Пільгові кредити на машини «Сімейний автомобіль» і «Перший автомобіль» оформляє ЮніКредит Банк

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автокредити: новини > ЮніКредит Банк: новини

ЮніКредит Банк оформляє пільгові кредити від 6,5% на машини за програмами «Сімейний автомобіль» і «Перший автомобіль». В рамках державної програми підтримки автокредитування, можна купити автомобіль з субсидований процентною ставкою і отримати додаткову знижку 10% від вартості автомобіля.

Автокредит видається на термін до 3 років на машині не дорожче 1,45 млн рублів. Оформлення пільгового кредиту відбувається по 2 документам (+ свідоцтво про народження дитини при покупці сімейного авто), а для клієнтів ЮніКредит Банку є можливість відстрочки погашення частини основного боргу, що дозволяє знизити щомісячний платіж по кредиту.

Як відзначають в банку, держава продовжує надавати населенню підтримку в сегменті автокредитування, а нові програми адресовані клієнтам, які вперше купують особистий авто і сім'ям з кількома дітьми. Нагадаємо, що Постанова Уряду Росії №808 про нові умови пільгового автокредитування було підписано в липні 2017 року. Дія програми триватиме до кінця 2017 року.

Якщо ви збираєтеся купити авто в кредит і шукаєте вигідні кредитні пропозиції з низькими ставками, то рекомендуємо прочитати новини автокредитування на нашому сайті. наприклад:

  • Совкомбанк видає нові пільгові кредити на авто «Сімейний автомобіль» і «Перший автомобіль»
  • пільгові кредити Зв'язок-Банку на авто оформлюються під 8,5%
  • банк ВТБ24 почав видавати автокредити на нових умовах пільгової держпрограми автокредитування (липень 2017)
  • Кредит на КІА з пробігом оформляється в Совкомбанк
  • банк «Союз» знижує ставки по кредитах на авто до 14%
  • автомобільний кредит з держпідтримкою в 2017 році можна отримати в банку Уралсиб
  • кредит на іномарки з пробігом пропонує Связь-Банк під 16,9%

прочитати новини ЮніКредит Банку на сьогодні про послуги фізичним особам можна на нашому сайті. Подробиці про банк є в офісах, за телефоном гарячої лінії 8 800 700 10 20 або на офіційному сайті ЮніКредит Банку www.unicreditbank.ru.



BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online