Тимчасова реєстрація в регіоні. Як взяти кредит?

  1. Хто для банку переважніше в якості клієнта?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо виникла потреба взяти кредит, то кожного потенційного позичальника знадобиться як мінімум паспорт

Якщо виникла потреба взяти кредит, то кожного потенційного позичальника знадобиться як мінімум паспорт. Дані про прописку зажадає будь-який банк, а також будь-яка інша фінансова установа, що займається видачею в борг готівки. МФО, наприклад, зовсім не виняток.

В даний момент неможливість оформити реєстрацію або ж «неправильність» можуть стати причиною відмови на прохання про кредит. І це не дивно! Адже постійна реєстрація надає певні гарантії банку, підвищує довіру до клієнта.

Хто для банку переважніше в якості клієнта?

Для всіх фінансових установ клієнт з бездоганною пропискою на постійній основі краще, ніж ті громадяни, у яких прописка тимчасова або відсутній зовсім з деяких причин. Така ситуація може виникнути і у благонадійного платника. Наприклад, у разі продажу квартири чоловік виписується з неї, а для реєстрації за новою адресою потрібен певний час. У цей період, в офіційному сенсі, людина ніде не проживає, і отримати позитивну відповідь на заявку про позику буде не реально. Банк не зможе схвалити її навіть для постійних клієнтів з хорошою кредитною історією.

Перевагу постійній реєстрації потенційних клієнтів цілком обгрунтовано. Якщо позичальник перестає оплачувати свій кредит, то маса зусиль потрібно для його пошуку, а проживання громадянина за певною адресою є гарантією на повернення банківських коштів.

Далеко не кожен банк готовий співпрацювати з клієнтами, що мають тимчасову прописку. За даними на 2014 рік, тільки 2/3 фінансових установ розглядають можливість отримання кредиту особами з такою реєстрацією. Але навіть в цьому випадку існує обов'язкова умова - клієнт повинен проживати в тому регіоні, де є представництво банку, що видає кредит. Це обумовлено величезною географією Росії, в кожному куточку якої практично неможливо відкрити філію невеликим банкам. Тому вимога мати тимчасову реєстрацію саме в тому місці, де є представництво фінансової установи, цілком логічно.

Постійна і тимчасова позначки і про реєстрацію мають суттєві відмінності. Перший варіант являє собою штамп в паспорті, а другий - це окремий вкладиш, оформлений за зразком. Якщо громадянин проживає більше 90 днів в місці, яке зазначено у нього в документі, він зобов'язаний отримати свідоцтво про непостійній прописку.

Якщо громадянин проживає більше 90 днів в місці, яке зазначено у нього в документі, він зобов'язаний отримати свідоцтво про непостійній прописку

Тимчасова реєстрація дає право на медичні обслуговування - оформлення поліса, а також підвищує шанси на офіційне працевлаштування. Така робота може служити свого роду альтернативним рішенням для банку, якщо немає постійної прописки у майбутнього позичальника, офіційне працевлаштування підвищує рівень надійності позичальника.

У Росії досить поширено явище наявності постійної і тимчасової прописки одночасно. Часто зустрічаються випадки, в яких особи орендують житло за місцем своєї роботи, а прописані абсолютно в іншому місті.

Навіть маючи тимчасову прописку, клієнт банку має непрізрачную можливість отримати кредит в банку, звичайно, при цьому є і ряд певних обмежень.

Щоб шанс отримати кредитні кошти був вище, варто звертатися в крупні банки, які мають широку мережу філій на багатьох регіонах РФ. Серед таких фінансових установ, які охоплюють значні території, знаходяться Сбербанк, а також ВТБ24, популярний Газпромбанк, фінустанова Русский стандарт, в цьому ж списку і Альфа-Банк, Хоум Кредит. Про те, чим порадує позичальників Хоум Кредит , Чим порадує Газпромбанк , Ви можете прочитати на сторінках нашого ресурсу.

Також важливо співробітництво потенційного позичальника з банком. Для постійних клієнтів з відкритим зарплатних або поточним рахунком, є спеціальні пропозиції. Вкладнику буде набагато простіше отримати кредитні кошти, навіть маючи тимчасову реєстрацію.

Важливу роль зіграє і наявність постійного місця роботи або ліквідного майна у власності потенційного позичальника.

Отже, для отримання кредиту з тимчасовою пропискою потенційному позичальникові краще мати:

  1. рахунок або вклад у банку;
  2. постійне місце роботи;
  3. ліквідне майно;
  4. хорошу кредитну історію;
  5. поручителя з реєстрацією постійного типу.

Якщо у клієнта дотримані один або декілька з перерахованих вище пунктів, то його шанс отримати кредит з тимчасовою реєстрацією набагато вище.

Умови для таких клієнтів, як правило, банки залишають незмінними. Хоча деякі фінансові установи знижують максимальний період виплат до закінчення терміну актуальності реєстрації тимчасового типу. У матеріалі «Все про скоринг платоспроможності приватних осіб» ви можете знайти інформацію про те, як банки відсівають неблагонадійних клієнтів в своєму прагненні вибрати кращих кандидатів на оформлення позики.

Примітно, що неможливість тимчасово прописатися може не збентежити окремі банки для видачі кредиту, але якщо в паспорті немає штампа, то отримати позику буде неможливо. Тому для всіх бажаючих отримати кредит обов'язкова умова будь-якого банку - наявність постійної прописки, не залежно від існування тимчасової реєстрації.

Деякі банки, які пропонують кредити особам, з тимчасовою пропискою.

  • Банк Москви. Для клієнтів, які отримують зарплату на рахунок в Банку Москви, не існує обмежень за пропискою. Такий клієнт може оформити позику в будь-якому відділенні, без прив'язки до місця проживання і роботи.

    У разі якщо потенційний позичальник не є користувачем зарплатного рахунку даного банку, він може отримати кредит. Для цього потрібно звернутися у відділення за місцем постійної або тимчасової прописки.

    Для всіх клієнтів Банк Москви пропонує суму кредиту від 100 тисяч до 3 мільйонів рублів. Термін виплати кредитних коштів від півроку до шістдесяти місяців, процентна ставка складає 21,9 - 33,9% річних і залежить від суми і категорії позичальника.

  • Ощадбанк Росії.

    Для бажаючих отримати кредит в Ощадбанку, але не мають постійного штампа в паспорті, розроблені дуже строгі вимоги. Звичайно, є обов'язкова умова - наявність штампа в основному російському документі і свідоцтво про тимчасову реєстрацію. Також існує правило, яке не дозволяє брати кредит на термін більший, ніж строк дії неосновної прописки. Але клієнти, які отримують заробітну плату або пенсію на карткові рахунки Ощадбанку, звільняються від цього обмеження.

    Підтвердження доходу і офіційне працевлаштування - обов'язкові пункти, без яких ні одному клієнту кошти не видаються. Умови для всіх позичальників однакові. Сума обмежена 1,5 мільйонами рублів, при цьому максимально допустимий термін - 5 років, а річні відсотки становлять від 20 до 35,5.

  • Росбанк.

    Пред'являються вимоги до потенційного позичальника, що не проживає за адресою постійної реєстрації, відрізняються лише додатковою необхідністю підтвердити свій стаж офіційної роботи. Він повинен становити більше 180 днів. Терміни позики - від 6 до 60 місяців, процентна ставка - 27,9-31,9% річних. Сума можливого кредиту обмежена 3 мільйонами рублів.

Хто для банку переважніше в якості клієнта?
Хто для банку переважніше в якості клієнта?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online