Красногорськ. Портал "Червона Гірка"

  1. Цитата дня (Зоркий покинув Суперлігу) - На сьогоднішній день у мене лежить лист від ХК «Зоркий»,...
  2. Котельня КМЗ інформує ... (Старе місто)
  3. Красногорська тепломережа інформує ... (Райцентр)
  4. Сіті-XXI століття: Відповідь на репортаж Вістей від 13.06
  5. Росія 24: Вирубку в Опалисі зупинити не вдалося (відео)
  6. Царгород: Жителі Красногорська поскаржилися на нескінченний гул літаків
  7. КВ: В окрузі 40 таксофонів, з яких Ростелеком скасував плату за місцеві та міжміські дзвінки
  8. РІА Новини: Колишнього заступника голови Красногорська судитимуть за хабар у 2,8 мільйона рублів
  9. ЦППК: На станції Опалиха для посадки пасажирів відкрилася тимчасова платформа (+ фото)
  10. КРТВ: Самое місце для Пушкіна (відео)
  11. Красногорська тепломережа інформує ... (Теплий бетон)
  12. ProUfu: Як розбагатіли красногорци в Башкирії (в скороченні)
  13. ТК 360: Красногорський коледж підготує фахівців для мережі готелів Hilton
  14. Цитата дня (Про будні ЖКГ)
  15. РІА-ФАН: Знаменитий фотограф Вяткін оцінив оновлений «Зеніт» за 5 тис. Євро
  16. Красногорський водоканал інформує ... (Губайлово)
  17. МінТранс МО: На Волоколамському шосе запустили автоматизовану систему управління світлофорами
  18. Красногорська тепломережа інформує ... (Вокзальна вул.)
  19. Красногорское самоврядування: И вновь продолжается бой!
  20. Жителі Лісовий вулиці скаржаться до Міністерства ЖКГ на результати «благоустрою» дворової території
  21. АртНах: Запрошуємо на відкриття
  22. Красногорський водоканал інформує ... (ВГ Павшино)
  23. Підмосков'ї сьогодні: Будівельники залили бетоном машину жителя Красногорська
  24. На на одній з ділянок Іллінського шосе запустять реверсивний рух
  25. Красногорський водоканал інформує ...
  26. Malcho: Лавка старовини, Домовик і Крісло-кончалка. (+18)
  27. КСОЦ запрошує ...
  28. ДК Підмосков'ї запрошує ...
  29. Malcho: 2 червня в Опалисі запрацюють тимчасові платформи (фото)

Цитата дня (Зоркий покинув Суперлігу)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

- На сьогоднішній день у мене лежить лист від ХК «Зоркий», яке підтверджує участь Красногорський команди в майбутньому сезоні у всеросійських змаганнях серед команд Вищої ліги - На сьогоднішній день у мене лежить лист від ХК «Зоркий», яке підтверджує участь Красногорський команди в майбутньому сезоні у всеросійських змаганнях серед команд Вищої ліги. Виконкомом ФХМР було прийнято рішення розробити календар чемпіонату Росії з хокею з м'ячем у термін з 16 по 30 червня, тобто на початку липня він повинен бути опублікований.

Звичайно, виключати нічого не можна, і, можливо, «Зоркий» за цей час ще встигне передумати і заявитися в Суперлігу, але особисто я в такі чудеса не вірю.

14.06.19 Юрій Молотков, голова комітету з проведення змагань Федерації хокею з м'ячем Росії

ЗИ: За підсумками ігор Суперліги-2018 \ 19 Зоркий зайняв 14-е місце (з 15).

>> Стрічка новин | admin | 15.06.2019 | коментарі? (0)

МЗ: На станції Нахабіно відкриють тимчасову частину платформи

З 15 червня на остановочном пункті Нахабіно Ризького напрямку Московської залізниці приміські поїзди в бік Москви почнуть зупинятися у тимчасовій дерев'яній платформи №2 З 15 червня на остановочном пункті Нахабіно Ризького напрямку Московської залізниці приміські поїзди в бік Москви почнуть зупинятися у тимчасовій дерев'яній платформи №2.

Це необхідно для проведення робіт з реконструкції існуючої інфраструктури зупинкового пункту і дозволить здійснювати посадку і висадку пасажирів без обмежень з усіх вагонів електропоїздів.

джерело .

>> Стрічка новин | admin | 15.06.2019 | коментарі? (0)

Котельня КМЗ інформує ... (Старе місто)

що c 13 ... що c 13.06. по 27.06.2019 року включно буде припинено подачу гарячого водопостачання від Котельні ПАТ «КМЗ» у зв'язку з зупинкою котельні на плановий Профремонт.

Під відключення потрапляють будинки:
вул. Жовтнева - 1, 3, 9
вул. Піонерська - 4, 6, 12, 14, 15, 16
вул. Шкільна - 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20
вул. Річкова 7, 19
вул. Першотравнева 10, 14, 15, 16
вул. Лісова 3, 5, 9

>> Стрічка новин | admin | 15.06.2019 | коментарі? (0)

Красногорська тепломережа інформує ... (Райцентр)

... що з 17.06.2019 по 21.06.2019 включно буде відключено ГВС від ЦТП №8 на будинку Залізнична, 29, 29а, 30, 30а, 31, 31а, 32а, 33, 34а в зв'язку з гідравлічними випробуваннями теплових мереж і плановим Профремонт.

>> Стрічка новин | admin | 15.06.2019 | коментарі? (0)

Сіті-XXI століття: Відповідь на репортаж Вістей від 13.06

продовження теми   Росія 24: Вирубку в Опалисі зупинити не вдалося   від 13 продовження теми Росія 24: Вирубку в Опалисі зупинити не вдалося від 13.06.

Дорогі друзі!

12 червня, ділянка колишнього будинку відпочинку «Опалиха» знову відвідала знімальна група телеканалу «Росія 1». З огляду на, що це вже десятий (!) Сюжет на задану тему (всі попередні будувалися за одним і тим же принципом однозначної підтримки захисників неіснуючого спадщини з ігноруванням будь-якого альтернативного думки), ми можемо очікувати схожого розвитку подій і черговий недостовірності і необ'єктивності подачі матеріалу з твердженнями, що територія є парком (хоча цього статусу у неї не було і досі немає) і звинуваченнями власника ділянки в знищенні культурної спадщини (визнавати об'єкт яким відмовився навіть в рховний суд).

І, так, спостерігаючи за тим, як розвиваються події і вміючи співвідносити одне з іншим і робити висновки, ми продовжуємо стверджувати, що стосовно цієї території і її власника ведеться спланована інформаційна кампанія, яка розпочалася не сьогодні і яка переслідує зовсім чіткі цілі - зберегти територію законсервованої, щоб продовжувати незаконно і безкоштовно користуватися чужою землею.

Сюжет, що вийшов 13 червня, містить мляву і виключно формальну позицію забудовника - в той час як ця сама позиція була детально озвучена репортерам телеканалу як усно, так і письмово. Офіційний запит телеканалу в компанію «Сіті-XXI століття», в якому почала утверджуватися недостовірна інформація, і наш офіційну відповідь телеканалу ми публікуємо тут. Щоб кожен міг співвіднести позицію компанії з тим, що в результаті показав телеканал. Кожен, ознайомившись, може зробити висновки сам. Для нас вони очевидні.

Офіційна відповідь ВГТРК від Сіті-XXI століття в підвалі

>> Стрічка новин | admin | 15.06.2019 | коментарі? (2) / весь текст >>

Росія 24: Вирубку в Опалисі зупинити не вдалося (відео)

У підмосковному Красногорську, незважаючи на рішення Верховного суду і численні протести місцевих жителів, продовжилася вирубка стародавнього парку на місці садиби князя Юсупова У підмосковному Красногорську, незважаючи на рішення Верховного суду і численні протести місцевих жителів, продовжилася вирубка стародавнього парку на місці садиби князя Юсупова.

У березні 2019 року Верховний суд Росії повернув парку охоронний статус, а забудовника зобов'язали відновити збиток, нанесений пам'ятника.

Однак управління культурної спадщини Московської області замість покарання вирішило обрізати кордону садибного парку в три з гаком рази відповідно до плану забудови.

Вести.ru

>> Стрічка новин | admin | 15.06.2019 | коментарі? (1) / весь текст >>

Царгород: Жителі Красногорська поскаржилися на нескінченний гул літаків

Росавіація зараз намагається вирішити питання з масовим потоком скарг від жителів Мітіна і Красногорська Росавіація зараз намагається вирішити питання з масовим потоком скарг від жителів Мітіна і Красногорська. За заявами людей, над їхніми будинками з квітня стали безперервно літати літаки. Депутат Держдуми Геннадій Онищенко, який отримав декілька запитів від громадян по цій проблемі, вже направив депутатські запити до профільних структури.

Представники Онищенко уточнили, що в кінці травня запити направлені в Росспоживнагляд міста Москви, в Росавіації і столичну прокуратуру.

Проблема з шумом виникла через те, що кілька місяців тому були змінені процедури зльоту і заходу на посадку в аеропорт Шереметьєво, при розробці яких не було враховано вплив шуму на території.

До квітня схеми були складені з урахуванням мінімізації впливу шумів на прилеглі території, але при розробці нових схем, змінених для збільшення злітно-посадкових операцій при відкритті третьої злітно-посадкової смуги, не враховувалися варіанти зі зменшенням шумового навантаження на густозаселённие райони.
Не виключено, що це сталося через те, що в розробці нових схем брали участь низькокваліфіковані фахівці, націлені на дотримання інтересів авіакомпанії "Аерофлот" і міжнародного аеропорту Шереметьєво.

При цьому варто нагадати, що за міжнародним законодавством, у разі зміни структури повітряного простору умови життя людей не повинні погіршуватися.

>> Стрічка новин | admin | 15.06.2019 | коментарі? (4) / весь текст >>

КВ: В окрузі 40 таксофонів, з яких Ростелеком скасував плату за місцеві та міжміські дзвінки

З 1 червня 2019 року скасовано плата за міжміські телефонні дзвінки з таксофонів універсальної послуги зв'язку (УУС) З 1 червня 2019 року скасовано плата за міжміські телефонні дзвінки з таксофонів універсальної послуги зв'язку (УУС). Таким чином, тепер з таксофонів можна безкоштовно зателефонувати на будь-які номери фіксованого телефонного мережі в країні, оскільки раніше компанія вже обнулила вартість місцевих і внутрішньозонових телефонних з'єднань.

- Ми послідовно підвищуємо доступність і простоту використання універсальних послуг зв'язку. Тепер користувачі можуть зателефонувати в будь-який населений пункт Росії безкоштовно і без телефонної картки. Можна зателефонувати родичам і друзям, а можна - в лікарню або в міністерство в Москві. Після того як «Ростелеком» скасував плату за місцеві дзвінки, їх трафік виріс в п'ять разів і склав в 2018 році більше 2,5 млн хвилин. - повідомив президент "Ростелекома" Михайло Осіївській.

Умови оплати внутрішньозонових і міжміських дзвінків на номери мобільних мереж зв'язку залишаються без змін.

Адреси розташування універсальних таксофонів на території г.о. Красногорськ:

>> Стрічка новин | admin | 15.06.2019 | коментарі? (0) / весь текст >>

РІА Новини: Колишнього заступника голови Красногорська судитимуть за хабар у 2,8 мільйона рублів

Передано до суду справу колишнього заступника глави адміністрації Красногорська про хабарі в 2,8 мільйона рублів за махінації із земельною ділянкою Передано до суду справу колишнього заступника глави адміністрації Красногорська про хабарі в 2,8 мільйона рублів за махінації із земельною ділянкою.

Заступника голови адміністрації Красногорська по земельно-майнових відносин Дмитра Феоктистова затримали восени минулого року. Також був затриманий директор агентства нерухомості, який, за версією слідства, виконував роль посередника при передачі хабара.

Виступив в ролі посередника юрист уклав досудову угоду зі слідством, його кримінальну справу було виділено в окреме провадження.

Слідством встановлено, що 30 жовтня 2018 року генеральний директор комерційної фірми передав заступнику голови адміністрації Красногорська через посередника хабар у розмірі 2,8 мільйона рублів за нерозірвання договору оренди земельної ділянки та зміна виду дозволеного використання цієї земельної ділянки для зменшення орендної плати.

Передача грошей відбувалася під контролем правоохоронців, яким про незаконні дії чиновника повідомив комерсант. Після отримання грошових коштів посередник був затриманий, а потім - і заступник глави міського округу. джерело .

ЗИ: Доморослі конспірології стверджують, що цілили то в Радію, але не встигли ... Брешуть звичайно ...

>> Стрічка новин | admin | 15.06.2019 | коментарі? (1)

ЦППК: На станції Опалиха для посадки пасажирів відкрилася тимчасова платформа (+ фото)

З сьогоднішнього дня (10 З сьогоднішнього дня (10.06.19) приміські поїзди Ризького напрямки, які виконують рейси в бік Москви, почали зупинятися на остановочном пункті Опалиха для посадки і висадки пасажирів у тимчасовій дерев'яній платформи №2.

Тимчасова платформа дозволяє пасажирам користуватися приміським залізничним сполученням на період реконструкції пасажирської інфраструктури станції.

В даний час тривають роботи з будівництва тимчасової платформи №1, у якій стануть зупинятися поїзди у напрямку з Москви.

>> Стрічка новин | admin | 10.06.2019 | коментарі? (0) / весь текст >>

КРТВ: Самое місце для Пушкіна (відео)

2 метра у висоту, масою 2 тонни - пам'ятник рукотворний до 220-річчя поета, письменника, казкаря і драматурга Олександра Пушкіна відкривають заново в Красногорську 2 метра у висоту, масою 2 тонни - пам'ятник рукотворний до 220-річчя поета, письменника, казкаря і драматурга Олександра Пушкіна відкривають заново в Красногорську. Тепер він розташувався в читацькому сквері біля міської бібліотеки.

Раніше, з 1959 року статуя (скульптор - М.С. Альтшулер) знаходилося на вул. Поштовій, в місці не надто людному. Не одне десятиліття велися обговорення перенесення скульптури. І ось тепер, за рішенням адміністрації округу, образ класика буде прикрашати центр міста.

«Таке відчуття, що він був тут завжди», - сказав краєзнавець Олександр Варламов.

ЗИ: У репортажі історія і деякі невідомі факти з життя пам'ятника. І так, Олександре Сергійовичу ідеально вписався в бібліотечний сквер.

>> КрТв | admin | 08.06.2019 | коментарі? (0) / весь текст >>

Красногорська тепломережа інформує ... (Теплий бетон)

... що запуск Котельні №19 переноситься на невизначений термін, у зв'язку зі значним обсягом непередбачених ремонтних робіт. Дата готовності до запуску буде повідомлена негайно.

Інформація для будинків: Оптичний провулок, 1, 3, 3/1, 4, 5, 5/1, 6, 7, 7/1, 8 ( Детальніше )

>> Стрічка новин | admin | 08.06.2019 | коментарі? (0)

ProUfu: Як розбагатіли красногорци в Башкирії (в скороченні)

Чи не в крайній термін були опубліковані відомості про доходи членів уряду і Адміністрації Глави РБ Чи не в крайній термін були опубліковані відомості про доходи членів уряду і Адміністрації Глави РБ. З них випливає, що переїзд до Башкирії благотворно позначилася на сімейному бюджеті Красногорський частини команди Радію Хабірова.

Значно збільшився в Башкирії гаманець родини віце-прем'єра Раифа Абдрахимове (колишній Красногорський віце-мер). Якщо в 2017 році заробив 1,4 млн рублів, то в минулому році його дохід склав уже 10,2 млн рублів. Дохід його дружини з 4,3 млн стрибнув до 35,6 млн рублів.

Додав у зарплаті й інший віце-прем'єр Михайло Кірєєв. Його дохід склав 2,3 млн рублів. Дружина пана Кірєєва підняла свій дохід майже в два рази - до 1,6 млн рублів.

Чи не опубліковані відомості про доходи голови КСП РБ Костянтина Шагімуратова. Головний аудитор Башкирії раніше в Красногорську очолював територіальну виборчу комісію.

- Я подавав декларацію у якості претендента на пост голови КСП РБ, тому вона не публікується. Але мій дохід за минулий рік в якості голови ТВК Красногорська можна порівняти з доходами аудиторів - в межах 2,5-2,9 млн рублів, - пояснив Костянтин Шагімуратов.

Головні піарники Радію Хабірова Ростислав Мурзагулов і Олена Прочаковская не зобов'язані розкривати дані про доходи та майно, так як числяться в республіканському ВАТ «Башинформ» і формально не вважаються державними службовцями. Проте, за чутками, перший отримує більше 800 тис. Рублів на місяць, а пані Прочаковская - близько 345 тис. Рублів. джерело .

>> Стрічка новин | admin | 08.06.2019 | коментарі? (0)

ТК 360: Красногорський коледж підготує фахівців для мережі готелів Hilton

Фахівців у сфері готельного сервісу готуватимуть в Красногорську Фахівців у сфері готельного сервісу готуватимуть в Красногорську. Відповідну угоду підписали губернатор Московської області Андрій Воробйов і генеральний керуючий Hilton Worldwide в Росії Тім Еттельт.

У міському окрузі Красногорськ почнеться підготовка кадрів за спеціальністю «Готельне господарство». На базі Красногорського коледжу створять три лабораторії з сучасним обладнанням. Студенти будуть вивчати готельне гостинність, адміністрування готелі, підготовку покоївок.

У проект планується інвестувати 20 мільйонів рублів. Термін реалізації - III квартал 2025 року. джерело .

ЗИ: 6 років на підготовку бази під навчання "готельного бізнесу" ???? Так за цей час пару-трійку Хіллтонов на базі коледжу побудувати можна ....

>> Стрічка новин | admin | 08.06.2019 | коментарі? (0)

Цитата дня (Про будні ЖКГ)

У МУП «РСП» також змінилося більше десяти директорів У МУП «РСП» також змінилося більше десяти директорів. В даний час в Арбітражному суді перебуває справа банкрутство МУП «РСП».

Тепер же, на зміну МУП «РСП» Адміністрація намагається привести чергову муніципальну компанію МБУ «КГС».
Цікавий факт: одним з керівників МБУ «КГС» є Козлова О.І., чия керуюча компанія «Авангард» накопичила величезний борг і відмовилася від управління своїми будинками. В даний час вдома КК «Авангард» виставлені на конкурс.

04.06.19 Прес-служба ГО ДЕЗ. Маніпуляції з реєстром МКД .

>> Стрічка новин | admin | 04.06.2019 | коментарі? (0)

РІА-ФАН: Знаменитий фотограф Вяткін оцінив оновлений «Зеніт» за 5 тис. Євро

Знаменитий російський фотожурналіст Володимир Вяткін впевнений, що у оновлених фотоапаратів «Зеніт» є майбутнє Знаменитий російський фотожурналіст Володимир Вяткін впевнений, що у оновлених фотоапаратів «Зеніт» є майбутнє.

Про старт продажів модернізованих легендарних фотоапаратів в Росії повідомила прес-служба холдингу «Швабе». Сам пристрій було представлено восени 2018 року на найбільшій міжнародній виставці в області фотоіндустрії Photokina.

На думку генерального директора входить в холдинг Красногорського заводу імені Звєрєва Вадима Калюгіна, початок продажів оновленого пристрою можна вважати «принципово новим витком в історії всього бренду».

«Ми отримали багато замовлень, і практично вся перша партія знайшла своїх покупців. Тому вже зараз можна говорити про успішність спільного проекту з відродження легендарного вітчизняного бренду », - сказав у свою чергу виконавчий директор РОСТЕХ Олег Євтушенко.

Сам фотоапарат в своєму розпорядженні цифрову далекомірної камерою Zenit M, яка розроблялася на основі інноваційної та універсальної камери Leica M.

>> Стрічка новин | admin | 04.06.2019 | коментарі? (1) / весь текст >>

Красногорський водоканал інформує ... (Губайлово)

... що в зв'язку з усуненням витоку на водогоні за адресою вул.Леніна, будинок 27 04.06.2019 з 09:00 до закінчення робіт буде відключено ХВП на будинку Леніна, 29, 31, 33 і ЦТП №21, відключено ГВС на будинку Леніна, 23, 27, 29, 31, 33.

>> Стрічка новин | admin | 03.06.2019 | коментарі? (0)

МінТранс МО: На Волоколамському шосе запустили автоматизовану систему управління світлофорами

На Волоколамському шосе на ділянках від вулиці Річкова до вулиці Світлій в пілотному режимі працює автоматизована система управління дорожнім рухом, яка включає 13 світлофорних об'єктів: в залежності від труднощів руху перемикають режими роботи світлофорів в ранкові та вечірні години пік, а також у вихідні дні На Волоколамському шосе на ділянках від вулиці Річкова до вулиці Світлій в пілотному режимі працює автоматизована система управління дорожнім рухом, яка включає 13 світлофорних об'єктів: в залежності від труднощів руху перемикають режими роботи світлофорів в ранкові та вечірні години пік, а також у вихідні дні.

Робота проводиться переважно вранці і ввечері - в моменти інтенсивного руху. Контролюють ситуацію також в денний час, включають режим «Зеленої хвилі» і розвантажують проблемні ділянки. За оцінками експертів, час проїзду на даній ділянці скоротилося на 30%.

У 2019 на ділянках Волоколамського шосе в Красногорську, Істрі і на перетині дороги з А-107 (ММК) запустять інтелектуальну транспортну систему (ІТС) - «Розумна дорога». У перспективі планується її інтегрувати з ІТС міста Москви. джерело .

>> Стрічка новин | admin | 02.06.2019 | коментарі? (0)

Красногорська тепломережа інформує ... (Вокзальна вул.)

... що з 03.06.2019 по 16.06.2019 року включно буде припинено подачу ГВП від ЦТП-22 (Бецема), тому що ЦТП буде зупинена на гідравлічні випробування теплових мереж і плановий Профремонт.

>> Стрічка новин | admin | 29.05.2019 | коментарі? (0)

Красногорское самоврядування: И вновь продолжается бой!

Дорогі друзі і сусіди Дорогі друзі і сусіди.

З сумом і обуренням повідомляємо про майбутній найближчим часом другому сезоні боротьби за Парк Садиби Опалиха-Олексіївське. Так. Знову.

Мабуть ГУКНМО, порушуючи не тільки відповідне законодавство і власні регламенти, а й рішення Верховного суду, вважає справою честі і своїм громадянським обов'язком, відмахатися від думки жителів і всіма можливими і неможливими способами не ставити Парк на державну охорону, щоб забезпечити забудовнику Сіті-21век реалізацію його будівельних хотелок, остаточно втопивши власну репутацію.

23 травня за три хвилини до закінчення робочого дня, на сайті ГУКН МО з'явилася ця " принадність "У вигляді встановлення меж виявленого об'єкту культурної спадщини, які, мало того, що нічим не обгрунтовані, але і, о диво! Збігаються з межами, які рік тому" нарізав "забудовник.

>> Стрічка новин | admin | 29.05.2019 | коментарі? (1) / весь текст >>

Жителі Лісовий вулиці скаржаться до Міністерства ЖКГ на результати «благоустрою» дворової території

У минулому році були впорядковані відразу кілька десятків дворів в Красногорську У минулому році були впорядковані відразу кілька десятків дворів в Красногорську. Виявилося, далеко не всі жителі залишилися задоволені проведеними роботами.

Так, жителі відразу 5 будинків (Центральний проїзд д. 1, буд.2, Лісова д. 10, д.12, д.14), що мають загальний двір, направив в Прокуратуру і Міністерство ЖКГ скаргу на проведене благоустрій.

Під колективною скаргою до Міністерства ЖКГ підписалися понад 150 осіб (від Адміністратора: в наявності, але вирішив не викладати).

Так, в листі вказані такі факти як:

>> стрічка новин | admin | 29.05.2019 | коментарі? (2) / весь текст >>

АртНах: Запрошуємо на відкриття

Запрошуємо всіх на унікальну подію в історії Московської області - відкриття першого Арт-кластера (Сучасного Будинку культури) Запрошуємо всіх на унікальну подію в історії Московської області - відкриття першого Арт-кластера (Сучасного Будинку культури).

1 червня 2019 року. 11.00 Нахабіно, вул. Панфілова, д.24Б
У Програмі:
- виставка картин і прикладного мистецтва Романа Соломатіна / Григорія Гудкова / Ігоря Рослякова;
- творчий перформанс;
- створення Арт об'єктів на ваших очах;
- стріт арт;
- благодійний аукціон;
- відкриття музею цікавого ЗДОРОВ'Я;
- різні майстер-класи та багато іншого ...
Кульмінацією свята стане Концерт від артистів Яндекс.Музика: KINA / Nice Davis / Lartey Mike / La L
ЗИ: "Нахабінскій андеграунд" - це ... раптово, чорт забирай!

>> стрічка новин | admin | 29.05.2019 | коментарі? (0)

Красногорський водоканал інформує ... (ВГ Павшино)

... що в зв'язку з промиванням і хлоруванням на ВЗП "Військове містечко Павшино", з 29.05.2019 р по 11.06.2019 р вода в в / г Павшино буде подаватися із залишковим запахом хлору. Воду рекомендується кип'ятити.

>> стрічка новин | admin | 28.05.2019 | коментарі? (0)

Підмосков'ї сьогодні: Будівельники залили бетоном машину жителя Красногорська

Будівельники-роззяви випадково залили бетоном припарковані біля будівництва машини красногорцев Будівельники-роззяви випадково залили бетоном припарковані біля будівництва машини красногорцев. Власнику однієї з машин доведеться довго відновлювати свою «ластівку».

Інцидент стався на Центральному проїзді (Брущатий селище), де будується житловий будинок. За інформацією від очевидців події, будівельники випадково скинули з висоти величезну купу рідкого бетону, який згодом потрапив на припарковані біля об'єкта іномарки.

«Бачив, що найбільше постраждали три іномарки. Власнику Chevrolet Cruze пощастило найменше. Вся машина виявилася в бетоні, який за лічені хвилини затвердів на кузові. Окрім цього, розчин розбив скло і потрапив в салон », - розповів місцевий житель Віталій Л.

джерело .

>> стрічка новин | admin | 28.05.2019 | коментарі? (4)

На на одній з ділянок Іллінського шосе запустять реверсивний рух

У тестовому режимі реверсивний рух буде введено в ранкові години пік в районі проведення ремонтних робіт на Іллінському шосе У тестовому режимі реверсивний рух буде введено в ранкові години пік в районі проведення ремонтних робіт на Іллінському шосе.
З 7:00 до 10:00 на ділянці від вул. Поштовій до регульованого пішохідного переходу буде організована додаткова смуга для руху в бік Новоризького шосе.

Також зміниться режим роботи світлофорів на перетині Волоколамського і Пенягінского шосе.

Ці заходи дозволять знизити транспортну напруженість в місці проведення ремонтних робіт.

Нагадаємо, на даній ділянці ведеться облаштування зливової каналізації. Основна частина будівельно-монтажних робіт завершиться протягом місяця. Приносимо вибачення за тимчасові незручності. джерело .

>> стрічка новин | admin | 28.05.2019 | коментарі? (0)

Красногорський водоканал інформує ...

Шановні жителі Шановні жителі!

Доводимо до вашого відома, що у зв'язку з несвоєчасною передачею ТОВ КК «Житловий трест і К» даних для нарахування оплати послуг холодного водопостачання та водовідведення, перехід на прямі договори з ПАТ «ВОДОКАНАЛ» переноситься.

Про дату переходу буде повідомлено додатково.

>> стрічка новин | admin | 28.05.2019 | коментарі? (6)

Malcho: Лавка старовини, Домовик і Крісло-кончалка. (+18)

від Адміністратора: Спочатку планували цей пост для Купи-продай від Адміністратора: Спочатку планували цей пост для "Купи-продай". А потім подумали: а чому б і ні, тема цікава - не черговий шиномонтаж ...
Одного разу весною, в час небувалого спекотного занепаду, у Красногорську, на Іванівських ставках з'явилися два громадянина. І якщо ви подумали, що хотів переписати «Майстра і Маргариту» (так, простить мене Булгаков) щодо Красногорська, то ... так ... хотів, і що?

Все почалося давним-давно, коли антикварний магазинчик на Іллінському шосе знесли.

Людина в Росії повинен мати якесь хобі, інакше він просто рехнётся. У мене залишився хобі - бродити ось по таких місцях. А про Іванівський ставки я не набрехав. Зустрілися ми з одним громадянином і посильно вилили один одному тугу по Африці, пожираючи морозиво (сьогодні + 27С), і по СРСР. Тут же виникла картинка, що я десь бачив назву, відповідне за настроєм. Ну дик, кінець села Анніно на повороті в Смарагдові Пагорби! Так шо, «погнали наші міських»?

Погнали!

>> стрічка новин | admin | 28.05.2019 | коментарі? (5) / весь текст >>

КСОЦ запрошує ...

Дорогі батьки Дорогі батьки!

Запрошуємо Ваших дітей провести літо з користю для здоров'я!

На базі АУ "КСОЦ" організована фізкультурно-оздоровчий майданчик в період шкільних літніх канікул з 03.06.2019 по 30.08.2019г.

Години роботи ФОП:

ФОП-1 з 09.00 по 12.30;
ФОП-2 з 14.00 по 17.30.

Запрошуємо дітей від 6 (діти, які восени йдуть в 1 клас) до 14 років!

>> стрічка новин | admin | 26.05.2019 | коментарі? (0) / весь текст >>

ДК Підмосков'ї запрошує ...

29 травня (середа) 19 29 травня (середа) 19.30.

У цьому році одна з найпопулярніших і затребуваних виконавиць жанру міський романс відзначає ювілей і запрошує всіх шанувальників на унікальний концерт. Небувалі за душевної глибині пісні, можна буде почути, як добре відомі, так і нові композиції Любові Успенської.

Вартість квитків 1200 - 3000 рублів

>> стрічка новин | admin | 26.05.2019 | коментарі? (0)

Malcho: 2 червня в Опалисі запрацюють тимчасові платформи (фото)

Тривають роботи з реконструкції платформи «Опалиха» Тривають роботи з реконструкції платформи «Опалиха».

З 26 травня на остановочном пункті почнеться перенесення турнікетів в нові тимчасові павільйони. Очікується, що самі тимчасові платформи запрацюють у неділю 2-го червня.

Нагадаємо, що проект реконструкції передбачає заміну двох старих приміських платформ на одну острівного типу, де з кожного боку зупинятимуться потяги. Також в «Опалисі» встановлять пішохідний міст типу конкорс, оснащений ескалаторами, ліфтами і навігацією для людей з вадами зору.

>> стрічка новин | admin | 26.05.2019 | коментарі? (1) / весь текст >>


Коментарі?
Коментарі?
Коментарі?
Коментарі?
Коментарі?
Коментарі?
Коментарі?
Коментарі?
Коментарі?
Коментарі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online