Котеджі в Нижньому Новгороді зняти на добу

  1. варіанти
  2. Переваги відпочинку у нас

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Наша   база відпочинку   пропонує вам недорого зняти котедж на добу недалеко від Нижнього Новгорода за містом в лісі, а також   орендувати будь-яку альтанку Наша база відпочинку пропонує вам недорого зняти котедж на добу недалеко від Нижнього Новгорода за містом в лісі, а також орендувати будь-яку альтанку . Наші будинки знаходяться далеко від міської суєти на березі річки, ми можемо запропонувати своїм гостям недорогий комфортний відпочинок на природі, безліч розваг на будь-який вибір і ряд додаткових послуг.

варіанти

варіанти

Якщо вам потрібно зняти котедж в Нижньогородській області на добу, то ми можемо запропонувати заміські будинки різного типу:

  • Будиночки «Економ» (4 номери, від 1700 рублів з людини в день, вартість оренди залежить від сезону).
  • Номери в котеджах «Комфорт» (від 1900 руб. Чол. / День) і «Комфорт +» (від 2100 рублів).
  • Окремий будиночок (від 2400 рублів чол. / День) або великий гостьовий будинок цілком в ваше розпорядження - 6500 руб. за добу (до 6 осіб), без харчування.

Якщо ви орендуєте у нас будиночок, то абсолютно безкоштовно можете користуватися послугами аніматора для дітей, енергійного ведучого для дорослих, автопарковкою, спортивними майданчиками для футболу, волейболу, баскетболу, барбекю-альтанкою і мангалом, дивитися фільми в кінотеатрі, ходити на дискотеки. Для організації сімейного відпочинку з дітьми до 12 років пропонуємо мотузковий парк, дитячий басейн, містечко, ігровий майданчик і надаємо знижки на проживання. Зняти будинок в Нижегородської області на добу на нашій турбазі ви можете в будь-який час року - подобова здача котеджів в оренду здійснюється і влітку, і взимку.

Переваги відпочинку у нас

«Червоний Курган» розташовується в мальовничому місці на березі річки, що сприяє продуктивному відпочинку, емоційному і фізичному розслабленню. На усі послуги встановлена ​​демократична ціна. Оренда котеджу на добу недалеко від Нижнього Новгорода у нас доступна для всіх бажаючих: закоханої пари, компанії друзів, сім'ї з дітьми і т. д.

Крім будинків ми пропонуємо розваги та умови для різноманітного відпочинку на будь-який смак: Крім будинків ми пропонуємо розваги та умови для різноманітного відпочинку на будь-який смак:

  • Спорткомплекс, ігрові майданчики, прокат спортивного інвентарю для активного дозвілля на свіжому повітрі, верхова їзда на поні для дітей.
  • Вечірні дискотеки, кафе-бар з караоке.
  • Мангальні зони для приготування шашликів і барбекю-альтанки (їх можна орендувати як додатково до котеджу, так і самі по собі, якщо ви плануєте приїхати до нас відпочивати менш ніж на добу і будинок для ночівлі не потрібний).
  • Цілорічний плавальний комплекс зі SPA-зоною: дитячий і дорослий басейни, джакузі, фінська сауна, хаммам.
  • Веселі аніматори для дітей і енергійні ведучі для дорослих.

Забронювати котедж на «Червоному Кургані» можна для проведення ювілеїв, корпоративів , Днів народження або будь-яких інших свят, а також просто на вихідні або відпустку. Оренда будинку на добу недалеко від Нижнього Новгорода в екологічно чистій зоні - це відмінне рішення для всіх, хто втомився від міської суєти.

Щоб забронювати будиночок на один день або більш тривалий час, достатньо зателефонувати нам:

  • 8 (83171) 2-12-77 або 89200206900 (пн-пт з 9:00 до 19.00, сб з 9.00 до 16.00)
  • 89307010825 (нд з 9.00 до 18.00)

Також можна залишити заявку на сайті, зв'язатися по електронній пошті [email protected] або через соціальні мережі Вконтакте, Однокласники, Instagram і Facebook.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online