квартири | новобудови в Підмосков'ї - Блискавка М

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія «Блискавка-М» була створена в 1992 році. З 1993 року основним видом діяльності компанії є будівництво. Державна ліцензія дозволяє компанії виконувати всі види будівельно-монтажних і ремонтних робіт.

Компанія виробляє роботи із застосуванням сучасних будівельних матеріалів і технологій, що дозволяють не зупиняти основні технологічні процеси виробництва. Організація виконує роботи в стислі терміни відповідно до побажань замовника. При будівництві нами застосовуються сертифіковані сучасні екологічно чисті матеріали.

За час роботи «Блискавка-М» набула статусу надійної і стабільної компанії, яка постійно розвивається і пропонує найкращі умови та відмінні будинку. Якісно виконана робота дає нам можливість з упевненістю продовжувати нашу справу. А клієнти дають позитивні відгуки та рекомендації. За час роботи «Блискавка-М» набула статусу надійної і стабільної компанії, яка постійно розвивається і пропонує найкращі умови та відмінні будинку

Своєчасна і якісна робота висококваліфікованого персоналу, застосування довговічних і екологічно чистих матеріалів, а також комплексний підхід до вирішення будь-яких завдань: економічність, ефективність, довговічність, естетичність і безпеку будівель є запорукою успіху компанії.

З моменту заснування компанія пройшла важкий трудовий шлях від ремонту окремих квартир і офісних приміщень до багатоповерхового будівництва. Всі зароблені компанією гроші вкладаються в власні виробничі потужності, включаючи власний парк будівельної техніки (вантажний і легковий автотранспорт, автомобільних та баштових кранів, землерийної техніки і професійного устаткування). Зі збільшенням обсягу робіт, росла і сама компанія. Однак, це не був звичайний лінійний зростання. Компанія пішла по шляху залучення, як досвідчених фахівців, так і найбільш талановитих випускників провідних університетів Росії, вважаючи, що сплав досвіду і таланту дасть найбільш оптимальний ефект.

За час здійснення будівельної діяльності нашою компанією виконані замовлення в різних районах Підмосков'я, в тому числі на будівництво котеджів "під ключ".

Основними напрямками маркетингової політики забудовника є такі напрямки як: квартири в Підмосков'ї, новобудови в Підмосков'ї.

Своїм клієнтам організація може запропонувати широкий спектр робіт, основними з яких є:

  • земляні;
  • будівельно-монтажні;
  • оздоблювальні;
  • пристрій наружних і внутрішніх інженерних систем;
  • благоустрій.

Протягом 1995-2005 років компанія вела будівництво багатоповерхових цегляно-панельних і монолітних цегляних будинків в містах-супутниках ближнього Підмосков'я загальної площею 107 387 кв.м. В даний час в процесі будівництва компанії знаходиться більше 100 тис.кв.м. житлової площі. Можна привести в приклад новобудови в Залізничному , Зведення багаторівневого житлового будинку в м Електросталь , 2-х секційного будинку в Лобні і інші проекти, з якими Ви можете ознайомитися на нашому сайті.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online