Заставні автомобілі - ціни здивують!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

"Width = Словосполучення« загальносвітова фінансова криза »вже давно ні в кого не викликає питань. Економічна нестабільність у всьому світі відчутно вдарила по економіках, безсумнівно, більшості держав на планеті. Зростання безробіття, підйом цін, падіння попиту на товари і послуги, невиплати заробітної плати на багатьох підприємствах особливо гостро проявилися в Росії. Під впливом цих факторів у банків і кредитних організацій нашої країни з'явилася одна загальна проблема - катастрофічно багато випадків невиплат по кредитах і позиках. Вих од з ситуації, що склалася було знайдено тільки один - досудова реалізація заставного майна.

Челябинское колекторське агентство «Інформаційний захист кредитів» ( Chel-izk.ru ) Співпрацює з низкою банків, що працюють у напрямку автокредитування громадян в Росії. За даними компанії, в 2009 році кількість позичальників, які зазнають фінансових труднощів і бажаючих здати заставні автомобілі для реалізації в рахунок погашення кредитів, перевищило всі немислимі межі. На стоянці агентства вже просто-напросто не вистачало місця для зберігання всього майна. Саме тому було прийнято рішення відкрити в Челябінську «Центр зберігання і реалізації заставного майна».

«Центр зберігання і реалізації заставного майна» займається зберіганням і реалізацією заставного майна, добровільно переданого йому позичальниками банків у зв'язку з неможливістю подальшого виконання кредитних зобов'язань.

На сайті компанії ( Zalog74.ru ) Ви можете ознайомитися з каталогом наявних у продажу заставних автомобілів. Асортимент величезний: від вітчизняної класики за подібною ціною до імпортних вантажівок і машин класу люкс. Всі назви каталогу проходять незалежну оцінку фахівцями з страхових компаній, що гарантує ідеальне співвідношення за параметрами: ціна / якість.

З 1 вересня Zalog74.ru надає і абсолютно нову послугу: «Замовлення автомобіля». Що це таке? Під контролем компанії знаходяться тисячі «боржників», готових здати автомобіль на реалізацію в будь-яку хвилину. Прийняти їх все і відразу у компанії просто немає можливості. Набагато вигідніше взяти на реалізацію саме той автомобіль, для якого вже знайдений потенційний покупець, і саме тому думка і попит клієнтів так важливі.

Керівництво центру сподівається, що кожен клієнт знайде в каталозі саме те, що він так давно шукав і тим самим допоможе комусь уникнути проблем з оплатою кредиторської заборгованості. Взаємодопомога і взаємовигідне співробітництво - пріоритетні напрямки діяльності компанії.

Приклади автомобілів «Центру зберігання і реалізації заставного майна»

Детальніше на Zalog74.ru

ТОВ, «Центр зберігання і реалізації заставного майна».
454074, м Челябінськ, вул. Героїв Танкограда 1а,
Тел .: 8 (351) 776-06-40

Zalog 74. ru ,

Що це таке?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online