ДЕНЬ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ »Uasdan.com: Осетія

  • Руслан Магкаев
    Боротьба профспілки транспортників ... (59)

    Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

    Мій підзахисний індивідуальний підприємець, Емзар Маргієв, бере участь і часто буває організацію під назвою Радянський Союз. Народ там збирається самий різношерстий, від простих роботяг до екс полковників військової прокуратури. Їх декларована мета, - через агітацію одного разу відродити країну рад в її межах. Там все вони вважають себе радянськими людьми, а російську владу окупаційною. У них досить непогано розроблена правова база своєї ідеології, є грамотні правознавці по всій країні. Вони зухвалі з чиновниками, починаючи будь-яку розмову з ними: «Ти хто такий! У 91-му був Референдум, весь наш народ від Батумі до Магадана, від Алма-Ати до Клайпеди висловився за збереження Радянського Союзу. Все що йде в розріз з цим Референдумом незаконно. Ти несправедливий з кримінальної структури під кличкою рефе, ти бандит і окупант! »
    І що дивно, свідчу, бюрократи, навіть поліцаї і феесбешники, буває, підтискають хвости, ретируються під цим натиском. Я хоч і не такий категоричний, але, зізнатися, перебуваю в цій організації в видах того, що давно вже маю план створити коли-небудь суд громадян, для додання життя мертвої поки ст. 14 ГК РФ (Самозахист цивільний прав). Радянські люди, вважаючи російські суди наскрізь продажними, з ентузіазмом підтримують мене. Не знаю, чи вистачить моєї енергії на це в моєму віці і суєті інших справ?
    Так їдемо ми 11-го. 06.19 з Емзаром на розборки до Бізікоеву Т., корупціонеру і заступнику сертифікованого корупціонера північноосетинської транспортної інспекції Макіев М.К. Я раніше, коли ці чиновницькі кабінети Волчара-корупціонери наклали на Емзара щось близько мільйона рублів штрафів, захищаючи тіньову фірму «Алрус», з якою індивідуальний підприємець якось там заважав, ще стежив за сумою, а зараз і з рахунку збився. Робити мені нема чого, як тільки колупатися в навколоюридичних випорожненнях різних тубільних малограмотних корупціонерів, на кшталт Макіев, начальника Ространснагляду по РСО-А і його зама Бізікоева. Хоча, думаю, там тепер добре більше двох мільйонів рублів штрафів буде.
    Так ось, їдемо ми з Емзаром, а він, нагодована попереднім ввечері різними юридичними викладками радянських людей, мені каже: «Давайте, Руслан Павлович, вимагатимемо відкласти на кілька днів засідання, а тим часом радянські люди підберуть мені обгрунтування, що транспортна інспекція це ніхто , незаконна організація. Сунем це їм під ніс, вони від мене і отвянут ». Або. «Давайте скажемо відведення Бізікоеву, може у них там хто не такий корумпований і безсовісний є, він і не буде до мене безпідставно чіплятися?» Або. «Дивіться, ось зразок протоколу ГІДД, у нього є ступені захисту, а Бізікоев сам собі нашльопати бланків протоколів та намагається здерти з тих, хто не бере участі в його аферах по триста тисяч ре за кожен екземпляр цієї подтірочной паперу. Давайте викриємо це його беззаконня ».
    На все це я Емзаром: «Кака хотіли Макіев з Бізікоевим на все наше апелювання до закону. У цьому житті вони ні з чим так не вважаються, як зі своїми дупами в тих кріслах в які вони їх розташували і грошима, які це положення їм дає. Їм наказали глава республіки Бітаров з міністром Бутовим, які в силах, якщо захочуть, віддерти ці дупи від цих крісел, гнобити малий бізнес і на його руїнах відкрити дорогу тіньовим фірмам своїх посіпак, ось корупціонери Макіев з Бізікоевим і лізуть зі шкіри геть. Ось якщо і ми як-небудь зможемо створити загрозу роз'єднання Макіївської і Бізікоевской дуп з їхніми кріслами, ось тільки тоді вони будуть змушені рахуватися з законом. Загалом, у мене є план і я тобі поясню його, після того, як Бізікоев з Макіев, ці тухлояйцевие корупціонери, трохи пізніше, через годину, навішають на тебе ще пару, іншу сотень тисяч рублів, в чому я ні секунди не сумніваюся, штрафів. »
    В кабінеті у Бізікоева я, звичайно, заздалегідь знаючи результат, так, для проформи і для того щоб показати Емзаром, що чиновні життя в РСО-А ще брудніше, ніж вони, радянські люди, це собі уявляють, заявив йому відвід на тій підставі, що він з Макіев нахабно плюють на наказ Мінтрансу РФ від 03.15.15 №180. А цей корупціонер від транспортної інспекції, природно, з глибини свого падіння поклав хрін як цей мій відвід, так і на цей наказ і сказав тільки, що він вчора цей наказ, яким Хренова хмара років, вперше прочитав. Емзар ж, маючи на меті показати народу, можливо і через цей сайт, які комбінатори знаходяться у нас в транспортній інспекції, включив аудіовідеозапісь. Бізікоев, правда, став погрожувати йому судом, вимагаючи відеозапис вимкнути, але Емзар з накинутою на його шию корупціонерами петлею двохмільйонного штрафів, вже перейшов поріг больового нетерпіння і йому були побоку будь-які загрози і дії Бізікоева з Макіев.
    На цій розбиранні корупціонер поводився нахабно, по паханскі, але на хамській його фізіі пішла брижі тривоги, - занадто далеко він уже зайшов в перевищенні своїх повноважень, фабрикуя справу проти Емзара, - коли я задав йому питання: «Раз ви Бізікоев плюнули на бідного нашого екс міністра транспорту РФ, шановного Соколова і теперішнього міністра Дітріха і їх наказ №180, де мова йде про збір доказів, якщо у чиновника з'явилася підозра провини індивідуального підприємця в чомусь, то де ваші докази тієї безглуздості, що ви зводите на Маргієва , Щоб пограбувати його на мільйони рублів і полегшити життя злодіям з «Алрус»? На що корупціонер мені відповів щось, у чому переглядав такий сенс, що так, ми з моїм шефом Макіев поклали свої пиписьки на екс міністра Соколова та міністра Дітріха, а ви йдіть, скаржтеся куди хочете, скрізь сидять такі ж корупціонери як ми, а ворон ворону око не клює. До речі, в розмові з'ясувалося, що на що Бізікоев дуб дубом в юриспруденції, але що мене здивувало, навіть він розуміє, що глава республіки Бітаров незаконно схімічити, коли республіканським законом №50, він єдиний в Росії відняв функції організації міського транспорту у муніципалітетів і віддав їх і грошики там крутяться своєму уряду.
    Моє питання: «А що ж ваша організація, така жвава, коли з'являється можливість щось урвати на корупційних моментах, не приведе цю ситуацію з винайденим Бітарова протизаконним актом, республіканським законом №50-РЗ в згоду з Російським законодавством?» Його відповідь з спробою кпини: «Ось ви поставили це питання, тепер займемося.»
    Коли ми вийшли на вулицю, на його здивоване запитання, я пояснив Емзаром, що будемо робити, щоб зняти з нього зашморг накинуту Макіев з Бізікоевим. «Фірма« Алрус », - сказав я, - не дивлячись на всю підтримку корумпованого начальства, а скоріше через непомірну мзди за цю підтримку, знаходиться в жалюгідному передбанкрутному стані. Місяць тому. 05.05.19 р, суддя арбітражного суду Санкт-Петербурга, Баженова Ю.С. винесла рішення у справі А56-149596 / 2018 пустити з молотка левову частку власності цієї фірми. Це рішення ми, природно, покажемо і на майбутньому 19-го цього місяця суді в Краснодарі, з метою відібрати у цій тіньової фірми незаконно подаровані їй в протиправних цілях корупціонером-міністром Бутовим чотири маршрути, - №11, №13, №27, № 45. І, навіть, якщо там ухвалять рішення не на нашу користь шанси на що я оцінюю в 50%, хоча ми праві перед законом на все 100%, але там теж, як тут, у Владикавказі, і Єсентуках можуть виявитися корупціонери-судді проституирующий по подібною для патронів фірми Алрус, Бітарова і Бутова ціною, злодійська фірма ця нікуди не дінеться навіть в цьому випадку. Тому що найближчим часом за новим законом №386-ФЗ вийде реєстр ліцензій РФ з даними, з якого буде видно клас машин, наявних у фірми. А він не відповідає ні за класом, ні за віком, ні за кількістю тих зобов'язань, які фірма взяла на конкурсі - цією палицею, як нововиявленими фактами, ми і будемо ширять в задній проходи корруціонеров з Ространснагляду, Мінпромтранса і Арбітражного суду РСО-Аланія . Крім того, ми можемо змусити Макіев відірвати дупу від крісла і перевірити фірму на відповідність закону про захист споживачів, на що теж дає нам можливості вказаний закон, а вона його не дотримується знову ж і по класності і за віком застосовуваних нею авто, так що і тут, на-ка отримуй фашист гранату!
    Тепер що стосується, Емзар, твоїх штрафів. Тут у дуету корупціонерів, Макіев з Бізікоевим, немає і не може бути ніяких доказів проти тебе. Щоб їх мати вони повинні були провести перевірку твоєї діяльності. Тому все що вони поки відносно тебе можуть пред'явіть- це ксерокопії якихось сфальсифікованих документів. А це для них стаття 285 КК РФ (Зловживання посадовими повноваженнями) або, в наших республіканських умовах, Хренова хмара мільйонів откупной мзди правоохоронцям і, можливо, суддям, якщо до цього дійде, щоб вийти сухими з води. Злочинний, кримінально караних умисел же корупціонерів, Макіев з Бізікоевим, тут проглядається легко, - шаленими котами насідали вони, залишивши безліч слідів цього, на маршрути №13, №27, №45, заганяючи роботяг-водіїв звідти в рабство в тіньову фірму Алрус, де, як чітко знають обидва корупціонерів, на роботяг не йде ні стаж, немає соціальних пільг, фірма махінірует з податками, робить незаконні побори з водіїв. З іншого ж боку ні Бізікоев, ні Макіев і вухом не ведуть, коли фірма роками розсікає по Ногір маршрутом №8, не маючи на те карт маршруту, коли ні на одному з наявних у фірми 8-ми Фіат Дукат, ні на одній з наявних у неї 19-ти Газелях 2015 го року випуску немає страховок ОСАГО і пасажирських страховок, за що чесного платника податків - НЕ хабародавця, обидва корупціонера відразу ж забили б на смерть шматками арматури непомірних штрафів.
    Ти запитаєш як довести всі ці очевидні факти, коли наші поліцаї і прокурори на чолі з Скокова, Векшин і Наумовим, в подібних випадках мружить очі? Щодо вічко, воно і зрозуміло, адже свій новий Тайота Камрі керівництво фірми за символічну плату «продало» одному великому ментовські начальничків (я знаю кому, але інформація потребує ще в ...

  • Руслан Магкаев
    Боротьба профспілки транспортників ... (59)

    Надись довелося злегка пособачітся з Макіев М.К., місцевим тубільним ространснадзоровскім міхуром. Ні, ну він і ці його гасконці на ниві корупції останню совість вже втратили. Він і його заступник з чиновному бандитизму, Бізікоев Т., останній рік тільки й робили, що террорізоровалі маршрути, заганяючи їх під ліжуще зад корупціонеру-міністру Бутову казнокрадческую фірму \ "Алрус \". Так ці чиновницькі кабінети пройдисвіти, Макіев з Бізікоевим, за підробленими документами (паперу на перевірки потрібно було узгоджувати з прокурором республіки Векшин, а вони написали на лису голову цього бідолахи, нічого не погоджуючи) напали зі своілі шахрайськими перевірками на чесного платника податків індивідуального підприємця Маргієва Емзара, за те, що він не лягає під патронує начальством злодіїв з \ "Алрус \". У Емзара і без того складна фінансова ситуація, хвора літня рідня на Півдні, він тяглової конем оре на двох роботах, бажаючи якось виплисти на поверхню, а ці два чиновних шкуродером намалювали йому на більш ніж два мільйони рублів штрафів і спустили на нього шакалів -Судові приставів.
    Я, маючи думкою зробити що-небудь, щоб чиновні корруціонери зняли зашморг з шиї Емзара і не загострювали справу до судових розглядів, до яких ми завжди готові, але за благо вважаємо вирішувати справи в досудовому порядку, пішов до кабінету до цього місцевим ространснадзоровскому главшпану Макіев . І розуміючи, що як осетинський корупціонер він розумово не захищений, так як в питаннях корруціі такі втрачають навіть проблиски розуму, самовіддані чорти до смертовбивства, до перманетний втечі від поліції, я вирішив максимально делікатно і задушевно йому пояснити, що може вистачить вже, скільки треба ще його утробі, може не треба йти йому по сумному шляху деяких владикавказьких мерів? Я та інші приклади безперспективності чиновного грабежу громадян ласкавим голосом йому приводив. Ті теж, як і він вважали себе крутими і хитромудрими корупціонерами, важливими сексуальними меншинами, розмовляли з людьми через нижню губу, так незавидне закінчили. Ех Макіев, незважаючи на всю мою куртуазность, як злетів, як розлютився, не допомогла навіть вся моя лікарська ласка і задушевність, як почав кричати що він святий і непорочний, а що я такий сякий і ще якийсь. Мені здалося навіть, що кидався на мене, ніби як битися хотів, что-ли. Так, згадалося тут мені, було, кидалися на мене побитися якось два великих чінодрала, важливіші Маків чинами були, один і зараз в міністорах ходить, а інший щось довго останнім часом під арештом сідел, та, кажуть, тепер відкупився від московського слідчого комітету. Так не зустрівши тоді з мого боку розуміння вони через кілька років побилися між собою, вся республіка пам'ятається сміялася. Вовка ще, мій близький родич який в минулому час любив серед начальників крутитися, розповідається мені, що якби він їх не розтягнув, то ті два начальничка конкретно б один одного покалічили б. Та й цей пацієнт, Макіев М.К., якщо також і далі на громадян кидатися буде, то знайде кого-небудь. хто дасть йому в корупційний бубон в педагогічних цілях. Загалом не зрозумів корупціонер Макіев Марат Костянтинович моєї делікатності і ласки, довелося мені чітким добре поставленим голосом довести до його відома дещо з того, що я думаю про нього і його банді. В результаті махнув я рукою на це лежбище чиновних корупціонерів, на цей довбаний Ространснадзор, та й був такий. Зараз ось сиджу і на їх махінації звернення до суду крапає, намагаюся якось виплутати Емзара з петель, які накинули на нього ці два шкуродером - Макіев з Бізікоевим.

  • Руслан Магкаев
    Боротьба профспілки транспортників ... (59)

    Вчора надіслав звернення до Артем'єву І.Ю., главі антимонопольної служби Росії, щоб він накрутив хвіст пану Плиеву Р.Р., главі місцевих тубільних антимонопольників. Може бути хоч Артем'єв дасть йому, нарешті, гарбузи, щоб він не заводив корупційні шури-мури з кондовим корупціонером, міністром Бутовим, і скасував його злодійські конкурси маршрутів, де переможцем стала тіньова казнокрадческая фірма ТОВ \ "Алрус \". І взагалі, раз Плієв не в змозі долати ті спокуси, якими розбещує його міністр Бутов, щоб той сприяв йому і далі розводити корупцію на пасажирському транспорті республіки, я вирішив, трохи Плієв буде починати викручуватися, обслуговуючи місцевих вароватих чінодралов, дублювати всі свої звернення до нього, зверненнями до Артем'єву.

  • Руслан Магкаев
    Боротьба профспілки транспортників ... (59)

    Анекдот хороший зі сфери чорного гумору я тут чув. Хлопчик каже: \ "Я хочу, як мій тато-водій з фірми, призначеної корупціонером міністром Бутовим переможцем конкурсу перевізників, померти уві сні, а не як 20-ть його обписати від жаху пасажирів \".

  • Руслан Магкаев
    Боротьба профспілки транспортніків ... (59)

    Ні, ну це амбівалентне - з одного боку добре, як я всегда кажу, что наше РЕСПУБЛІКАНСЬКЕ начальство тупе, Юридично малограмотні - з цієї причини у него Ніяк НЕ виходе горабануть народ так, щоб комар носа не підточів. Всі его корупційні афери зазвічай шіті білімі нитками. Смішні люди, анекдотічні персонажі.
    Альо з Іншого Строни погано - не здатні смороду зрозуміті, что только один у них один є - це, як я зазвічай говорів, Р.П.Макаев, Який всіма силами намагається вберегтись їх від долі бідолах-втікачів від караючої десніці закону. Так, це Одне з жалю моєму жітті, -як я не старався, но НЕ зміг втовкмачіті екс міру Дзантіеву, щоб ВІН НЕ крав, щоб шанувать КК РФ. Де ВІН зараз бідолаха, в грузинський чи підвалі в'язнем сидить, в чеченськіх чи гарах рабом-пастухом овець пасе або в Рязані в садах-містах від людей ховається.
    Так тепер, у зв'язку з тим что я зараз розповім, сподіваюся, даже до тупіх начальнику корупційніх голів дійде, что Макаєв Їм дело говорити, - там де немає закону, там є беззаконня.
    Роблю я тут надісь променад по Владікавказькому проспекту и зустрічаю актівіста Нашої правозахісної организации, \ "Транспонт-А \", Хетіева Резо, якому я допомагать з документами на черговий проходити в Сейчас годину корупційному конкурсі міністра Бутова. \ "Чи не розумію - я говорю - Резо, что це Бутов зі своим конкурсом з інтернету зіскочів. Це до того протізаконно, что даже Знаменитий своєю корумпованістю наш Антимонопольники, Р.Р.Пліев, подай хто заяву, Йому помочь НЕ зможу, - Плієв зламає собі через коліно, но конкурс вінужен буде скасуваті. \ "
    І що я чую від Резо? \ "Ти ж знаєш, Палич, - каже ВІН мені, - смороду там, Бутівське начальство, раз корупційній фокус у них через арбіртажніх суддю Коптєву та голови суду Джіоєва з колішнім конкурсом пройшов, раз смороду зумілі поки пограбуваті пару сотень сімей маршрутніків з маршрутів № 13, №27 та №45, так корупціонер міністр Бутов тепреь зовсім божий страх втратив, - попер захоплювати маршрут Владикавказ - Ардон. А ти знаєш, що хлопці там, за те, що вони цей маршрут накатали, менша ніж за мільйон за право роботи на ньому кожного автобуса, на маршрут нікого не пустять. А ра б тане там десь 60 автобусів. Звідси виходить, що Бутов хотів їх на 60 мільйонів рублів пограбувати і через конкурс передати цей маршрут якого-небудь своєму або бітаровскому прихвоснів. Так хлопці, а вони там на маршруті деякі хлопці чисто конкретні, відловили декого з Бутівської обслуги в цій афері і сказали їй, що вони їм, начальничків, не юридичний черв'як, крутій Макаєв, щоб за продажними прокурорам, судам і антимонопольним комітетам з посміхався над ним Бутівської юристкою в пошуках зникаючої правди тягатися. А вони прості осетинські сільські хлопці, і якщо начальство продовжить по їхніх кишенях нишпорити, їх маршрут кому ні поподя продаючи, так вони так його, начальство, по свійськи, по сільському, отбуцкают, що воно, начальство, писати і какати, не знімаючи штанів , де попало буде. Так корупціонер міністр Бутов зараз в глибокій задумі, чи оголошувати йому тепер підсумки конкурсу, із зазначенням тих пройдисвітів, яким він продав Ардонской маршрут, або все-таки подумати про те, щоб поберегти своє або хто там може потрапити під молотки Ардонской маршрутників з його наближених співробітників, здоров'я. Тому й сховав на поки так сенсаційно міністр весь сайт свого міністерства від очей зацікавленої публіки \ ".
    Я звичайно такі дії маршрутників не схвалив, сказавши Резо, що погрожувати розправою над начальством, якими б негідниками і хапугами, як би воно несправедливо і беззаконно не було, це дикість, яка ні до чого доброго наш народ не призведе. Потрібно забувати ці закони гір, і домагатися закон через суди і правоохоронні органи, нехай навіть і продажні, як би важко і клопітно це не було. Іншого шляху у нас немає, все інше, дорога в глухий кут або пропасти.

  • Руслан Магкаев
    Боротьба профспілки транспортників ... (59)

    Днями я тут накрапав касацію в Краснодар з шахрайського конкурсу корупціонера міністра Бутова, тяжба за яким у мене з ним і взагалі всієї республіканської верхової корупцією триває вже більше року. Факти в касації я відобразив для нормальних судів чарівні, але це Росія, дитинко. Тут судді тільки про них і чуєш, - цей наворавал на десяток палаців, той Упіт в усмерть на дорогущих машинах безкарно пішоходів тисне, ну і т.д. т.п. Ті факти і для судді Коптєва були чарівні, - все таки фірма Алрус на Бутовському злодійському конкурсі наобіцяла сім мішків гречаної вовни, їй на цій брехні присудили перше місце, а вона, рік як з обіцяного пройшов: \ "Хрін вам, довбали владикавказької городяни, а не обіцяємо нами шик-автобуси. \ "А міністр Бутов з суддею Коптєва шлангами прикинулися тоді, - порахували за положняк це глибоко корупційне порушення закону. Чесно сказати, в Краснодарі інших, за своїм морально етичному настрою, суддів зустріти я не сподіваюся. Розрахунок мій на те, що Краснодар багатий край, для тамтешніх суддів ті гроші, за які можна купити суддю у Владикавказі і Єсентуки дюжину суддів, копійки. Так може бути, сподіваюся я, міністр Бутов з главою республіки Бітарова гроші зажмут, не захочуть купувати у суддів корупційне рішення по краснодарським ставками і ті зло вирішать все по закону, щоб підкласти свиню цим нашим статусним представникам республіканської корупції.
    Вчора знову, незважаючи на святкові дні, тягав мене слідчий Торчинов в свій Слідчий комітет. Що цікаво, будівля їх структури зазвичай набите слідчими, цим ледаче, що не відгукуються на потреби громадян, але завжди готовим прислужитися чиновницьких корупціонерам, народом, на цей раз в цей святковий день, було абсолютно порожнім. У величезному білдінг республіканського Слідчого комітету - я, слідчий Торчинов і мій адваката за держрахунок, Віктор, кілька автоматників охорони будівлі і більше не душі. Тобто все говорило за те, що ні широкий потік наркоторгівлі, ні масове казнокрадство серед керівних чиновників, ні вбивства трапляються майже щодня, немає зараз для Слідчого комітету республіки справи важливіше, чемнакрутіть кримінальні статті на захисника індивідуальних підприємців Р.П.Макаева. Ну да хрен з ним, нехай вовтузяться, нещасні.
    Однак, немає лиха без добра, - кримінальний процес має ту особливість, що на суді позивачі, а в нашому випадку це арбітражна суддя Коптєва і голова арбітражу Джиоєва, не можуть брати участь в процесі, направивши туди кого-небудь за дорученням, а повинні бути присутніми на ньому власними персонами. Так у нас зараз багато водіїв-підприємці перебувають в передчутті того, як в очі їм буде дивитися на цьому процесі шановна позивачка, громадянка Коптєва, яка так сприяла міністру Бутову обікрасти їх сім'ї через злодійський конкурс.
    Та й голови Джиоєва вони не проти запитати на суді, з чого це йому життя роботяг-маршрутників ламаного гроша не варто, раз він і вухом не повів, коли бандити залякували свідків і відповідачів процесу в підвідомчому йому суді, водіїв маршруток і керівництво фірми Алрус, при виконанні ними їхніх робочих функцій? Може бути це через те, що тих бандитів на свідків і відповідача наслав корупціонер міністр Бутов, з яким у шановного голови якийсь мутний Шахтар-махер?
    А що стосується слідчого Торчинова, так він мене взагалі розчулює. Минулий раз, коли він мене дапрашівал, про що я писав в пості №43, я йому намагався об'сніть, що ту статтю, яку він намагається мені пришити, частина 2. ст. 297 ук рф, Верховний суд РФ, для таких випадків вважає неправомірною. У кращому випадку на що він з його начальником Наумовим можуть сподіватися, це як то пришити мені сикось накось статтю 319 КК РФ. Так тоді Торчинов був сильно засмучений, що я вислизає з їхніх лап на таку м'яку на думку тих, хто ним керує, міру покарання. Але погодився, що справа по якому Верховний суд РФ виніс тоді рішення, аналогічне моєму. На цей же раз видно пан Нумов, керівник Слідчого Комітету, в ньому щось таке підкрутив, щоб перезарядити його і тепер слідчий стоїть на тому, що плювати йому на Верховний Суд РФ, вони з його начальником важливіше. На таку комічну для нормальної людини позицію змушений був посміхнутися навіть бюджетний мій адвокат Віктор і це при тому, що бюджетним адвокатом посміхатися не положено, коли їх роботодавці, співробітники слідчого комітету виглядають комічно. Ну не милий наш слідчий Торчинов?
    До речі, свого начальника, Наумова, слідчий Торчинов, не знаю як кому, але на мене теж дуже смішно похвалив. Він сказав, що Наумов, його начальник, чесний майже до святості, тому що його досі ні з роботи не виперли, а тим більше не посадили.
    Ось так весело і екстрордінарно за важливістю у нас просувається розслідування. Шановний слідчий Торчинов запевняє, що в разі програшу, максимом на що я потраплю це на дріб'язкові, для нього (хто знає, мені він не скаже, але може бути вони з його начальником, Наумовим, за один вечір в ресторанах або на повій десятикратно більше просаджують, коли що-небудь в інтересах республіканської корупції провертають?) і величезні для мене гроші. Я ж не виключаю, що стоїть за Торчінова чиновницька корупційна мафія, буде намагатися Пристрій мене на нари. Але, гадаю, ми ще поборемося.

  • Руслан Магкаев
    Боротьба профспілки транспортників ... (59)

    Глава республіки Бітаров В.З., корупціонер міністр Бутов Х.А., і суддя Коптєва М.Б. через проведення шахрайського конкурсу і позаправові рішення суду віддали шахрайської казнокрадческой фірмі ТОВ \ "Алрус \" маршрути №11, №13, №27 та №45. А я кажу, що навіть якщо В'ячеслав Зелімхановіч грижу запрацює, продасть всі свої пивзаводи і та обкрадет під чисту весь осетинський бюджет, аж до статей йдуть на годування дітей в яслах і завалить цими грошима все суди, в потугах залишити за злодіями з фірми ТОВ \ "Алрус \" ці маршрути, все одно кігті цієї структури на горлі індивідуальних підприємців з цих маршрутів будуть мною в цьому році розтиснену і моя операція з примусу начальства до дотримання законності, в тому числі і податкової, для цих маршрутів буде реалізована.

  • Руслан Магкаев
    Боротьба профспілки транспортників ... (59)

    NIJGPoiafdas:
    \ ".... чому вам хтось повинен щось доводити?! \"
    Пан Котов, взагалі кажучи, так прийнято в цивілізованому суспільстві, - необхідна максимальна відкритість, щоб у громадян не було підозр, що хтось збирається ловити рибу в каламутній воді в якому то бізнесі. Поки що ваш бізнес сильно замутнен в цьому Відкритому інституті в м Цхінвалі, це одне. Інше, це не я до вас дзвонив, щоб з сайту був прибраний матеріал, негативно малює ваша установа і вас, а ви до мене, і це теж дало мені право вимагати від вас інформації про вашій структурі і вас. Третє, серед багатьох сотень громадян, я теж стояв біля витоків створення республіки РПО на початку 90-х і знав там особисто багатьох, а чув про всі хто також брав участь в цьому. А ось про вас з Бібіловим в якості захисників республіки, я нічого не чув, тому я проти, щоб ви в змові підривали останні залишки її реноме на якихось аферах. Так що хочете, тримайте в таємниці ваші з паном Бібіловим справи, тільки потім не обурюйтеся, коли люди самі почнуть шукати логічні пояснення їх замутнена.

  • NIJGPoiafdas
    Боротьба профспілки транспортників ... (59)

    Адмін, Ви щось плутаєте або кислоти об'їлися, якої тут приторговує. Ви стежили чтоли б за сайтом краще. Викладайте що-хочете куди хочете. Мене це не стосується.

Не знаю, чи вистачить моєї енергії на це в моєму віці і суєті інших справ?
«Давайте скажемо відведення Бізікоеву, може у них там хто не такий корумпований і безсовісний є, він і не буде до мене безпідставно чіплятися?
Ти запитаєш як довести всі ці очевидні факти, коли наші поліцаї і прокурори на чолі з Скокова, Векшин і Наумовим, в подібних випадках мружить очі?
Може бути це через те, що тих бандитів на свідків і відповідача наслав корупціонер міністр Бутов, з яким у шановного голови якийсь мутний Шахтар-махер?
Ну не милий наш слідчий Торчинов?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online