Умови іпотеки ВТБ Банку Москви процентні ставки в 2017 році

  1. Основні умови іпотеки
  2. Іпотечний калькулятор Банку Москви
  3. Як взяти іпотечний кредит і які вимоги до позичальників

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Позиціонують себе як знавці в іпотеці ВТБ Банк Москви за умовами та процентними ставками знаходиться приблизно на рівні пропозицій інших фінансових установ. Давайте детально розберемося, чому варто звернути увагу на цей продукт, розрахуємо на іпотечному калькуляторі суму щомісячного платежу і ознайомитися з вимогами до позичальників.

Основні умови іпотеки

Головний показник вигідності іпотечного кредиту - розмір процентної ставки. За умовами Банку Москви її значення встановлюється на базових 10% річних і вже від цього показника може змінюватися в бік збільшення або зменшення. Зменшити відсоток по іпотеці можна в разі якщо ви ставитеся до пільгових категорій клієнтів: -0,3% якщо ви отримуєте заробітну плату в Банку Москви або працюєте лікарем, учителем або держслужбовцем (тобто співробітники бюджетної сфери), а якщо ви бюджетники з зарплатних проектом у фінансовій установі, то можете розраховувати на -0,5% від базової процентної ставки. Також на 0,5% знижується процентна ставка по іпотеці банку в разі покупки квартири у вже побудованому будинку (або на вторинному ринку) площею понад 65 м2. Відмова від добровільного страхування життя збільшує базовий показник на + 1% річних.

Всі умови Банку Москви:

Страхування життя і працездатності позичальника є добровільним, але за умови відмови від нього збільшується відсоток по іпотеці в Банку Москви. Обов'язковою є оформлення страховки від пошкоджень і знищення нерухомості, що купується, а також страхування титулу (від втрати прав власності на житло). Фахівці фінансової організації нададуть список акредитованих страхових компаній, які відповідаю всім вимогам.

У ВТБ Банку Москви розроблена спеціальна програма «Проста іпотека», що дозволяє оформити іпотечний кредит без підтвердження доходу по 2 основним документам. Для укладення угоди знадобиться тільки паспорт і СНІЛС, але не є і деякі обмеження. За умовами програм спрощеної іпотеки Москви процентна ставка зростає на 0,7% річних і мінімальний початковий внесок повинен становити 40% від нерухомості, що купується. Причому в якості першого внеску використання материнського капіталу заборонено.

Для збільшення суми іпотеки можна залучати поручителів. Як співпозичальників можуть виступати родичі. Подавати документи в Банк Москви вони повинні такі ж, як і основний позичальник. Обов'язковою поручителем виступає законно зареєстрований чоловік або дружина. Винятком може стати наявність укладеного шлюбного договору.

Іпотечний калькулятор Банку Москви

Ви можете розрахувати на іпотечному калькуляторі суму щомісячного платежу по іпотеці Банку Москви на калькуляторі іпотечного кредиту. Для цього внесіть дані в поля нижче: процентна ставка з урахуванням інтересів усіх впливають на неї факторів, розмір кредиту за вирахуванням початкового внеску і термін кредитування. Спосіб платежів вибирайте аннуїтетний, так як погашення іпотеки в Москві відбувається рівними частинами (за винятком першого і останнього перекладу).

Іпотечний калькулятор розміщений для здійснення розрахунку тільки в ознайомлювальних цілях. Остаточну процентну ставку і всі умови іпотеки може сказати тільки кредитний фахівець ВТБ Банку Москви після аналізу всіх документів і даних позичальника.

За розрахунок на іпотечному калькуляторі спасибі сайту calcus

Як взяти іпотечний кредит і які вимоги до позичальників

Перед подачею заявки на іпотеку рекомендуємо ознайомитися з вимогами Банку Москви до позичальників:

Для оформлення іпотеки ви повинні заповнити онлайн заявку на офіційному сайті Банку Москви. Для озвучування відповіді з вами зв'яжеться фахівець фінансової установи. За умови попереднього позитивного рішення призначається зустріч в найближчому іпотечному центрі на зручно час. На зустріч візьміть з собою всі необхідні документи зі списку нижче. Розгляд документації займає від 1 до 5 робочих днів (за програмою «Простий іпотеки» до 24 годин).

Список необхідних документів:

  1. Паспорт громадянина РФ або будь-якого іншого держави (з документами, що підтверджують законність перебування на території РФ).
  2. В якості другого документа можна надати СНІЛС, водійське посвідчення, службовий пропуск і т.д.
  3. Чоловікам до 27 років обов'язково військовий квиток з відміткою про проходження строкової військової служби або підтвердження того, що він не підлягає службі в армії.
  4. Копія кожної заповненої сторінки трудової книжки з підтвердженням роботодавця.
  5. Довідка про доходи з місця роботи з вільної формі або 2-ПДФО за останній рік з щомісячною розбивкою або за час фактичної роботи.
  6. У разі необхідності такі документи, як диплом про освіту, витяг з рахунками з банку, свідоцтва про шлюб і народження дітей і т.д.

Після підтвердження видачі іпотеки воно дійсно протягом 4 місяців. За цей час ви підбираєте квартиру (якщо ще цього не зробили) і збираєте всю документацію по ній. Після подаєте зібраний пакет іпотечному фахівця в Банк Москви для перевірки юридичної чистоти. Для оцінки нерухомості можна скористатися послугами пропонованих компаній. Далі відбувається підписання договору і перерахування кредитних грошей продавцеві житла.

Процентні ставки по іпотеки та додаткові умови в Банку Москви нічим особливо не виділяються в порівнянні з конкурентами і знаходяться приблизно на тому ж рівні. Перевагою є те, що фінансова установа входить у велику групу ВТБ, а значить можна говорити про надійність. Але перед подачею заявки рекомендуємо ознайомити з іншими пропозиціями на ринку, розрахувати суму платежу на іпотечному калькуляторі і вибрати найбільш вигідний варіант.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online