Як швидко заспокоїтися і зняти стрес (ВІДЕО)

  1. Чай з гібіскусом від стресу
  2. Прогулянка як спосіб боротьби зі стресом
  3. Читайте також:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вічні домашні клопоти, неспокій, суєта і постійні перевантаження на роботі рано чи пізно призводять до стресу. А постійні стреси, як відомо, руйнують організм. Тому дуже важливо швидко зняти стрес. Є прості, але дієві способи. Вічні домашні клопоти, неспокій, суєта і постійні перевантаження на роботі рано чи пізно призводять до стресу

Shutterstock

Симптоми стресу відомі: нервове напруження, дуже складно зосередитися, виникає відчуття постійного занепокоєння і часом навіть паніки. Від цього стану можна позбутися. Невеликий набір вельми простих дій допоможе вам позбавитися від стресу і повернутися в нормальний стан. Дивіться наше відео - в ньому ви знайдете сім ефективних способів зняти стрес в домашніх умовах.

Чай з гібіскусом від стресу

Shutterstock

Читайте ще: ТОП-4 кроку, як впоратися з хронічним стресом

При накопиченні радикалів людина відчуває почуття тривоги і панічні стани, характерні для стресу. Гібіскус не дає радикалам концентруватися, як би розріджує їх і таким чином допомагає зняти стрес, не роблячи вас млявими. Просто випийте чаю з гібіскусом, коли відчуєте нервове напруження, - і стрес відступить.

Прогулянка як спосіб боротьби зі стресом

Shutterstock

Прекрасно знімає стрес звичайна ходьба або пробіжка. Просто вийдіть на вулицю і прямуйте світ за очі по скверу або алеї в парку. Якщо ви перебуваєте на роботі і такої можливості у вас немає, то хоча б походіть по коридору або кабінету, а ще краще влаштуйте 30-секундну пробіжку вгору і вниз по сходах - це вправа посилить приплив кисню до частин мозку, відповідальним за управління емоційним стресом. Заняття спортом, біг - відмінний спосіб зняти нервову напругу. 20-хвилинна пробіжка допоможе позбутися від стресу і привести думки в порядок. Переконайтеся самі!

Читайте також:

Як правильно зберігати прикраси (ВІДЕО)

Як зняти головний біль без ліків (ВІДЕО)

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online