Як зробити з «однушки» «двушку» (фото, поради, наші роботи)

  1. Перемоделювання простору від «одинички» до «двійці»
  2. Юридичні аспекти перетворення «одинички» в «двушку»
  3. Як зробити з однушки двушку, фото:
  4. Наші роботи по перетворенню однокімнатних квартир в двокімнатні:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З необхідністю зробити з однушки двушку стикаються не тільки молоді сім'ї з малюком - багато пар, які працюють вдома, відчувають потребу в автономії робочої зони, а деяким під час прийому гостей не подобається смікшірованность приватної зони. З необхідністю зробити з однушки двушку стикаються не тільки молоді сім'ї з малюком - багато пар, які працюють вдома, відчувають потребу в автономії робочої зони, а деяким під час прийому гостей не подобається смікшірованность приватної зони

Робимо з «однушки» «двушку»

Творчий підхід до більшості типових квартир дозволить виявити порожню передпокій, непотрібний прохід в кухню, невикористаний кут біля виходу на балкон. Зрозуміло, глобальне перепланування зі знесенням конструкцій потребують узгодження в ТСЖ, - проте є і «косметичні» варіанти перебудови житла.

Об'єднання кухні з вітальні

Перемоделювання простору від «одинички» до «двійці»

Для того, щоб створити другу кімнату, доведеться пожертвувати надлишками площі (навіть якщо вони такими не є) іншого приміщення. Добре, якщо є балкон, - тоді без особливих зусиль, незважаючи на витрати по його утеплення, ви отримаєте дві невеликі кімнати однакової площі.

Добре, якщо є балкон, - тоді без особливих зусиль, незважаючи на витрати по його утеплення, ви отримаєте дві невеликі кімнати однакової площі

Двері-гармошки як роздільник зони вітальні від спальні

  1. Оптимальний варіант - пристрій суміщеної їдальнею-вітальні на основі кухні. В цьому випадку виникне додаткова складність інженерного властивості - особливі вимоги до пристрою посиленої системи вентиляції, звичайної витяжки над плитою буде недостатньо.
  2. Кімнати, отримані в результаті об'єднання частини приміщення з кухнею, по плануванню кілька нагадувати квартиру-студію, т. К. Глуху перегородку між ними зводити небажано - буде бракувати сонячного світла.
  3. Можна урізати не тільки кухню, але і частина передпокою, в цьому випадку двері в квартиру буде відкриватися прямо в їдальню.
  4. Якщо кухня об'єднана з лоджією, це дає додаткові метри, на які, попередньо утепливши балкон, можна змістити плиту і обідню зону.
  5. Розширити приміщення кухні, від якої ви, знісши конструктивну стіну, відрізали частину метражу на користь спальні, можна, прибравши стіну між кухнею і ванною, а також саму ванну. На її місце поміщається душова кабіна, яка стане частиною кухонного інтер'єру. Це розумний варіант для сім'ї, яка створює затишок для себе, а не для представницьких паті.
  6. Спальню можна влаштувати на стику балкона і кімнати, а другу частину кімнати відгородити перегородкою з гіпсокартону, в якій проробляється ажурне фальш-вікно для освітлення. «Дальня» кімната стане дитячої або кабінетом.

Інші прийоми зонування

Юридичні аспекти перетворення «одинички» в «двушку»

Серйозна реконструкція квартира, дає яскравий ефект, навряд чи можливо за допомогою зонування шпалерами. Швидше за все, знадобиться комплексний підхід до проблеми з залученням фахівців.

Швидше за все, знадобиться комплексний підхід до проблеми з залученням фахівців

Штори - найпростіший прийом зонування

  1. Якщо задумані вами перетворення підпадають під узгодження з житлово-комунальними органами, слід заздалегідь знати: вам не дозволять порушити цілісність несучих стін, влаштовувати спальні без вікон (краще відзначити на плані спальню як гардеробну), розташовувати нежитлове над житловим приміщенням і навпаки.
  2. Заздалегідь дізнайтеся в БТІ про можливість урізати площа кухні, комори і санвузла саме в вашому домі.
  3. План суміщення частини спальні і кухні пройде узгодження лише в тому випадку, якщо на кухні - електрична плита.
  4. Продумайте заздалегідь всі нюанси, наприклад, прямо доступ до санвузлу в нічний час з обох спалень.

Розширення життєвого простору "однушки" за рахунок залучення балкона

Якщо ці варіанти вам не підходять, наприклад, ви багато готуєте, тому не можете обійтися мінімальним присутністю кухонних агрегатів, - можна обмежитися бутафорським розподілом кімнати: влаштувати подіум для подружньої спальні, відокремлений скляною перегородкою або книжковим стелажем.

Якщо ці варіанти вам не підходять, наприклад, ви багато готуєте, тому не можете обійтися мінімальним присутністю кухонних агрегатів, - можна обмежитися бутафорським розподілом кімнати: влаштувати подіум для подружньої спальні, відокремлений скляною перегородкою або книжковим стелажем

Як зробити з однушки двушку, фото:

Наші роботи по перетворенню однокімнатних квартир в двокімнатні:

Подивитися всі наші роботи →

Jot can not load because the snippet code version (1.1.5) is not the same as the snippet included files version (1.1.4). Possible cause is that you updated the jot files in the modx directory but did not update the snippet code from the manager. The content for the updated snippet code can be found in jot.snippet.txt

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online