ХАДІ 34 найекономічніший автомобіль в Україні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Хочеться відзначити, що українські інженери нічим не гірше інших. На жаль відсутність фінансової підтримки і будь - якої іншої допомоги з боку держави просто - напросто не дозволяє нашому автопрому правильно розвиватися і виходити на світовий рівень.

Так сталося з унікальним автомобілем ХАДІ 34, який прославився на весь світ завдяки простим українцям - його творцям, і людям які зібрали потрібну суму для участі команди в інтернаціональному чемпіонаті в Великобританії.

Держава не тільки не підтримало єдину команду, яка представляє Україну в світі, але і навідріз відмовилося виділяти гроші на їх участь.

Держава не тільки не підтримало єдину команду, яка представляє Україну в світі, але і навідріз відмовилося виділяти гроші на їх участь

ХАДІ 34 був побудований в 2010 році в Харківському автодорожньому університеті командою учнів інституту і працівників Лабораторії швидкісних автомобілів.

Автомобіль увійшов до Книги рекордів України як авто з найменшим споживанням палива, також є першою в Україні машиною з несучим кузовом типу "монокок", виготовленим з композитного матеріалу.

Машина вагою 43 кг, двигуном від Honda GX і робочим об'ємом 35 см³ на одному літрі бензину долає відстань в 575 км або витрачає менше 2 грамів палива на одному кілометрі шляху.

Розвиває максимальну швидкість в 60 км / ч.

Всього студентами автодорожнього університету та співробітниками ЛСА було розроблено 34 номерних автомобіля, але ХАДІ 34 став самим енергоефективним з них і всіх інших автомобілів які коли - або були створені в нашій країні.

Схоже по темі: Українці показали перший суперкар вітчизняного виробництва

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online