Квартира в оренду по вул. Пушкінській.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перейти до квартирі на вул. Пушкінська

Агентство нерухомості Терен Плюс пропонує послуги з оренди і продажу нерухомості на вулиці Пушкінській Агентство нерухомості Терен Плюс пропонує послуги з оренди і продажу нерухомості на вулиці Пушкінській. До Ваших послуг оренда квартир подобово на Пушкінській.

Ми можемо запропонувати, наприклад, квартиру в будинку по Пушкінській 12В, однокімнатну, з відмінним ремонтом, розташовану в тихому дворику - її можна зняти як подобово, так і в довгострокову оренду.

Для тривалої оренди доступна двокімнатна квартира в будинку царської будівлі з високоякісним ремонтом за адресою вул. Пушкінська 7. Поруч знаходиться станція метро "Золоті ворота" та театр ім. Лесі Українки.

Квартира обладнана бойлером, повністю мебльована і обладнана. В наявності є кондиціонер і безлімітний інтернет. Хочете зняти квартиру на Пушкінській? Ми з радістю Вам допоможемо.

Дивитися повний опис квартири

Вулиця Пушкінська виникла в 40-х роках XIX століття, тоді вона мала назву «Елизаветинская», в честь російської імператриці Єлизавети Петрівни. У 1869-1899 роках - вулиця Новоелізаветінская. Заключна частина вулиці сформувалася на початку 1870-х років, коли був проданий і забудований пустир навпроти університету (частина пустиря була забудована, частина - перетворена в парк). Сучасна назва вона отримала з 1899 року, на честь 100-річчя від дня народження Олександра Пушкіна.

На вулиці майже повністю збереглася забудова кінця XIX - початку ХХ століття. Початок Пушкінській було майже повністю знищено в 1941 році разом з кількома кварталами Хрещатика і сусідніх вулиць. 24 вересня, через кілька днів після окупації німцями Києва, один за одним почали вибухати будинки на головній вулиці Києва та в прилеглих кварталах. Підрив будівель здійснювала група залишилися в тилу підпільників на чолі з Іваном Кучерів. Згодом йому було присвоєно нагороди, його ім'ям названа вулиця біля Либідської площі. Разом з тим, всі обставини дій групи досі не відомі і спірні ...

Після війни частина будівель були відновлені полоненими німцями. І сьогодні під час проведення ремонту можна знайти написи 1947-1948 років, залишені на німецькому. Будинки на Хрещатику, Пушкінська 2-4 і нижня частина вулиці Прорізній були збудовані заново в стилі сталінського ампіру. На місці Музичного провулка, на перетині вулиць Пушкінської та Прорізної, був розбитий сквер. Поруч звертає на себе увагу оригінальна будівля «Київметробуду», крізь яке влаштований автомобільний проїзд вулиці Бориса Грінченка. Київська вулиця Пушкінська надає унікальне поєднання центрального розташування і спокою тихій зеленій вулиці. Будинки дореволюційної споруди і періоду правління Й. Сталіна передають шик і розкіш різних епох, так як вулиця в усі часи носила елітний характер.

Тут і зараз жити і працювати престижно. Багато офісів, представництв компаній, банків. У будинку №6, колишній будівлі Ленінського райкому, розташувалося посольство Туркменістану. У будинку №32 - Спілка композиторів України, в №36 - резиденція Патріарха Київської і всієї Руси-України Філарета. На вулиці Пушкінській в різні часи жили знамениті і відомі люди, наприклад, на будівлі № 17 встановлено меморіальну дошку І. Нечуй-Левицькому (в будівлі, що стояв на цьому місці, письменник жив протягом 1889-1910 років), в будівлі № 20 жили артисти Зоя Гайдай, М. Литвиненко-Вольгемут, М. Роменський, А. Хвостенко-Хвостов; в №21 - Костянтин Данькевич, в будівлі № 23 жив композитор М. Вериківський.

Хочете зняти квартиру на Пушкінській?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online