Оренда банківського сейфу в Києві - розумне рішення на період відпустки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Оренда банківського сейфу в Києві   стає все більш популярним рішенням для жителів міста, які вирушають у тривалу відпустку Оренда банківського сейфу в Києві стає все більш популярним рішенням для жителів міста, які вирушають у тривалу відпустку. Секрет простий - в умовах підвищеної кримінальної активності любителів чужого, це найнадійніший спосіб утримувати свої документи і цінності в цілості й схоронності.

«АСВІО БАНК», що надає послуги оренди банківських сейфів в Києві, працює для своїх клієнтів 24 години на добу щодня без вихідних і свят за адресою: м Київ, бульвар Дружби Народів, 19.

Хто може забезпечити цілодобову повнофункціональну охорону ваших коштовностей, документів та інших цінних речей? Довірившись «АСВІО БАНК», ви будете спокійно спати - новітні технології дозволяють створити захист, якої немає рівних. Індивідуальні банківські комірки забезпечені електронною системою управління, мають високий рівень безпеки, а також строгий контроль доступу до вмісту кожного осередку. Банк гарантує не тільки збереження майна клієнтів, але також дотримання таємниці вкладу.

Згідно з правилами банку клієнти не можуть залишати для зберігання зброю, наркотичні, отруйні та легкозаймисті речовини, а також предмети, які можуть завдати шкоди самій комірці.

Всі власники індивідуальних банківських сейфів «АСВІО БАНК» отримують видимі переваги, а саме:

  • гарантію безпеки 24 години на добу 7 днів на тиждень;
  • можливість доступу до осередку в будь-який час протягом операційного дня;
  • електронну систему доступу до осередку і особистий замок з ключем;
  • можливість вибору позиції потрібного розміру;
  • спеціальне обладнання для перерахунку і перевірки дійсності грошових купюр, а також можливість скористатися допомогою експертів банку;
  • повну конфіденційність вашої інформації - доступ третіх осіб до вашої індивідуальної комірки можливий виключно за наявності відповідних юридичних документів.

Безпека і конфіденційність вмісту індивідуальних осередків забезпечують сучасні охоронні системи - KovalSystems і Rosengrens, які чітко виконують свої функції в цілодобовому режимі.

Для того щоб оформити оренду індивідуальної банківської комірки, потрібно надати банку деякі документи. Фізичні особи повинні мати при собі документ про посвідчення особи і довідку про присвоєння ідентифікаційного номера. Юридичним особам слід мати відкритий рахунок в ПАТ «АСВІО БАНК».

При підписанні договору потенційний клієнт також оплачує вартість надання послуг в повному обсязі, т. Е. За весь період користування банківською осередком. Крім того, правила банку припускають стягування застави в сумі 800 грн., Який буде повернений клієнтові після закінчення терміну орендного договору. Заставна сума також сплачується в день підписання документів про надання доступу до осередку.

Банківські осередки в Києві розташовані на бульварі Дружби Народів, 19 (відділення «АСВІО БАНК» №1). Саме тут ви зможете орендувати індивідуальні осередки різних розмірів для зберігання особливо цінних речей.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online