від 1 800 гривень. Як і в інших районах, це бюджетні варіанти, які підійдуть не всім. Зате однокімнатні квартири з великим метражем і непоганий обстановкою можна зняти дешевше, ніж в інших районах - заплатити потрібно буде всього 2 200 - 2 500 гривень за місяць, без урахування комунальних послуг.

Двокімнатна квартира буде коштувати від 2 200 гривень на місяць, а квартира з ремонтом пізніше 1990-х років і побутовою технікою - від 3 000 - 3 500 гривень на місяць.

«Троячки» коштують від 3 000 на місяць. За цю ціну можна знайти цілком приємні варіанти, але перебувати вони будуть майже на околиці міста.

В цілому, ціни на квартири в Новокодакском районі найнижчі серед усіх районів правого берега Дніпра.

В цілому, ціни на квартири в Новокодакском районі найнижчі серед усіх районів правого берега Дніпра

ІНДУСТРІАЛЬНИЙ, АМУР-НИЖНЬОДНІПРОВСЬКИЙ І САМАРСЬКИЙ РАЙОНИ

В Індустріальному та Самарському районі оренда однокімнатної квартири обійдеться в 2-3 тисячі гривень. Звичайна двокімнатна квартира буде коштувати стільки ж, з євроремонтом - на 500-800 гривень дорожче. Трикімнатна квартира обійдеться значно дорожче - в межах 2 500 - 5 000 гривень, в залежності від умов.

Амур-Нижньодніпровський район виявився найдорожчим з питань оренди житла серед районів лівого берега Дніпра. Оренда однокімнатної квартири без ремонту буде коштувати від 1 500 гривень, упорядкована квартира з технікою та інтернетом - близько 3 000 гривень. Ціна на двокімнатні квартири починається с 2 500 гривень. За 4 000 можна орендувати довгостроково цілком затишну квартиру. Трикімнатну квартиру не знайти дешевше 3 тисяч гривень, а вже за 4 000 - 5 000 ви зможете в'їхати в добре облаштовану квартиру з усім необхідним для життя.

При виборі квартири потрібно враховувати, що в основному ціна вказується без урахування оплати комунальних послуг, а з урахуванням недавнього їх подорожчання можна сміливо додавати до ціни оренди ще 1 500 - 2 000 гривень за умови постійного проживання в квартирі хоча б двох дорослих. У літній період ця сума може бути набагато менше, а в зимовий, з урахуванням дорогого опалення, буде приблизно такою.

Анастасія Золотарьова

останні новини Дніпра

>>> Водохресні купання: яскраві фото з Instagram жителів Дніпра (ФОТО)

>>> Погода на 20 січня: в Дніпрі буде похмуро і холодно

>>> Amazon купив права на українську комедію #SELFIEPARTY

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online