Оператор "Мотив" в Росії

28.11.2014, 10:22

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Модератор

Інтернет 4G від МОТИВ - тепер в Лісовому і Нижньої ТуреІнтернет 4G від МОТИВ - тепер в Лісовому і Нижньої Туре

15 листопада 2014 року МОТИВ запустив мережу 4G в Лісовому і Нижньої Туре.
4G - це мобільний Інтернет, за швидкістю можна порівняти з проводовим Інтернетом або Wi-Fi. Завдяки 4G-швидкостям абоненти зможуть слухати онлайн-радіо, дивитися відео у високій роздільній здатності, здійснювати відеодзвінки, грати в онлайн-ігри в будь-якому місці і в будь-який час.
Звертаємо вашу увагу на те, що в мережі 4G інтернет-трафік витрачається набагато швидше. Щоб інтернет-серфінг був не тільки приємним, але і вигідним, рекомендуємо перейти на один з тарифів лінійки «Для смартфона» або «Для Інтернету».
Мережа 4G МОТИВ вже працює в Кургані, Шадрінське, Сургуті, Нижньовартовську, Нягани, Салехарді, Лабитнангі, Ноябрьске, Нижньому Тагілі, а також в Єкатеринбурзі і містах-супутниках.
Відзначимо, що до кінця 2015 року МОТИВ планує забезпечити швидким Інтернетом 4G основні населені пункти, в яких проживає 80% населення.
Більш детальну інформацію про швидке Інтернеті 4G і нові тарифи можна уточнити у фахівців контакт-центру за телефоном 8 800 240 0000 (дзвінок по РФ безкоштовний). 15 листопада 2014 року МОТИВ запустив мережу 4G в Лісовому і Нижньої Туре 12.12.2014, 20:37

Модератор

4G накриє метро в 2015 році

Оператор "Мотив" (ТОВ "Єкатеринбург-2000") забезпечив покриття мережі мобільного зв'язку на станції "Чкаловська" Єкатеринбурзького метрополітену.
Тепер мережа другого покоління (2G) оператора "Мотив" є на всіх станціях метрополітену Єкатеринбурга, крім "Ботанічній". Має право встановлювати обладнання на цій станції вже ведуться. Згідно з прогнозами технічних фахівців, зв'язок на "Ботанічній" з'явиться вже до кінця цього року.
"Мотив" першим з операторів мобільного зв'язку "спустився" в метро Єкатеринбурга і забезпечив покриття мережі на станції "Площа 1905 року" ще в 2003 році. Тепер же "Мотив" добудовує в Екатеринбургском метрополітені мережу 2G і планує почати розгортання мережі 4G. Протягом 2015 року фахівці компанії планують покрити мережею 4G всі станції Єкатеринбурзького метрополітену.
Відзначимо, що "Мотив" останнім часом активно запускає мережі зв'язку "четвертого покоління" в регіонах своєї присутності. Нещодавно відбувся запуск мережі 4G в Кам'янсько-Уральському. Крім того, мережа 4G "Мотив" вже працює в Єкатеринбурзі, Арамілі, Верхній Пишми, Березівському, Среднеуральскій, Нижньому Тагілі, Лісовому, Нижньої Туре, Азбесті і інших містах Курганської області, Югри і Ямалу.
До кінця 2015 року оператор планує забезпечити інтернетом на 4G-швидкостях основні населені пункти в регіонах присутності, в яких проживає 80% населення.
http://www.comnews.ru/node/89004 Оператор Мотив (ТОВ Єкатеринбург-2000) забезпечив покриття мережі мобільного зв'язку на станції Чкаловська Єкатеринбурзького метрополітену
15.08.2015, 15:38

Модератор

МОТИВ скасував плату за вихідні дзвінки

15 серпня оператор МОТИВ представив нові тарифи під назвою «Замість». У них «традиційні» послуги мобільного зв'язку: вихідні дзвінки на всі місцеві номери - на номери своєї мережі, міські номери та номери інших мобільних операторів - а також вихідні SMS надаються безкоштовно і без будь-яких обмежень. Абонент сплачує лише потрібний йому об'єм Інтернету.
Шість тарифів «Замість» пропонують абонентам різні пакети data-трафіку: від 4,5 до 100 Гб в місяць. Більш того, «старші» тарифи передбачають безлімітний доступ в Інтернет вночі - з 01:00 до 08:00. Абонентська плата в Свердловській області варіюється від 10 рублів в день до 1800 рублів на місяць. З умовами тарифів ви можете познайомитися тут .
«Перехід на нову тарифну політику обумовлений загальною тенденцією розвитку ринку послуг зв'язку, - каже в.о. генерального директора ТГ МОТИВ Михайло Каменський. - Мобільний Інтернет чомусь досі прийнято вважати додатковою послугою. Хоча це вже давно не так - трафік даних у мобільних операторів останні роки за обсягом можна порівняти або навіть перевищує звичайний голосовий. Тому ми і вирішили поставити тарифи з ніг на голову: у нас тепер Інтернет 4G - основна послуга, а «голос» - додаткова і, що приємно, безкоштовна ».
Нова тарифна політика припаде до смаку як «консервативним» абонентам, так і самим передовим.
«З одного боку, нові тарифи будуть затребувані саме інтернет-користувачами, жителями котеджних селищ, передмістя, - словом, тих місць, де проводового Інтернету чи ні в принципі, або він дуже дорогий, - вважає комерційний директор ТГ МОТИВ Костянтин Бризгалов. - Тому що в наших тарифах цілком конкурентоспроможні ціни і дуже великі пакети Інтернету - до 100 гігабайт. З іншого боку, тарифи «Замість» будуть цікаві тим, хто багато розмовляє по телефону, адже в нових тарифах дзвінки не стоять ні-чо-го! »

__________________
Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă.

25.10.2015, 20:37

Модератор

Модератор

«Мотив» достроково виконав план по розгортанню мережі 4G
Мобільний оператор «Мотив» з випередженням термінів завершив монтаж LTE-обладнання на всіх запланованих на 2015 р ділянках в Свердловській і Курганської областях, а також в Ханти-Мансійському і Ямало-Ненецькому автономних округах
Мережа 4G, будівництво якої «Мотив» почав в грудні 2013 року, в даний час розгорнута в 285 містах і селищах ліцензійної території оператора - від ямальського Заполяр'я на півночі до кордону з Казахстаном на півдні. Ще практично в 150 населених пунктах мережу четвертого покоління знаходиться в тестовому режимі і буде запущена в комерційну експлуатацію в найближчому майбутньому. Таким чином, швидкісним 4G-інтернетом від уральського оператора вже можуть користуватися 86% жителів України і Курганської областей, Югри і Ямалу.
Згідно із законом, протягом 7 років «Мотив» повинен охопити мережею 4G всі міста і селища, в яких проживає більше 2000 чоловік. Однак уже зараз оператор розгорнув мережі четвертого покоління в населених пунктах «другого ешелону» чисельністю менше 1000 чоловік. Швидкісний мобільний інтернет від оператора «Мотив» вже є в селах Алтай, Ванзеват, Пальянова (ХМАО), в селищі Пельвож, в селах Ямгорт і Казим-мис (ЯНАО), в селах Пульніково, Большебрусянское, Черноусова (Свердловська область), в селах Боровлянка, Жовтневе, Пташине (Курганська область) та ін.
До кінця 2015 р до них додадуться селище Агіріш, села Колчедан, Мамінское, Кочневское, Барашкова, Верхній Яр, Вяткін, Верхні Піски, Фортеця.
У компанії відзначають, що в перспективі зона покриття мережі 4G буде повністю відповідати зоні покриття діючої мережі GSM.
Завершення основного етапу будівництва мережі 4G дозволило «Мотиву» зробити швидкісний мобільний інтернет своєю основною послугою. Нагадаємо, в серпні цього року оператор кардинально поміняв тарифну політику. За умовами тарифів «Замість!», «Традиційні» дзвінки і SMS-повідомлення не тарифікуються - для користувачів нових тарифів вони стали безкоштовним додатком до пакету data-трафіку.

__________________
Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă.

30.11.2015, 22:55

Модератор

У Єкатеринбурзі пишні груди в рекламі визнали образою жінокУ Єкатеринбурзі пишні груди в рекламі визнали образою жінок

фрагмент реклами
Зображення: «Мотив»
Управління Федеральної антимонопольної служби по Свердловській області (УФАС) визнало непристойною і образливою рекламу стільникового оператора «Мотив», який використовував в ній фото дівчини з глибоким декольте. Про це повідомляється на сайті управління.
Раніше управління порушило справу щодо «Мотиву» за скаргою фізичної особи. Заявника обурило, що на рекламних листівках, які розповсюджуються біля торгового центру «Дирижабль», крупним планом зображена пишногруда модель в яскраво-помаранчевій футболці з глибоким вирізом. На футболці розміщений принт з написом «Смартфон 4G. 4999 руб ».
«На думку заявника, дана реклама схожа на рекламу інтим-салону, на пропозицію" нічного метелика ", ніяк не відповідає рекламі смартфонів», - пояснили в УФАС.
Вивчивши матеріали, антимонопольники прийшли до висновку, що використаний образ - вульгарний, вульгарний і викликає, розбещує підростаюче покоління і підриває моральні підвалини суспільства. Вказівка ​​ціни смартфона на яскраво-помаранчевій футболці акцентує ще більшу увагу на області глибокого декольте, тим самим «формуючи споживацьке ставлення до жінки і жіночого тіла», вважають в управлінні.
Представник «Мотиву» Алена Ярушина заявила, що компанія не буде відмовлятися від подібних акцій, оскільки запам'ятовується реклама - це візитна картка стільникового оператора.
«Якщо говорити конкретно про це макеті, кому-то привиділася груди. Ми ж показували смартфон і футболку, на якій написана ціна. І надіта вона на манекен, наприклад! Що вже тут побачили вищезгадані особи - говорить тільки про міру їх зіпсованості », - зазначила прес-секретар виданню Е1.ru.
Відомство поки не визначив суму штрафу, який виплатить «Мотив». Згідно із законом вона може становити до 500 тисяч рублів. Представник «Мотиву» заявила, що компанія буде оскаржувати рішення ФАС.

__________________
Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă.

21.02.2016, 10:30

Модератор

«Мотив» розширює територію присутності«Мотив» розширює територію присутності

17 лютого Роскомнадзор розіграв на електронному аукціоні останній комплект додаткових частот для розвитку мережі 4G. Цього разу заявки на участь подали не тільки оператори «великої четвірки», а й кілька регіональних гравців. Торги майже по всіх регіонах, виставленим на продаж в цей день, завершилися дуже швидко і без значного перевищення стартової ціни. Виняток склали Свердловська і Тюменська області, ХМАО і ЯНАО. За «уральським лотами» торги завершилися тільки о 23:30 за місцевим часом, а їх остаточна вартість склала 271% від стартової. За іншими лотами оператори переплатили тільки 125%. LTE-частоти в уральських регіонах, в черговий раз обігнавши колег по ринку (на другому дні торгів оператор «взяв» Курганську область), виграв «Мотив».
Найдорожче оператору обійшлася «рідна» Свердловська область. Остаточна вартість лота склала 356,4 млн. Рублів, що в 2,9 разів більше початкової ціни (122,9 млн. Рублів). А ось нова для оператора Тюменська область пішла з молотка за 97,5 млн. Рублів. Це в 2,85 разів вище початкової вартості лота (34,2 млн. Рублів). Вартість Ханти-Мансійського і Ямало-Ненецького автономних округів зросла в 2,3 і в 2,4 рази відповідно і склала 119,1 і 47 млн. Рублів.
Нагадаємо, в минулому році оператор завершив основний етап будівництва мережі 4G, завдяки чому швидкісний мобільний Інтернет став доступний 91% жителів України і Курганської областей, Югри і Ямалу. Додатковий LTE-ресурс дозволить оператору зміцнити позиції в «старих» регіонах - поліпшити якість зв'язку та збільшити швидкість мобільного 4G-інтернету як мінімум в 2 рази, а також вийти на ринок Тюменської області.

__________________
Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă.



Ваші права в розділі

Ви не можете створювати нові теми

Ви не можете відповідати в темах

Ви не можете додавати файли

Ви не можете редагувати свої повідомлення

HTML код Вимкнення.


Часовий пояс GMT +3, час: 17:54.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online