Газобетонні блоки від виробника

  1. Як не потрапити в халепу і купити те, що шукали

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Переключити на:

Акції

ціни

Корисне

важливе

Акція від Ytong: «DISCOUNT ONLINE»

Детальніше про акцію / пропозиції

Зареєструвавшись на участь в акції Ви гарантовано отримуєте спец. умови на продукцію YTONG!

  • - 550 руб. з кожного м³ блоків YTONG D400,
  • - 400 руб. з кожного м³ блоків YTONG D500,
  • - 10% від ціни Прайс-листа YTONG® на U-блоки YTONG®, на O-блоки YTONG®
  • - 10% від ціни Прайс-листа YTONG® на Інструменти, за винятком «Ножівки» і захоплення для газобетонних блоків YTONG®
  • - 20% від ціни Прайс-листа YTONG® на збірно-монолітні перекриття, за винятком «Т-Блока»
  • - 10% від ціни Прайс-листа YTONG® на перемички, на сходові елементи
  • - 5% від ціни Прайс-листа YTONG® на Розчин

Майстер-демонстратор YTONG® Вам на допомогу!

Детальніше про акцію / пропозиції

Крім надання повної гами продукції для будівництва будинку ми раді запропонувати своїм клієнтам практичну допомогу і консультації з боку майстра-демонстратора YTONG®

  • Ціни на газобетон і перемички YTONG (м Можайськ)
  • Газосилікат, U-блоки, перемички Bonolit (м Стара Купавна)
  • Газосилікат, U-блоки, перемички Bonolit (м Малоярославець)
  • Ціни на газосиликатні блоки Hebel (м Липецьк, ПАТ "НЛМК")
  • Ціни на Калузький газобетон (д. Обухове, Калузька обл.)
  • Цегла М-125 і М-150 (Ново-Єрусалимський цегельний завод)
  • U-блоки YTONG (м Можайськ)
  • Армовані перемички (Ytong, м Можайськ)
  • Інструменти, клей, гнучкі зв'язку
  • Утеплювач Multipor (Ytong, м Можайськ)
  • Збірно-монолітні перекриття Ytong
  • Сходові елементи YTONG (м Можайськ)
  • О-блоки Ytong
  • Дугоподібні блоки Ytong (м Можайськ)
  • Корисне. Енциклопедія будівництва

"Хебель-Блок" - тепер також офіційний дистриб'ютор YTONG в Липецьку і Липецької області. Які переваги це несе жителям міста чітайт ...

37 13.06.2019

У нас дійсно хороша новина: керівництво Xella YTONG прийняло рішення про продовження однієї з найбільш вигідних для Забудовників акцій від заводу.

150 01.06.2019


ЗАТ "Кселла Аероблок Центр" в черговий раз підтвердила статус «Хебель-Блок», як офіційного дистриб'ютора бренду YTONG. Команда «Хебель-Б ...

295 11.02.2019

Інформуємо вас, що газобетонний блок YTONG D400 оптимально підходить для зведення зовнішніх несучих стін будівель висотою до 3-х поверхів.

1777 11.02.2019

Переключити на:   Акції   ціни   Корисне   важливе   Акція від Ytong: «DISCOUNT ONLINE»   Детальніше про акцію / пропозиції   Зареєструвавшись на участь в акції Ви гарантовано отримуєте спец Як не потрапити в халепу і купити те, що шукали

Інформаційні портали та Інтернет сайти, присвячені будівництву і будматеріалів буквально заповнені оголошеннями і рекламою організацій, що пропонують газобетонні блоки від виробника або піно газобетон власного виробництва. Всі ці сайти відрізняє спосіб подачі інформації про пропоновану продукцію. Споживачеві нелегко зорієнтуватися в подібній інформації, частіше носить відверто рекламний характер. Довірившись їй, можна не тільки переплатити за неякісну продукцію, а й отримати замість газобетону піноблоки , Які відрізняє більш низький рівень якості як будівельного матеріалу. Крім цього, дана ситуація пов'язана з тим, що піноблоки часто виготовляють на невеликих, мобільних виробництвах, іноді навіть кустарно. Перевірити якість виробленого приватними особами пінобетону не завжди можливо, на сайтах, часто замість пінобетону вставлені фотографії газобетонних блоків. На практиці ж, пропоновані піноблоки відрізняються зазвичай пристойними відхиленнями в розмірах, навіть в межах однієї партії товару, а нерівномірність розподілу пір може бути навіть в межах одного блоку.

Купівля газобетонних блоків безпосередньо з заводу-виробника, теж не завжди можлива. З цим пов'язано по-перше те, що заводу-виробнику економічно нецікаво вести роботу по малим партіям товару. Найчастіше, завдання вирішується таким чином: завод-виробник концентрується на самому виробництві, відпрацювання технологій, збільшенні обсягу продажів і розширення лінійки асортименту, а для роботи з невеликим клієнтами, в результаті довгої співпраці, підбирає собі мережу регіональних дилерів, які, фактично є його представництвами , територіально близькими до клієнтів і точками дрібнооптових продажів продукції заводу приватним забудовникам і невеликим будівельним організаціям. Безумовно, чим більше дилер заводу, тим більшу знижку, в розумних межах, він може від виробника отримати. Але і тут коливання в знижки не істотні, і складають максимальний розкид в десять-тридцять рублів з куба. Тобто, навіть провідний дилер заводу не зможе запропонувати ціну на продукцію нижче середньоринкової і тим самим поставити під загрозу роботу інших дилерів заводу. Це та ситуація, яка є насправді. А тепер повернемося до Інтернет.

Примітка!

Компанія ТОВ "Хебель-БЛОК" є провідним дилером (фактично, територіально близьким до вас офісом прямих продажів) заводів-виробників газобетонних блоків в Центральному Регіоні. У зв'язку з цим, ми можемо запропонувати найкращі ціни на продукцію заводів ЛЗІД (Липецьк, технологія Hebel), ЛКСІ (Липецьк, технологія Універсал), Кселла Аероблок Можайськ (Можайськ, технологія Ytong).

Багато невеликі компанії, купуючи мобільне обладнання для пінобетону, виробляють совою продукцію без суворого дотримання технічних норм. Більш того, часто він рекламується, як газоблоки в багатьох регіональних виданнях або на сайтах в мережі Інтернет. Така фальсифікація, на жаль, зустрічається досить часто, оскільки багато споживачів відмовляються від покупки пінобетону, через невисоку міцності матеріалу. Пінобетон використовують в основному, в якості матеріалу для утеплення або створення внутрішніх перегородок задній. Використання його як конструкційний матеріал для несучих стін не завжди виправдано, через низьку міцності. Монолітне будівництво, при якому застосовується пінобетон в спеціальних опалубках, показало необхідність додатково захистити конструкції з пінобетону. Оскільки він має велику влагопроницаемостью, то щоб зберегти його теплопровідність потрібно створювати вентильовані навісні фасади, які б захищали конструкції від вологи. Особливо буває небезпечна влагопроницаемость пінобетону при експлуатації в холодному кліматі, що потрапила в блоки вода може легко зруйнувати конструкції при замерзанні.

Пінобетон не дуже добре зарекомендував себе у вигляді будівельних блоків . Особливості формування призводять до розкиду в геометричних розмірах блоків навіть однієї партії. Тому кладка стін на клей стає неможлива, а розчин, по-перше, створює шви достатньої товщини і погіршує теплозахист, по-друге, це вимагає додаткових фінансових витрат. Крім того, доводиться думати про додаткову теплозахисту всієї конструкції в цілому. Усі це привело до те, що виробники пінобетону, купивши мобільний обладнання, насилу знаходять покупців на вироблені блоки. Економічна криза лише ускладнив цю ситуацію. З цієї вихід був знайдений у вигляді нав'язливої ​​реклами, а також надання некоректної інформації споживачеві, коли пінобетон пропонується, як газобетонні блоки від виробника за завищеною ціною, яка при цьому нижче середньоринкової, по якій працюють заводи і їх дилерські мережі. Якість же так і залишилося на невисокому рівні. Споживача ще й намагаються заплутати за допомогою використання безлічі термінів, назв і характеристик матеріалу, які досить складно перевірити.

Але захистити себе від подібного шахрайства все ж можна. Найголовніше, що слід запам'ятати покупцеві - виробництво газобетону вимагає досить хорошою матеріальної бази. Технологія його створення передбачає застосування компресорних станцій, автоклавів, спеціальних ліній для різання готового газобетону, складів для зберігання готового товару. Виробництво газобетону досить вимагає великих матеріальних витрат і застосування сучасного дорогого обладнання. Тому ціна на газобетонні блоки від виробника ніяк не може бути нижче свого середньо ринкових ставок. І якщо газобетон продається за низькою ціною - це перший привід насторожитися.

Більшість заводів з випуску газосилікатних , Газозолобетона і газобетонних блоків розташовані в центрально-європейської частини країни. Також число цих підприємств обмежена. Найбільшою популярністю користуються газобетонні блоки від виробників: ЗАТ КселлаАероблок центр ( Ytong , Можайськ), ВАТ ЛЗІД ( Hebel , Липецьк) і ВАТ ЛКСІ ( Універсал , Липецьк). Пропонують газобетонні блоки від виробника на ринку будматеріалів ще й білоруські або прибалтійські компанії. Це «Сілбет» з Естонії, а також «Оршастройматеріали» Могилевський КСИ Гродненський КСМ «Забудова» і «Гомельстройматеріали» .Белорусская продукція, хоч і має більш низьку вартість, поступається за якістю російським аналогам (Hebel, Ytong). Якщо ж порівнювати ціни на прибалтійську продукцію, то вони вище, ніж у російських заводів, при тому ж рівні якості.

Газобетон, що випускається російськими підприємствами, має подібний рівень якості і мало відрізняється за ціною. Єдиний виняток, це високоякісні блоки Ytong, ціна який трохи вище середньоринкової. Різниця цін пояснюється найчастіше дальністю перевезень або різними транспортними схемами доставки. Тому, рекомендується купувати газобетонні блоки вітчизняного виробника з виробництвом, що знаходяться якомога ближче до об'єкта будівництва або у офіційних і авторизованих дилерів в регіоні. Бажано вибирати завод з великими обсягами виробництва, оскільки це дозволяє проводити підприємству більш гнучку цінову політику. До того ж виконання зобов'язань за договором в цьому випадку в меншій мірі залежить від непередбачених обставин. У разі, якщо обсяг опту досить невеликий (до1000 куб.м.), потрібно орієнтуватися на офіційного авторизованого дилера.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online