Добова оренда квартир в Заводському районі в Миколаєві - зняти недорого і без посередників

  1. Оренда квартир подобово в Заводському районі
  2. Розташування та пам'ятки
Світлана Квартира в центрі з новим екскл

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Час поїздки: 2018 лютий

Забронювали квартиру вранці, а ввечері коли прийшов час заселятися, орендар відмовив і запропонував іншу квартиру, з умови гірше (посуд довелося перемивати).

Віталій квартира в центрі

Час поїздки: 2018 грудня

Квартира досить цікава, знаходиться в центрі, відносно чисто, але в той час коли на сайті була ціна 350 (по телефону не уточнив), при огляді квартири і оплату, виникла сума 550грн. Раджу не довіряти даним орендодавцю і "бронювати з гарантією" через сайт. І ще, беруть у заставу документи, для мене це дико.

Юлія квартира в центрі

Час поїздки до: 2014 липень

Вже вдруге я в Миколаєві ... І вже вдруге опиняюся в цій квартирі) Дуже затишна і гостинна квартира, в яку хочеться повертатися знову і знову !!! Якщо будите роздумувати де зупинитися або просто відпочити від усього і від усіх, вибирайте саме цю ... НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ)

Оренда квартир подобово в Заводському районі

Миколаїв - не просто обласний, а культурний, історичний і економічний центр свого регіону. Це місто має прекрасну природу, стародавні пам'ятники і будівлі, а також розвинену промисловість і суднобудування. Тому він викликає інтерес у багатьох туристів, які з радістю приїжджають сюди в будь-який час року.
Щоб побути в Миколаєві добу і більше, необхідно зняти квартиру. Для цього найкраще скористатися нашим сайтом, де ви знайдете багато оголошень «здам житло». Тут пропонується подобова оренда однокімнатних, двокімнатних і трикімнатних апартаментів з усіх районів міста.
Багато приїжджих намагаються зняти житло на добу в таких відомих місцях, як: соляні , центрального району , біля ж / д вокзалу або в Ленінському районі Миколаєва. Але порівняно дешевше можна взяти в подобову оренду квартиру від власника в Заводському районі .
Історичні факти
Заводський район заснований в 1938 році. Він має площу 27 кв. км з населенням 132 тис. чоловік. Є дві версії його назви. Спочатку вважалося, що він названий через великої кількості заплав вздовж берега. Друга версія - численні фабрики і заводи, розташовані на його території. Завдяки тому, що ціни на нерухомість тут відносно невисокі, можна недорого зняти простору квартиру в затишному кварталі цього району.

Розташування та пам'ятки

Заводський знаходиться на заході Миколаєва і межує з Ленінським і Центральним районами. Більшу частину лівого берега Південного Бугу займають промислові зони з вантажними ж / д станціями . На півночі його простяглися упорядковані пляжі, на яких влітку відпочивають тисячі туристів і місцевих жителів.
В середині району розташувався парк культури і відпочинку Ліски з атракціонами і численними розважальними закладами. Тут же знаходиться найбільший ринок в місті - Центральний. Він являє завжди широкий асортимент свіжих продуктів і різних товарів. Для комфорту городян тут побудовані супермаркети, розважальні комплекси, кінотеатри, ресторани і кафе.

Переваги оренди квартир подобово на Doba.ua

Завдяки нашому сайту проблема знімання апартаментів на добу може бути вирішена для кожного користувача. На сторінках ресурсу розміщено понад 20000 пропозицій здачі житла від господарів з фото і відгуками. Серед такої кількості оголошень кожен зможе вибрати найбільш підходящий варіант оренди за ціною, розташуванню і комфорту.
Ми працюємо без посередників, тому ви зможете зняти квартиру на добу у нас дешевше, ніж у інших компаній. Для цього ви повинні особисто зв'язатися з власником нерухомості. Всі оголошення і персональні дані власників перевіряються адміністрацією.
Оновлений функціонал сайту дозволить за кілька хвилин визначитися з вибором, завдяки розширеним можливостям пошуку, де ви відразу вказуєте діапазон цін, кількість кімнат і район проживання. Крім того, ми створили групи в соціальних мережах. Там ви можете залишати і читати відгуки, дізнаватися свіжі новини і спілкуватися з іншими учасниками.
Doba.ua - кращий ресурс подобової оренди нерухомості в інтернеті, за допомогою якого можна швидко і недорого зняти апартаменти в будь-якому куточку України.
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online