Рефінансування в Ощадбанку: калькулятор


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вам потрібна інформація про те, де знаходиться онлайн-калькулятор від Ощадбанку, що дозволяє розрахувати вигоду від послуги рефінансування, і як їм можна скористатися? Ці питання ми обговоримо в нашому огляді.

Загальна інформація

Що таке рефінансування ? Це послуга переведення кредиту з одного банку в інший під більш вигідні умови. Наприклад, якщо у вас є заборгованість в Бинбанке, ви можете рефінансувати її в Ощадбанку.

Чи можливо рефінансування кредиту від самого Ощадбанку? Так, але тільки в тому випадку, якщо ви додатково переводите сюди позику від іншого банку. Іншими словами, ви поєднуєте кілька кредитів в один. Така послуга називається консолідація .

У чому вигода цієї пропозиції? У вас буде один єдиний платіж, одна звітна дата, величезна кількість можливостей для погашення, тому що відділення та банкомати Ощад є практично на кожному кроці.

Крім того, ви отримуєте можливість значно знизити процентну ставку по вашому діючим договором, оформити більш вигідне страхування або зовсім відмовитися від нього. Коли знижується ставка, зменшується і загальна переплата , А значить, і навантаження на сімейний бюджет.

Хто може отримати таку послугу? Тільки позичальник з позитивною кредитною історією. Якщо у вас в КІ є прострочення, відкриті прострочені борги, суди, дебати з колекторами, то перевести кредит вам не вдасться. Навіть якщо ви ставитеся до категорії зарплатних клієнтів.

Які програми пропонує Сбербанк?

Якщо вас цікавить переоформлення діючої заборгованості в цьому або іншому банку, то для даної пропозиції існує дві програми з абсолютно різними умовами:

  1. Рефінансування споживчого кредиту, куди може ставитися звичайний позику, автокредит або заборгованість по картці, всього можна об'єднати до 5-ти різних позик. Вам зможуть запропонувати суму від 30 тис. До 3 млн. Рублів, термін повернення - від 3 до 60 місяців, при цьому максимальна сума не може перевищувати розміру вашого діючого боргу. Відсоток - від 11,5 до 13,5% річних. Без комісії за видачу і додаткового забезпечення.
  2. перекредитування під заставу нерухомості - передбачає наявність у вас діючої іпотеки, яку ви обов'язково повинні тут рефінансувати. До неї можна додати переоформлення споживчого кредиту, а також отримання готівки на будь-які потрібні вам мети. Умови такі: сума від 500 тисяч, ставка - від 9,5 до 11,5% річних, термін дії договору - не більше 30 років. При цьому у вас будуть додаткові витрати, пов'язані з оцінкою об'єкта нерухомості і його страхуванням.

Як розрахувати рефінансує кредит?

На офіційному сайті Ощадбанку є спеціальний онлайн-калькулятор, який дозволить вам зробити попередні розрахунки для оцінки вашої вигоди. Для кожного виду перекредитування діє окрема сторінка:

  • якщо ви планували переоформити споживчу позику, тоді вам потрібно пройти по цим посиланням ,
  • якщо ж ви хочете перевести сюди іпотеку, то розрахунки будуть відбуватися на спеціальному порталі Дом.клік за посиланням .

Вам потрібно буде знати залишок боргу, поточний щомісячний платіж і період, на який ви хотіли б оформити договір. приклад:

Що потрібно зробити?

Необхідно дізнатися на офіційному порталі банку sberbank.ru або у відділенні ті умови, під які вам погодяться схвалити цю пропозицію.

Далі вам потрібно за цими даними визначити розмір щомісячного платежу і загальної переплати на нових умовах, і порівняти їх зі старими. Якщо отримані цифри менші за ті, що діяли раніше, то цією пропозицією варто скористатися.

Після введення потрібних даних натисніть кнопку «Розрахувати погашення» і ви отримаєте дані про те, якими будуть термін і величина позикових коштів, щомісячний платіж, а також розмір вашої переплати за весь цей час (все це можна подивитися в таблиці, а також роздрукувати).

Однак пам'ятайте, що отримані дані будуть приблизними, оскільки сюди не закладаються різні надбавки і знижки, які діють в банку для різних категорій клієнтів. Отримати точний розрахунок можна тільки при зверненні до одного з відділень банку.

Як отримати послугу рефінансування в Ощадбанку?

Вам потрібно вивчити всю необхідну інформацію і умови на офіційному сайті компанії, зібрати потрібні документи (перелік вказано там же) і звернутися особисто до найближчого відділення цієї компанії для подачі заявки. Оформлення для споживчих позик можливе лише в офісі.

Якщо ж мова йде про іпотеку, то ви можете заповнити анкету в режимі он-лайн на порталі Дом.клік. Рекомендуємо спочатку створити там Особистий кабінет, щоб вам зручно було відстежувати стан вашої заявки. Як правило, розглядають її не більше 5-8 робочих днів.

Чи можуть відмовити ? Так, банк має право відмовити будь-якому позичальнику без пояснення причин. Найбільш часта аргументація, по якій клієнт не проходить скоринговую оцінку, це погана кредитна історія, відсутність офіційного працевлаштування або занадто низька заробітна плата.

Як підвищити свої шанси? Обов'язково підготуйте якомога більше документів, що підтверджують вашу платоспроможність, довідка про доходи і копія трудової обов'язкові. Якщо є созаемщик / поручитель, це значно підвищить ймовірність схвалення.

Є сенс погодитися на особисте страхування. Пам'ятайте, що протягом 14 днів після підписання договору ви можете відмовитися від страховки , І гроші вам повернуться на рахунок.

Якщо у вас залишилися які-небудь питання з отримання рефінансування кредиту, або його розрахунку на онлайн-калькуляторі, ви можете отримати консультацію по телефону гарячої лінії Ощадбанку за номером 8-800-555-55-50.

Вам потрібна інформація про те, де знаходиться онлайн-калькулятор від Ощадбанку, що дозволяє розрахувати вигоду від послуги рефінансування, і як їм можна скористатися?
Чи можливо рефінансування кредиту від самого Ощадбанку?
У чому вигода цієї пропозиції?
Хто може отримати таку послугу?
Які програми пропонує Сбербанк?
Як розрахувати рефінансує кредит?
Як отримати послугу рефінансування в Ощадбанку?
Як підвищити свої шанси?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online