Кредитні програми від Ощадбанку 2012

  1. Кредитні програми Ощадбанку
  2. Процентні ставки за кредитами 2012
  3. Що необхідно для оформлення кредиту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відповідно до думки населення Росії, більшість жителів нашої країни віддають перевагу Ощадбанку. І це пов'язано не тільки з тим, що люди довіряють даному фінансовій установі, а й з тим, що банк пропонує велику кількість банківських продуктів, розрахованих на різні верстви населення і різний рівень доходу.

Кредитні програми Ощадбанку

Сбербанк в даний час пропонує кредити для приватних осіб, корпоративним клієнтам, а також фізичним особам і представникам малого бізнесу. Серед кредитних програм у 2012 році можна виділити такі:

  • Цільові позики ( кредит на ремонт , Весілля і т.д.);
  • Кредит готівкою (можливо оформити в залежності від суми під заставу, із заставою і без, а також з поручителями і без);
  • Кредит під заставу нерухомості (можливий при наявності заставного забезпечення);
  • Кредит на освіту (можливо оформити за державною програмою і без неї);
  • Кредит на лікування (Оформляється при наявності чека з клініки);
  • Автомобільний кредит (поширюється на старі і нові автомобілі, процентна ставка - 15% і вище);
  • Іпотечний кредит (розрахований на новобудови і нерухомість на вторинному ринку нерухомості);
  • Іпотечний кредит за держпрограмою (Кредит для молодої сім'ї)

Оформляючи кредити в Ощадбанку, можна вибирати програму, яка підходить вам за умовами, процентній ставці і мінімальній сумі початкового внеску і т.д. причому гроші в борг у банку можна взяти на одну суму, а після певного часу, написати заяву і збільшити її.

Процентні ставки за кредитами 2012

Процентні ставки по кредитах Ощадбанку в 2012 році , Перш за все, залежать від ставки рефінансування Центрального Банку, а також від термінів кредитування. Наприклад, іпотечний кредит з держпідтримкою можна взяти максимум на 30 років, під 10,5 - 11% річних. Сума кредиту може при цьому досягати 8 000 000 рублів, а в якості заставного забезпечення, можливо, використовувати об'єкт кредитування (квартиру, яку ви берете в кредит) або приватну власність, що належить позичальникам. Крім того, Сбербанк сприяє в перекредитування (для погашення великого кредиту достроково). Рефінансування іпотеки можливо під 80% від ціни на житло. Відсоткова ставка такого кредиту коливається від 11,7% і до 13,5% річних. Кредит оформляється максимум на 30-ть років. В якості застави при рефінансуванні можна використовувати попередній заставу, використаний при минулому вигляді кредитуванні. Крім того, позичальники можуть претендувати на поліпшення кредитних умов і зниження кредитної ставки, якщо у них була успішно погашена кредитна заборгованість або є зарплатні картки. Сбербанк може також надати кредит іногороднім при наявність постійного місця роботи і проживання в РФ.

Таблиця кредитних програм банку:

Таблиця кредитних програм банку:

Що необхідно для оформлення кредиту

Для того щоб оформити кредит в Ощадбанку необхідно відповідати наступним вимогам:

  1. Мінімальний вік позичальника повинен бути рівним 14-75 років (при оформленні споживчих кредитів з заставою допускається вік до 75 років, при освітніх позиках - від 14-ти років, при відкритті кредитного рахунку - від 18-ти років);
  2. Наявність постійного місця проживання і прописки в Москві (можливо отримання освітнього кредиту за місцем розташування ВНЗ);
  3. Наявність офіційного працевлаштування та мінімального трудового стажу 6-ть місяців;
  4. Наявність довідки про доходи за формою 2 ПДФО або 3 ПДФО (для приватних підприємців);
  5. Наявність позитивної кредитної історії і відсутність судимості.

Сбербанк також працює з VIP-клієнтами та надає їм ряд привілейованих послуг. Наприклад, пропонує їм оформити депозитний Максимальний внесок ощадбанку в 2012 році . Крім того, великим попитом серед споживачів банківських послуг користується новий сервіс Сбербанк онлайн, за допомогою якого будь-який позичальник може оплатити свій кредит, а також здійснювати будь-які інші платіжні операції за допомогою Інтернету.

У висновку хотілося б сказати про те, що кредитні програми банку розраховані на різний рівень доходу наших громадян. Тим часом, Ощадбанк не залишає без уваги своїх постійних клієнтів, проводить для них акції, наприклад, як у випадку з бонусною програмою «Спасибі від Ощадбанку», коли на рахунок клієнтів банку зараховуються певні бонуси, які можна витратити в різних магазинах, які є партнерами Ощадбанку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online