У парку імені Гагаріна з'явиться освітлення | Новини Рязані і Рязанської області - Про Місто Рязань

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

По всьому периметру парку встановлені стовпи для вуличного освітлення

Жителі Приокского звикли, що з настанням темряви парк ім Гагаріна найкраще обходити стороною. Тільки сміливці скорочують шлях через нього, висвітлюючи дорогу ліхтариком або стільниковим телефоном. Однак тепер ситуація може бути виправлена.

З початку літа парк упорядковують. По всій території вже встановлені стовпи для освітлення, з'явилися нові частково заасфальтовані доріжки, а по вихідним проходить вуличний концерт, де може виступити будь-який бажаючий. З початку літа парк упорядковують

У 60 ті роки парк ім. Гагаріна користувався великою популярністю. У нього стікалася молодь з усього міста. У парку були атракціони і навіть сцена, де у вихідні показували вистави.

Нагадаємо, що в лютому в мерії презентували проекти благоустрою міських парків. До їх списку увійшов і парк ім. Гагаріна. Проектом пропонується облаштування велодоріжки, додаткове освітлення, альтанку для ігор в шахи і геокупол для тихого відпочинку. Також заплановано відновлення літнього театру, установка нових лавочок та арт-об'єктів.

Стовпи встановлені по всій території парку Стовпи встановлені по всій території парку

За словами жителів Приокского, для них на першому місці серед перерахованого - освітлення парку. Люди не можуть дочекатися, коли з'явиться можливість погуляти по парку не тільки вдень, але і ввечері.

Жителі Каніщева скаржаться на вирубку дерев
Жителі Каніщева скаржаться на вирубку дерев

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online