Взяти кредит пенсіонерам в Россельхозбанке

  1. Умови кредиту для пенсіонерів в Россельхозбанке
  2. Що слід пам'ятати

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Серед російських громадян неухильно зростає популярність такої послуги, як кредитування. За допомогою кредитів люди купують для себе цінні речі, будують житло, оплачують освіту і лікування. Кожна банківська установа має власні правила і обмеження по видачі позик, нерідко стосуються осіб, які досягли пенсійного віку.

Керівництво Россельхозбанка прийняло рішення про розширення наявних можливостей, в цьому банку тепер діють кредитні програми, розраховані саме на літніх людей. Навіть в солідному віці людина напевно має якісь бажання і потреби, він прагне побачити нові місця або належним чином відремонтувати квартиру. Тому кредити, надані Россельхозбанком пенсіонерам, є в даний час вкрай актуальними.

До речі, навіть якщо ви не досягли пенсійного віку, подати онлайн заявку на кредит готівкою в Россельхозбанк ви можете в будь-який час.

Серед російських громадян неухильно зростає популярність такої послуги, як кредитування

Кредит для пенсіонерів від Россельхозбанка

Введенню подібних програм сприяв цілий ряд факторів, в тому числі наявність у цій категорії населення стабільного, нехай і не дуже великого доходу, а також певної нерухомості.

Умови кредиту для пенсіонерів в Россельхозбанке

Для людей пенсійного віку в Россельхозбанке створені досить лояльні і зручні умови для отримання позикових коштів. Їм пропонується кредит «Пенсійний» на невідкладні потреби без підтвердження цільового використання кредитних коштів. Давайте розглянемо умови кредиту для пенсіонерів в Россельхозбанке, а також максимально можливу суму позики.

Кредит пенсійний:

1

Сума кредиту: до 500 000 рублів;

2

Відсоткова ставка: від 17,5% в рублях. У разі перерахування пенсії на рахунок в Банку - від 16%;

3

Термін кредиту: до 7 років;

4

Документи: паспорт РФ з відміткою про реєстрацію, документ, що підтверджує фінансовий стан позичальника;

5

Вік на момент повернення кредиту за договором не більше 75 років;

6

Можливість обліку доходу Созаёмщіков при розрахунку розміру кредиту;

7

Термін розгляду кредиту: до 5 робочих днів з моменту надання повного комплекту документів;

8

Отримати кредит можна протягом 45 календарних днів з дати прийняття Банком позитивного рішення про надання кредиту.

Пенсіонеру, який бажає взяти подібний кредит в Россельхозбанке, слід надати довідку про доходи, на підставі якої і буде визначатися розмір можливої ​​позики. Заявка розглядається зазвичай протягом п'яти діб. Крім обов'язкових довідок про пенсії за віком або по інвалідності громадянину, для отримання кредиту, слід мати при собі паспорт, відповідну заповнену анкету та інші документи, зазначені в договорі.

Важливою умовою для видачі такої позики є також страхування життя і здоров'я потенційного позичальника, причому сума можливої ​​компенсації за страховкою не повинна бути більше суми кредиту. Перевищення може становити максимум 10%. Пенсіонер має право не вдаватися до страховки, але в цьому випадку йому доведеться надати заставу, то є певна матеріальне забезпечення.

Що слід пам'ятати

Кредити для пенсіонерів від Россельхозбанка, повністю державного банку, є досить корисною послугою, однак не слід думати, що з їх допомогою вирішаться будь-які фінансові труднощі. Пенсіонеру необхідно пам'ятати про те, що кредитний договір відноситься до категорії серйозних зобов'язань. Позичальникові слід не тільки уважно ознайомитися з усіма умовами отримання позики, а й ретельно зважити всі позитивні і негативні складові такого рішення. Літня людина зобов'язаний враховувати, що йому в будь-якому випадку доведеться повертати взятий позику, що не так просто здійснити при не надто значною пенсії. Оформлення кредиту особою, яка досягла пенсійного віку, має бути свідомим і повністю продуманим кроком, щоб уникнути в подальшому вкрай негативних наслідків.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online