Кредит і споживче кредитування

  1. види кредитування
  2. Як взяти вигідний кредит
  3. Кредитування в складних випадках
  4. види кредитування
  5. Без поручителів і застави
  6. Без довідок з роботи
  7. Для покупки товарів
  8. Іпотека і автокредитування

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кредит - це договір з банком або кредитною спілкою, згідно з яким клієнт отримує можливість тимчасово використовувати гроші з обов'язковою виплатою відсотків.


За цільової спрямованості найбільш поширеними різновидами кредитів (крім готівки) прийнято вважати:


Найбільш характерними особливостями кредитів, які відрізняють їх від інших фінансових послуг, є:

  • договори з надання тимчасових позик полягають на оплатній основі, тобто можливість користування засобами безкоштовно виключається законодавством;
  • займ отримують громадяни, які можуть підтвердити свою платоспроможність документально;
  • як правило, в кредитному договорі міститься інформація про цілі, на яку буде витрачено отримана сума;
  • об'єктом взаємодій можуть бути тільки фінансові активи.

Також для кредиту характерні:

  1. зворотність - кожен позику повинен бути повністю погашений разом з відсотками і точно в строк, чітко вказаний в кредитному договорі;
  2. терміновість - борг повинен повертатися по чітко і строго визначеним графіком, прострочення строго караються штрафом і пенею.

Споживчий кредит у великих банках Росії: Ощадбанк Росії , ВТБ , Газпромбанк , Райффайзенбанк , Россельхозбанк , Уралсиб , Промсвязьбанк , Росбанк , Російський Стандарт , ХКФ Банк , Московський Кредитний Банк , Відродження , Московський Індустріальний Банк , Петрокоммерц , Ак Барс , Альфа Банк , банк Відкриття , СМП Банк , ЮніКредит Банк , Сітібанк , Зеніт , Запсибкомбанк , Юніаструм Банк

переваги:

  • є можливість отримати необхідну річ в користування прямо відразу, не потрібно тривалий час збирати і відкладати кошти;
  • великі покупки (квартира, автомобіль) і зовсім вкрай проблематично придбати, якщо не скористатися багаторічними програмами кредитування;
  • банки користуються досить гнучким підходом до визначення застави та оцінці платоспроможності клієнта - в деяких випадках буде цілком достатньо довідки нехай про невелику, але постійної і стабільної заробітної плати;
  • заздалегідь визначений графік погашення - позичальник відразу після підписання кредитного договору отримує на руки точну схему погашення боргу, можна заздалегідь планувати власні витрати;
  • кредитування проводиться фінансовими організаціями, які мають діючу ліцензію від держави на цей вид діяльності, випадкові особи не можуть законно займатися кредитуванням. Це захищає інтереси позичальника - всі аспекти взаємин боржника і кредитора чітко зафіксовані в договорі.

недоліки:

  • висока переплата за споживчі рішення - поширеною є ситуація, коли ефективна процентна ставка досягає 50%. Це означає, що формально ставка по кредитуванню буде, наприклад, 10% річних, але з урахуванням необхідних комісій і страховок, позичальникові доведеться повернути на 50% грошей більше, ніж він брав в банку;
  • ризик накладення штрафу та пені - будь-яка прострочення чревата стрімким збільшенням процентної ставки і штрафними санкціями, які у особливо недисциплінованих боржників перевищують суму оформленого кредиту.

При дуже довгому терміні кредитування (наприклад, іпотека), позичальникові вкрай складно спрогнозувати свою платоспроможність на 10-20 років вперед. Тому можуть виникати неприємні ситуації, коли просто нічим оплачувати обов'язковий щомісячний платіж.

Деякі люди помилково вважають, що можна не повертати позику - це абсолютно хибний шлях побудови відносин з банками. Від того, що гроші не будуть повернуті, сума боргу не спишеться через деякий час. Навпаки, множинні штрафи, пеня і підвищена процентна ставка збільшать суму боргу до астрономічної цифри.

Більш того, позичальник потрапляє в список неблагонадійних клієнтів, які не отримають гроші не тільки в цьому банку, а й в інших фінансових установах.

Кредитування в великих містах: Москва, Санкт-Петербург , Новосибірськ , Нижній Новгород , Єкатеринбург , Самара , Омськ , Казань , Челябінськ , Ростов-на-Дону , Уфа , Волгоград , Перм , Красноярськ , Саратов , Воронеж , Тольятті , Краснодар , Ульяновськ .

питання:

базові

види кредитування

швидко

віддалено

Як взяти вигідний кредит

рейтинги кредитів

Ми збираємо дані за умовами кредитування в понад 100 банках: як безпосередньо, забираючи інформацію з сайтів, так і беремо дані від спеціалізованих сервісів пошуку кредитів.

  • Зі скількох років дають кредит : з 18 років , з 20 років , з 21 року .
  • на 5 , 10 15 років.
  • під 5% , 10% , 15% річних.
  • суми: 30000 , 100 000 , 300000 , 500 000 , 1000000 , 3000000 , 5000000
  • Сезонні актуалізації: весна , Літо, осінь, зима.
  • Кредит в торгових мережах : Техносиле , МедіаМаркт , Ельдорадо , М відео , Леруа Мерлен

Кредитування в складних випадках

великі суми

Проблеми і борги

види кредитування

Експрес

Видається в невеликому розмірі на термінові потреби. Така позика можна оформити не тільки в банку, але в будь-якому Мікрофінансовому установі. З документів для оформлення операції потрібно буде надати лише паспорт та скласти заяву.

Ухвалення рішення про видачу позики і сама його видача займе всього пару хвилин. Але є один великий мінус - висока ставка. Термін позики від року до 3 років.

Без поручителів і застави

Кредит видається на істотну суму, але поручителі при оформленні не залучаються і застава не надається. Позика видається по упущеної процедурі на підставі таких документів:

  • паспорт;
  • документ, що підтверджує особу (закордонний паспорт, водійські посвідчення і т.д.);
  • довідка 2-ПДФО;
  • копія трудової книжки.

Гроші без поручителя видаються позичальнику за умови, що у нього гарна кредитна історія і стаж роботи роботи на останньому місці більше півроку.

Без довідок з роботи

Бувають випадки, коли клієнт не може підкласти під пакет документів довідку за місцем своєї роботи, наприклад фрілансер, студент або пенсіонер. Замість неї йому необхідно буде надати інформацію, підтверджену документально, про свою платоспроможність, наприклад виписку з рахунку в банку або документа, що підтверджує право власності на будь-яке майно.

Для покупки товарів

Практично всі великі магазини пропонують купити товар в кредит. Оформити його можна відразу ж на місці або офісі магазину. Такий вид кредитування нагадує експрес-варіант. Для його видачі потрібен паспорт та заявка. Такий позику видається нібито без відсотків. Насправді відсоток вже закладений у вартість товару.

Іпотека і автокредитування

Особливою популярністю користуються кредитні продукти на покупку нерухомого майна або транспорту. Умови видачі таких кредитів банки висувають різні. Термін кредитування в середньому становить 6 років на транспорт і 25 років на нерухомість. Для отримання грошей необхідно зібрати великий пакет документів. Працівники банку контролюватимуть процес покупки.

Відгуки про кредити

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online